♥ today is gonna be a good day

God morgen! Startet selv dagen for et par timer siden og har akkurat levert Celine i barnehagen! Vi spiste "før-frokost" hjemme i dag siden hun er blitt en morgenfugl for tiden og da trenger hun mat i magen før frokosten i barnehagen kl 09.00! 

På formiddagen i dag skal jeg og Alexandra være med Helene på en liten cafe date som vi har snakket om i all evighet nå, haha. Pasta bombay står på menyen, nam! Jeg henter Celine tidlig i dag, så skal vi hente beste Martine på veien og hjem å lage middag! Martine skal sove hos meg i natt, en god erstatter når kjæresten er på jobb♥ Nå skal jeg bare kose meg med Alexandra og den siste episoden av pretty little liars! Jeg er forresten så sykt forkjøla, halsen min har vært så vond i ei uke nå at jeg såvidt kan ha sminke på øynene for jeg hoster til jeg begynner grine hele dagene, au. Har ikke vært forkjølet på lenge, å kan virkelig ikke huske at en hals kunne bli så VOND. Krysser fingrene for at de små jentene mine ikke blir smittet, har gått fint til nå hvert fall! :-)

3 kommentarer

Thea Aas Brandlistuen

28.01.2015 kl.12:14

Kos deg :)

Alfred

28.01.2015 kl.12:22

erstatter kjæresten? Værste jeg har hørt

mona ruud

28.01.2015 kl.22:52

Alfred: haha, hei katooo <3

Skriv en ny kommentar

mona ruud

mona ruud

19, Haugesund

Jente på 19 år fra Haugesund. Mamma for to små prinsesser, og samboer med Kato! Livet mitt er en dans på roser, værsågod og følg min hverdag!

Kategorier

Arkiv

hits