i dagens samfunn, er det alltid noe å klage på

Du gir henne snop på en onsdag, hun får med seg en flaske i senga når hun skal sove, hun bruker fortsatt tutt, dere spiser ikke nok grønnsaker, gir du ikke ungene dine tran, hun får nugatti på skiva, du sminker deg for mye, du sminker deg for lite, du poser med ræva ut på bilder, du viser for mye kløft, du tenker for mye på deg selv, du er dårlig på skolen, du har ikke noe fremtid, du ligner en barbie, den buksa passet ikke til genseren, du burde tatt silikon, lol æsj har du silikon, du har små lepper, æsj du har restylane, du har det ikke ryddig nok, du går alt for mye i slaske-klær, du går i trenings klær uten å trene, du snakker rart, du skriver ikke rett, du parkerer bilen din feil, du burde heller brukt pengene dine på splitter nye barne-utstyr en den bilen der, du viser for mye hud, du viser for lite hud, du spiser first price produkter, du bruker alt for masse penger på mat, du kjøper weightless bukser for å få sprettrumpe fordi du ikke klarer få det selv, du har kviser, du har uren hud, du er bleik, du er mørk.

Hvorfor er det slik, at enkelte alltid har noe å klage på? Leser gjennom kommentarer på de mest leste bloggene i Norge, og, jeg er sjokkert. Altså, hvorfor klage på at det er litt rust helt nede på bildøren deres? 

La oss ta mitt utgangspunkt da, som en mamma. Til dere oppgitte mammaer der ute, DET FINNES FLERE som ikke tvinger ungene sine til å spise tran, det finnes flere som sniker frem en slikkepinne til ungene etter en lang dag selv om det ikke er lørdag, det finnes flere mammaer som ikke skjærer opp frukt til lørdagsgodt, men som faktisk gir de en pose med god gammeldags smågodt -slik som vi fikk! Det finnes flere som ikke alltid er ute i skogen å lærer ungene om planter når de er hjemme fra barnehagen, eller går en evig lang tur med dem hver eneste dag etter barnehagen, det finnes flere som lar ungene se på film på kveldstid, eller sitte med nettbrettet, det finnes flere som av og til gir de en flaske på senga etter en lang dag, selv om de ikke er under 1 år lenge, det finnes flere som har dager der de NYTER en god, billig og usunn take-away i lag med ungene sine.
-og jeg er en av dem

En unge som aldri spiser noe usunt, som aldri ser en film, som  er ute hele dagene og som har fast leggetid, som en absolutt aldri kan utsette, har det ikke bedre av den grunn? Det å aldri gi ungene snop, når ble det å være den perfekte mammaen? Og hvorfor har en den evige kamp om å være den mest perfekte mammaen? Er det ikke kjærligheten og tryggheten vi gir til ungene som har noe å si? Det at ungene er lykkelige og føler seg elsket? Jeg blir helt oppgitt!

I dagens samfunn er det virkelig ikke rart at en tar silikon og plastikk operasjoner i en alder av 18 år. Her får en klager på at en har for brei nese, for små pupper, for tynne lepper, for bleik hud, for kort hår, for uren hud, for gule og stygge tenner, for mange fregner; altså hallo -alle er forskjellige! For mange klager om en for brei nese, får ei jente til å ville forandre nesa. Når nesen er forandret, hva skjer da? jo, enda mer klager. For da er hun falsk!

Alle har dager hvor de føler seg så langt nede på bånn, at de ikke vil noe annet enn å ligge i senga for seg selv, se en hel sesong med frustrerte fruer og gomle i seg oste-popp til de sprekker. Jeg husker appen Ask.fm som om det var i går. Den verste appen jeg noen sinne har vært borti av sosiale medier. Jeg husker godt hvor mange hjerteskjærende "spørsmål" (de fleste brukte det jo til å skrive noe til en person stedenfor å spørre dem om et spørsmål som appen egentlig var lagt for) jeg fikk. Jeg sank på bånn etter bare et par dager med denne appen,  der jeg følte meg som et reint offer, akkurat som alle ville meg vondt.. Jeg slettet denne appen fort! Selv om det bare var noen teite klager på hvordan jeg så ut, eller hvordan jeg var som person. Klager på at jeg ble mor i for ung alder, og var langt ifra en like god mamma som de på 30. Jeg innså etterhvert, at det er ikke jeg som fikk kommentarene det var sunn på, men de som faktisk hadde et så kjipt liv at de fant interesse av å sitte der å klage på et utseende eller hvordan en er som mor når de ikke en gang kjenner personen. Og så stygg kan jeg jo ikke ha vært, ettersom at jeg har lagt to nydelige prinsesser. HeheMen når jeg da leser gjennom våre kjære topp bloggere, Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen, så blir jeg helt stum. Fy FLATE for noen sterke unge damer. Alt den dritten de har fått, er det mulig? Sophie er en døds dyktig jente, hun blogger, for dere, hver dag, flere ganger daglig, hun inspirerer, hun er vegetarianer (creds!!) og den mest snilleste jenta jeg noen gang har fulgt med på når det gjelder dyr, hun er åpen og deler livet sitt med dere, hun synger, hun danser, og hun er tvers igjennom en god person. Men hallo, hun har jo tatt neseoperasjon,  silikon, tatovert øyenbryna og tatt restylane, derfor må vi jo gi henne drittslenging, Hører dere ikke hvor teit det er? Til og med drapstrusler har denne uskyldige jenta fått. Med grunn? Aldeles ikke.
Caroline er en utrolig god mamma, hun er en mamma som vi flest har sett opp til. Hun trener så og si hver dag, hun skriver utrolig bra, hun deler sine oppskrifter og trenings tips, inspirerer oss innenfor både mat, fashion, bolig og interiør. Hun er også, tvers gjennom en god person. Men hallo, hun retusjerte en tynnere arm og en smalere midje på et par bilder noen av dagene hun følte seg elendig, så derfor må vi jo gi henne dritt-slenging og drapstrusler. Altså?????

 Nå skal jeg legge med ned i senga, spise chips og se på serie i kjæresten sine klær resten av kvelden. Spiste nettopp sjokoladen Pops også mens jeg skrev dette innlegget. Jeg burde dusjet, men jeg venter til i morgen. Jeg er ikke perfekt jeg heller skjønner dere
 


På dette bildet har jeg redigert lengre hår, og toppen jeg har på meg viser litt pupp (som har brystspreng og er fulle i melk.) Så nå trenger dere ikke klage på det heller, for det er allerede gjort. -om dere ikke skal klage på at jeg har en hårstikk rundt hånda da istedenfor en splitter ny Micheal Kors klokke. 

◊ Amen ◊  

Én kommentar

Sandra Sif

02.02.2015 kl.22:43

AAAAAMEN!!!

Skriv en ny kommentar

hits