Min onsdag!

Åh, vinteren er så fin! Elsker når snøen faktisk ligger, og ikke bare regner vekk. Celine ble levert sent i dag også, og når vi hentet henne så gikk vi på visning! Kjempe fint hus, kanskje familien vår blir hus-eiere snart?? hihi. Jeg blir så sykt gira med en gang jeg er på en visning, kribler i hele kroppen. Det er så gøy!

Ellers så krøllet jeg håret i dag, men jeg syns ikke jeg får fine krøller med den lengden jeg har på håret mitt, så ble til at jeg tok det i en hestehale likevel.. Haha!  I morgen skal Alexandra på kontroll på sykehuset, etter opplevelsen vi hadde for en måneds tid tilbake, og utenom det har vi absolutt ingen planer for dagen! Blir nok avslapping på formiddag, og litt aking når vi har hentet Celine i barnehagen. Må nyte snøen så lenge den varer, og det å ake i bakken er like kjekt for meg som det er for Celine, yay! 

Nå skal jeg snart legge meg, vi sover hos mamma og pappa til i morgen. Herlig å være i sitt gamle hjem av og til ♥ Å få middagen servert, uten å trenge lage den selv. Apropos middag, tips til hva jeg kan lage til middag i morgen?:-)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits