Travel mamma

GOD MORSDAG, ALLE GODE MAMMAER DER UTE! Ble vekt på senga med frokost og tegning fra Celine og Kato, åhh <3 Er så heldig som er mamma for de fantastiske prinsessene mine! 

Jeg er så  s l i t e n  for tiden, fytti. Unnskyld for null oppdateringer, men jeg har vært utrolig opptatt hele tida omtrent! Kjæresten min kom hjem, noe som var sååå deilig, men han var blitt syk stakkars... Så han lå med feber, så ble til at jeg tok meg av tre stykker i stedet for to, hehe. Føler jeg står på hele dagene, og jeg kjenner at jeg GLEDER meg til jeg og kjæresten skal til London og Liverpool å se på liverpool kamp og nyte en lang helg, helt alene, vekke her fra. Men savner nok gull jentene mine etter bare et lite døgn kjenner jeg meg rett.

I skrivende stund sitter jeg med skolebøker ved siden av meg, jeg har hele 6 eksamener å lese til, som er om knappe 4 måneder. Så masse lesestoff, vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Får lese så mye som mulig mens Celine er i barnehagen, og på kveldene. Kommer til å savne å se på serie hver kveld, haha! 

Uten om klaginga mi, så var vi på visning i dag, og det var GØY :-) Blir så gira!Nå skal jeg lese og lese og leseeeeeee, spiixz ♥♥♥
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits