baby forberedelser

mamma for første gang

Nå holder jeg på å leser i boka 'mamma for første gang.' Det er en utrolig bra bok, og det står syyykt mye lærerikt og nyttig i den! Kommer nok til å lese den mest når jeg har født, siden det står en god del jeg sikkert trenger svar på inni der når jenta mi har komt.
Ellers så har jeg ikke gjort så masse i dag, vi har fått besøk av tante, onkel Chan og minste søskenbarnet mitt Alva. Stakkars lille jenta mi skal opperere mandlene og pulippene i morgen! Huff :-( Men men, må gjennom det for å bli bedre! 
Nå skal jeg straks legge meg, så vi snakkes i morgen ♥

nå er alt klart!

Har akkurat vært å handlet det siste jeg trenger før lille gullet kommer! Nå er absolutt alt klart, hærlig følelse :-) 


Stellematte og sengekant

Diverse stellesaker

Søte bilder til barnerommet! Skal også kjøpe lyserosa gardiner, og skal sette opp sengen osv neste uke så kan nok vise barnerommet da!

To pysjamaser i minste størrelsen

Tre supersøte kjoler. Skulle egentlig bare ha en men endte opp med tre!

Så kjøpte mamma noen søte klemmer

Denne har mamma strikket til henne, utrooolig fin! Takk mamma ♥

Hva synes dere om innkjøpet?:)

Barneklær

Nå holder jeg å rydder opp i fult i barneklær, barnesko osv som jeg har fått av tante. De er etter mine to søskenbarn på 5 og 3 år, er utrolig masse fint, og heldigvis i masse forskjellige størrelser. Begynte å bli en del i bare rett over 50, noe som blir for lite etter kort tid! Så er bra jeg har fått en del i større størrelser også :-)
Sååå masse fint ♥ Lillegullet mitt sine ting begynner å ta stor plass her nå ja! Til dere som vil se bilder av vogna, den får dere se senere, den ligger på loftet nå :-)

oppussing av barnerom

Hei alle sammen! Nå holder mamma på å maler det rommet som babyen skal ligge på, og i mens så må alle møblene som lå der inne være på mitt rom, så det ser ikke ut her nå! 
Sånn ser rommet mitt ut nå, woho fiiint

Her holder kommede mormor på å maler, fliiink ♥ 

hits