Blogg

Travel mamma

GOD MORSDAG, ALLE GODE MAMMAER DER UTE! Ble vekt på senga med frokost og tegning fra Celine og Kato, åhh <3 Er så heldig som er mamma for de fantastiske prinsessene mine! 

Jeg er så  s l i t e n  for tiden, fytti. Unnskyld for null oppdateringer, men jeg har vært utrolig opptatt hele tida omtrent! Kjæresten min kom hjem, noe som var sååå deilig, men han var blitt syk stakkars... Så han lå med feber, så ble til at jeg tok meg av tre stykker i stedet for to, hehe. Føler jeg står på hele dagene, og jeg kjenner at jeg GLEDER meg til jeg og kjæresten skal til London og Liverpool å se på liverpool kamp og nyte en lang helg, helt alene, vekke her fra. Men savner nok gull jentene mine etter bare et lite døgn kjenner jeg meg rett.

I skrivende stund sitter jeg med skolebøker ved siden av meg, jeg har hele 6 eksamener å lese til, som er om knappe 4 måneder. Så masse lesestoff, vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Får lese så mye som mulig mens Celine er i barnehagen, og på kveldene. Kommer til å savne å se på serie hver kveld, haha! 

Uten om klaginga mi, så var vi på visning i dag, og det var GØY :-) Blir så gira!Nå skal jeg lese og lese og leseeeeeee, spiixz ♥♥♥
 

Min onsdag!

Åh, vinteren er så fin! Elsker når snøen faktisk ligger, og ikke bare regner vekk. Celine ble levert sent i dag også, og når vi hentet henne så gikk vi på visning! Kjempe fint hus, kanskje familien vår blir hus-eiere snart?? hihi. Jeg blir så sykt gira med en gang jeg er på en visning, kribler i hele kroppen. Det er så gøy!

Ellers så krøllet jeg håret i dag, men jeg syns ikke jeg får fine krøller med den lengden jeg har på håret mitt, så ble til at jeg tok det i en hestehale likevel.. Haha!  I morgen skal Alexandra på kontroll på sykehuset, etter opplevelsen vi hadde for en måneds tid tilbake, og utenom det har vi absolutt ingen planer for dagen! Blir nok avslapping på formiddag, og litt aking når vi har hentet Celine i barnehagen. Må nyte snøen så lenge den varer, og det å ake i bakken er like kjekt for meg som det er for Celine, yay! 

Nå skal jeg snart legge meg, vi sover hos mamma og pappa til i morgen. Herlig å være i sitt gamle hjem av og til ♥ Å få middagen servert, uten å trenge lage den selv. Apropos middag, tips til hva jeg kan lage til middag i morgen?:-)
 

snow ♥

Åh, tusen takk for fine meldinger etter gårsdagen innlegg, dere er god ♥ Celine ble ikke levert i barnehagen før klokka 11 i dag, så vi koste oss lenge i senga før vi sto opp. Hun var ikke i slaget i barnehagen, så da droppet vi turn, og gikk heller til mormor og besten! Og med snø på bakken og lange nedover bakker utfor huset, kom humøret til Celine fort på topp igjen. Jeg, Celine og Marita (tante) tok med oss hver sitt rumpebrett og akte i en times tid, og det var gøy det! For både store og små, hihi. Trist at vi ser snø så alt for sjeldent..

Ellers koser jeg meg med litt godiser og serie nå med Alexandra sovende ved siden av meg  ♥
mm♥ 

 

i dagens samfunn, er det alltid noe å klage på

Du gir henne snop på en onsdag, hun får med seg en flaske i senga når hun skal sove, hun bruker fortsatt tutt, dere spiser ikke nok grønnsaker, gir du ikke ungene dine tran, hun får nugatti på skiva, du sminker deg for mye, du sminker deg for lite, du poser med ræva ut på bilder, du viser for mye kløft, du tenker for mye på deg selv, du er dårlig på skolen, du har ikke noe fremtid, du ligner en barbie, den buksa passet ikke til genseren, du burde tatt silikon, lol æsj har du silikon, du har små lepper, æsj du har restylane, du har det ikke ryddig nok, du går alt for mye i slaske-klær, du går i trenings klær uten å trene, du snakker rart, du skriver ikke rett, du parkerer bilen din feil, du burde heller brukt pengene dine på splitter nye barne-utstyr en den bilen der, du viser for mye hud, du viser for lite hud, du spiser first price produkter, du bruker alt for masse penger på mat, du kjøper weightless bukser for å få sprettrumpe fordi du ikke klarer få det selv, du har kviser, du har uren hud, du er bleik, du er mørk.

Hvorfor er det slik, at enkelte alltid har noe å klage på? Leser gjennom kommentarer på de mest leste bloggene i Norge, og, jeg er sjokkert. Altså, hvorfor klage på at det er litt rust helt nede på bildøren deres? 

La oss ta mitt utgangspunkt da, som en mamma. Til dere oppgitte mammaer der ute, DET FINNES FLERE som ikke tvinger ungene sine til å spise tran, det finnes flere som sniker frem en slikkepinne til ungene etter en lang dag selv om det ikke er lørdag, det finnes flere mammaer som ikke skjærer opp frukt til lørdagsgodt, men som faktisk gir de en pose med god gammeldags smågodt -slik som vi fikk! Det finnes flere som ikke alltid er ute i skogen å lærer ungene om planter når de er hjemme fra barnehagen, eller går en evig lang tur med dem hver eneste dag etter barnehagen, det finnes flere som lar ungene se på film på kveldstid, eller sitte med nettbrettet, det finnes flere som av og til gir de en flaske på senga etter en lang dag, selv om de ikke er under 1 år lenge, det finnes flere som har dager der de NYTER en god, billig og usunn take-away i lag med ungene sine.
-og jeg er en av dem

En unge som aldri spiser noe usunt, som aldri ser en film, som  er ute hele dagene og som har fast leggetid, som en absolutt aldri kan utsette, har det ikke bedre av den grunn? Det å aldri gi ungene snop, når ble det å være den perfekte mammaen? Og hvorfor har en den evige kamp om å være den mest perfekte mammaen? Er det ikke kjærligheten og tryggheten vi gir til ungene som har noe å si? Det at ungene er lykkelige og føler seg elsket? Jeg blir helt oppgitt!

I dagens samfunn er det virkelig ikke rart at en tar silikon og plastikk operasjoner i en alder av 18 år. Her får en klager på at en har for brei nese, for små pupper, for tynne lepper, for bleik hud, for kort hår, for uren hud, for gule og stygge tenner, for mange fregner; altså hallo -alle er forskjellige! For mange klager om en for brei nese, får ei jente til å ville forandre nesa. Når nesen er forandret, hva skjer da? jo, enda mer klager. For da er hun falsk!

Alle har dager hvor de føler seg så langt nede på bånn, at de ikke vil noe annet enn å ligge i senga for seg selv, se en hel sesong med frustrerte fruer og gomle i seg oste-popp til de sprekker. Jeg husker appen Ask.fm som om det var i går. Den verste appen jeg noen sinne har vært borti av sosiale medier. Jeg husker godt hvor mange hjerteskjærende "spørsmål" (de fleste brukte det jo til å skrive noe til en person stedenfor å spørre dem om et spørsmål som appen egentlig var lagt for) jeg fikk. Jeg sank på bånn etter bare et par dager med denne appen,  der jeg følte meg som et reint offer, akkurat som alle ville meg vondt.. Jeg slettet denne appen fort! Selv om det bare var noen teite klager på hvordan jeg så ut, eller hvordan jeg var som person. Klager på at jeg ble mor i for ung alder, og var langt ifra en like god mamma som de på 30. Jeg innså etterhvert, at det er ikke jeg som fikk kommentarene det var sunn på, men de som faktisk hadde et så kjipt liv at de fant interesse av å sitte der å klage på et utseende eller hvordan en er som mor når de ikke en gang kjenner personen. Og så stygg kan jeg jo ikke ha vært, ettersom at jeg har lagt to nydelige prinsesser. HeheMen når jeg da leser gjennom våre kjære topp bloggere, Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen, så blir jeg helt stum. Fy FLATE for noen sterke unge damer. Alt den dritten de har fått, er det mulig? Sophie er en døds dyktig jente, hun blogger, for dere, hver dag, flere ganger daglig, hun inspirerer, hun er vegetarianer (creds!!) og den mest snilleste jenta jeg noen gang har fulgt med på når det gjelder dyr, hun er åpen og deler livet sitt med dere, hun synger, hun danser, og hun er tvers igjennom en god person. Men hallo, hun har jo tatt neseoperasjon,  silikon, tatovert øyenbryna og tatt restylane, derfor må vi jo gi henne drittslenging, Hører dere ikke hvor teit det er? Til og med drapstrusler har denne uskyldige jenta fått. Med grunn? Aldeles ikke.
Caroline er en utrolig god mamma, hun er en mamma som vi flest har sett opp til. Hun trener så og si hver dag, hun skriver utrolig bra, hun deler sine oppskrifter og trenings tips, inspirerer oss innenfor både mat, fashion, bolig og interiør. Hun er også, tvers gjennom en god person. Men hallo, hun retusjerte en tynnere arm og en smalere midje på et par bilder noen av dagene hun følte seg elendig, så derfor må vi jo gi henne dritt-slenging og drapstrusler. Altså?????

 Nå skal jeg legge med ned i senga, spise chips og se på serie i kjæresten sine klær resten av kvelden. Spiste nettopp sjokoladen Pops også mens jeg skrev dette innlegget. Jeg burde dusjet, men jeg venter til i morgen. Jeg er ikke perfekt jeg heller skjønner dere
 


På dette bildet har jeg redigert lengre hår, og toppen jeg har på meg viser litt pupp (som har brystspreng og er fulle i melk.) Så nå trenger dere ikke klage på det heller, for det er allerede gjort. -om dere ikke skal klage på at jeg har en hårstikk rundt hånda da istedenfor en splitter ny Micheal Kors klokke. 

◊ Amen ◊  

Home sweet home

Nå er vi hjemme fra Bergen, åh, var godt å se Celine igjen! Kato kjørte oss hjem fra Bergen, og er allerede på vei tilbake igjen for en ny uke med jobb. Snill han er ♥ Vi fikk også vår nye bil i dag! yaay:-) Som jeg sikkert bruker et år på å vende meg til å kjøre, for den syns jeg var mye større enn min.. Men vi trenger en familiebil så, haha!


Endelig hjemme hos jenta mi <3 Malte hverandre som hello kitty. Hihi!Blogges♥♥♥
 
 

Kjærestehelg i Bergen

Heisann hoppsan. Tatt meg bloggfri i et par dager, ettersom jeg og Alexandra har reist til Bergen for å besøke kjæresten på jobb. Vi har hatt to herlige dager her borte, med snø, shopping, restaurant spising, sene kvelder og avslapping. Har også vært med Kato på jobb, han jobber med jernbane, og jeg er IKKE vandt til å kjøre tog og lignende, så det var faktisk døds gøy, haha!
Later som jeg styrer toget :') Men fy søren så avansert!! Og jeg som synes bil er avansert liksom...
<3

 Nå ligger Alexandra og sover, vi har akkurat spist taco, og nå nyter jeg en iskald Somersby og skal spille kort med mannfolka som jobber med Kato! Deilig helg :-) Er hjemme mandags morgen, så da blir det mer blogging! 

Sweetdreams

Hatt en fiiin dag, og nå er det endelig natta fra meg og Martine! God natt ♥

 

♥ today is gonna be a good day

God morgen! Startet selv dagen for et par timer siden og har akkurat levert Celine i barnehagen! Vi spiste "før-frokost" hjemme i dag siden hun er blitt en morgenfugl for tiden og da trenger hun mat i magen før frokosten i barnehagen kl 09.00! 

På formiddagen i dag skal jeg og Alexandra være med Helene på en liten cafe date som vi har snakket om i all evighet nå, haha. Pasta bombay står på menyen, nam! Jeg henter Celine tidlig i dag, så skal vi hente beste Martine på veien og hjem å lage middag! Martine skal sove hos meg i natt, en god erstatter når kjæresten er på jobb♥ Nå skal jeg bare kose meg med Alexandra og den siste episoden av pretty little liars! Jeg er forresten så sykt forkjøla, halsen min har vært så vond i ei uke nå at jeg såvidt kan ha sminke på øynene for jeg hoster til jeg begynner grine hele dagene, au. Har ikke vært forkjølet på lenge, å kan virkelig ikke huske at en hals kunne bli så VOND. Krysser fingrene for at de små jentene mine ikke blir smittet, har gått fint til nå hvert fall! :-)

Svar


- Går ting rundt? tenker på økonomi og lignende.
Jepp!

- Hvordan er det å være mor til to i forhold til å være mor til kun én?
Det er helt fantastisk, men også slitsomt til tider! Nå som jeg har en kjæreste som har reisejobb, så er det ekstra arbeid. Men klarer oss kjempe fint, og jeg nyter mamma livet! Har to snille små, og den dag i dag kan jeg faktisk nesten ikke huske hvordan det var å være mor til bare en! Å være mor til to, er dobbel glede, dobbel kjærlighet, men selvfølgelig også dobbelt arbeid! -men verdt det uten tvil

- Har du det travelt for tiden? Eller har du tid til å slappe av og nyte mammarollen?
Svarte vel på det over, men ja, jeg får mer enn nok tid til å nyte mammarollen og slappe av. Det gjør jeg på kvelden, når storesøster er lagt, og når Celine er i barnehagen! Jeg må nyte det nå som Alexandra er så lita, da er det ikke så masse arbeid (for min del, som hr ei veldig snill lita jente) 

- Savner du skolen og e "normalt" ungdomsliv?
Er selvfølgelig tider der jeg kan savne det å være så mye med venner som jeg var før, uten å drasse med meg to små, hehe. Men, bare et døgn UTEN de to jentene gjør meg gal, de er hverdagen min <3

- Hvordan var svangerskapet sammenlignet med da du gikk gravid med Celine?
Åh, fantastisk! Hvis dere fulgte med på bloggen min før, så husker dere nok hvor utrolig tungt svangerskap jeg hadde, med innleggelser, operasjon, og antibiotika kur sånn ca annenhver uke. Jeg har vel hatt en kur eller to, tre dette svangerskapet også, og ble innlagt pga besvimelse rett før fødsel, men INGENTING sammenlignet med første svangerskap! Så hvis dere med et barn hadde et grusomt svangerskap, ikke gru deg til neste gang du blir gravid (som jeg gjorde), det blir mest sannsynlig ikke like gale!! :-)- Hvordan takler den nybakte pappaen pappalivet?
Han er så flink!!! Han takler det bedre enn det jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg ser at han elsker begge ungene og meg over hele livet sitt, og DET er så godt å se. Det gjør meg så glad <3 ååå, nå savner jeg han... haha:( 

- Hvordan fant du/dere ut at du var gravid?
Mensen kom ikke når den skulle.

Hvordan går ting nå, alt med deg, kato og vennene hans?
Mellom meg og Kato er alt perfekt. Det å flytte sammen, få unge i lag, og få et familieliv har forandret så masse. Vi krangler ALDRI, om det ikke gjelder klesvasker o.l. haha! Hans venner, er mine venner. Mine venner, er hans venner! Jeg har et kjempe godt forhold med alle de gode vennene hans:-) De er verdens merkeligste guttegjeng, men jeg er jo glad i dem alle sammen! #UST

Er du med venniner sellom Kato er hjemme fra jobb?
Ja, det er jeg! Venner er viktig :-) Men blir lite tid når man har to unger.

Hvordan går det med kjøpe hus planene? :)
Går rette veien! Var faktisk på visning igjen i dag!

Har dere tenkt på dåp, gudmor/fadder til Alexandra?
Faddere og gudmor eg klart:-)

Hvordan tar Celine det å ha en lillesøster, å flyttet ut fra mormoren? :)
Først og fremst, hun ELSKER det nye hjemme, hun sier alltid "jeg vil hjem til huset mitt, mamma" når vi er på besøk hos folk, haha. Nytt hus, nytt prinsesse rom, det er stas det! Hun er verdens beste storesøster, hun klemmer på Alexandra hele dagen og forteller hvor glad hun er i henne. Hun er kjempe flink! Og flink til å forstå at hvis Alexandra griner, må jeg ta meg av hun uansett hva jeg og Celline holder på med, og at hun da må vente til etterpå med å fortsette. Slike ting går veldig bra! Hun er også kjempe stolt. Hvert fall når Alexandra er med når jeg leverer og henter Celine, når resten av barna i barnehagen får hilse på henne. "Dette er min lillesøster!" sier hun og smiler, hihi.Gikk du på prevensjon når du ble gravid med Celine og Alexandra? (Hvis ja hvilken prevensjon brukte dere?)
P-piller med begge. Skal nå sette inn p-stav i stedet for. 

Når mistet du jomfrudommen din?
Forstår ikke at det interesserer folk, haha.

Ble du gravid første gang du hadde sex?
Nei, det gjorde jeg ikke:-)

Hvordan rekker det til med penger til leilighet, mat, 2 barn osv når kun Kato jobber?
Det går fint det. Må huske at dette bare er midlertidig, frem til Alexandra er gammel nok til å begynne i barnehage. 

Hvor lenger vil du vente med å eventuelt få flere barn?
Jeg vil bare ha to unger:-) Så nåtidens planer er å ikke få flere barn! Har nå fått verdens beste prinsesser, og nå vil jeg heller prioritere å bli ferdig med utdanningen og få en god jobb!

Hvordan reagerte søsteren din når hun fikk vite at hun skulle bli tante igjen?
Hun ble glad!

Hvordan reagerte søskenbarnet ditt Martine når hun fikk vite at du var gravid igjen?
Hun trodde ikke på det (ikke denne gangen heller), men ble utrolig glad når hun forsto det var sant.

* Hvordan reagerte foreldrene dine da du fortalte du var gravid igjen?
De reagerte kjempe fint! Kato måtte fortelle dette da, ettersom at jeg syns dette var død flaut å fortelle. IGJEN, liksom, haha.

* Hvordan reagerte foreldrene til kjæresten din?
De reagerte også kjempe fint! Er så takknemlig for å ha så god familie på både min og Kato sin side, som er her for oss og hjelper oss når det trengs! Kunne ikke ønsket meg en bedre familie, og heller ikke en bedre svigerfamilie <3

* Hva tenkte du og kjæresten din da dere fant det ut?
Jeg ble helt tom i hjernen, klarte ikke tenke. Gikk ikke opp for meg eller noen ting. Visste ikke om jeg var glad, eller lei meg.Men bestemte oss fort for å beholde!


* Hva er det beste med å være ung mor og hva er det værste?
Det beste med å være ung mor, er at jeg har masse energi, får opplevd så mye mer enn bare festing i helgene, jeg får lært så utrolig masse mer enn ungdom flest, jeg har dobbelt så stor glede i hverdagen min- listen forsetter!
Det verste... Hmmm... Må vell være at jeg må sette utdanningen på vent, og ikke har så masse tid som før til venner.

Hva er meningen med livet
Si det... Sånne spørsmål passer virkelig ikke til meg.

Hva vil du oppnå
Jeg vil oppnå å være en perfekt mamma og støtte hele livet til ungene mine, en perfekt kjæreste hele livet til meg og Kato, jeg vil oppnå å få en god jobb; barnevernspedagog, jeg vil oppnå og hjelpe andre.

Hva er dtt verste frykt
At noe skal skje med ungene mine

* Hvor mye er Celine sammen med pappaen sin? Kommer dere f.eks. til å ha annen hver jul, dele på ferier, osv? :)
Annenhver fredag-mandag, deler på jul og nyttår, og han har henne to separerte uker i sommerferien.

Kossen kom du fram te navnet Alexandra? Tenkte du noe på om navnet sko passa te Celine sitt?
Det var et navn både jeg og Kato likte veldig godt. Nei, det gjorde vi ikke:-) Har alltid tenkt at navnene til ungene mine skal bety noe spesielt, og at de skal ha ne med hverandre sine navn å gjøre. Men når tiden kom, så var det heller det å finne navn som vi syns var veldig fine, og som vi var enige om! Sånn var det med både Celine og Alexandra.

- Kim e bestevennene dine?
Miriam, Helene og søskenbarnet mitt Martine er mine nærmeste venninner.

Ønske du deg flærre barn i framtidå?
Vet aldri hva jeg vil når jeg blir eldre. Men i skrivende stund, så vil jeg ikke ha mer enn to unger. Jeg vil nå fokusere på jobb og utdanning.

Hjemmetrening med baby - bilder

Begynner ikke på treningssenter før neste mnd, men da utnytter jeg sjansen til å ha hjemmetrening med baby før den tid! Tatt bilder av noen av øvelsene med Alexandra, ikke alle fordi kamera gikk tom for strøm etter hvert! Dette var gøøøy :-)

 

Turnjenta

God formiddag. Jeg og Alexandra skal ha hjemmetrening nå, hihi, bilder kommer senere! Hun er så hææærlig, vi har ligget i senga i flere timer nå og kost. Blir aldri lei av å bare kikke på henne. Lille, søte, fantastiske Alexandra. Snart er hun også i trassalderen, og da har jeg 2 stk som springer rundt her i hus, ææ. Må ta godt vare på den lille tida de er babyer.Forrige uke begynte Celine på turn, og hun storkoste seg! I dag skal hun der igjen og hun gleder seg utrolig masse! Jeg synes det er veldig bra at hun omgås med andre på hennes alder i fritiden også, ikke bare i barnehagen! Heldigvis bor vi under søstera til Kato og mannen hennes, som også har en gutt, onkelungen vår, som bare er ei uke mindre enn Celine.  Søtingen! 

Hvis dere har spørsmål må dere spør i forrige innlegg snarest, for jeg svarer på den i dag. 

Spørsmålsrunde
 Spør i vei !

Middag for to

Nå sitter vi aller 3 jentene i sofaen, oppvaskmaskinen er satt på og en hvitvask er lagt klar. Vi har akkurat kommet hjem fra en handletur og lagd middag. (Gud så voksen jeg har blitt, haha!) Alexandra fikk flaska si, mens mammaen og Celine spiste kylling og ris! Celine er kjempe sliten etter barnehagen i dag, så i kveld blir vi å slappe av :-) Alexandra har så og si sovet i HELE dag, så jeg tror det blir seeen kveld denne natta også. Men skal ikke klage, når hun ellers sover til like sent som en ungdom på formiddagene.Kommer en spørsmålsrunde enten i kveld eller i morgen!
 

Jeg opplevde enhver mors mareritt

Etter jeg ble mamma for snart 3 år siden, er det helt sykt hvor mange flere bekymringer man får. Hele dagen, hvert minutt, er jeg opptatt av at mine to skal ha det bra. Er de for varme,? Fryser de? Er de sultne? Har de vondt noen plass? Om kveldene må jeg bare se om de har det bra flere ganger, og ta dyna godt over de så de ikke fryser, selv om jeg allerede kanskje har kledd dem i ull og alt mulig fra før.  Nå som Celine er blitt en del eldre, kommer bekymringene en annen plass. Om hun har det fint i barnehagen og om ungene er snille med henne osv. Spørsmålene går i ett, og bekymringene forsetter. For meg er det helt umulig å leve et bekymringsløst liv etter jeg ble mamma! Men det ligger vel i det å bli foreldre, tenker jeg.
Alexandra er helt frisk og fin jente, med ingen feil! Men da Alexandra var litt over 1 måned gammel, opplevde jeg enhver mors mareritt. Jeg har virkelig ikke ord. Kjæresten hadde reist på jobb dagen før, Celine var i barnehagen, og jeg var helt alene sammen med lille Alexandra. Jeg satt på pc'en, mens hun lå å sprellet med armer og ben. Ingenting hadde skjedd, hun lå bare fint å lekte seg. Jeg merket at hun lagde en rar lyd, da jeg snudde meg, så jeg at hun strevde masse. Jeg gikk bort til henne, og hun hadde sluttet helt og puste, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg tok henne opp, holdt armene hennes opp, klappet henne på ryggen, jeg gjorde alt jeg kom på å gjøre der og da. Pusten kom ikke tilbake selv hva jeg gjorde, og hun ble veldig blålig på hele kroppen. Ærlig, trodde jeg det var hennes siste stund. Jeg gren og skalv. Jeg har aldri vært så redd før i hele mitt liv, følelsen av å tro du mister noen så nær deg kan jeg ikke beskrive. Etter litt over et minutt kom pusten tilbake, et minutt høres kanskje ikke lenge ut for dere; men tro meg. DET VAR LENGE. Vi (fleste)voksne klarer ikke holde pusten i et helt minutt om vi så prøver en gang. Jeg ringte til legen min, og hun ble sendt til sykehuset på observasjon! Det skjedde flere ganger at hun strevde med pusten sin, men ikke så gale som de første gangen. Det var det lengste døgnet jeg har hatt på lenge. Kato kom hjem til oss, og lille jenta vår lå med ledninger og tok masse tester. Hun var kjempe flink! Alt med henne var i fineste stand, og det var ingenting galt med henne. Jeg ble så glad når jeg hørte det, har ikke ord!Mine bekymringer er trolig blitt fordoblet etter denne opplevelsen. Bare hun lager en minste rar lyd, springer jeg bort til henne og tar henne opp. Og de bekymringene tror jeg nok aldri vil forsvinne. Den første uka etter hun kom hjem fra sykehuset, turte jeg ikke en gang å sove, "tenk om det skjer når jeg sover!!" var den eneste tanken min da. Men det hjalp veldig at Kato hadde kommet hjem fra jobb og var der med oss!  Ikke skrem mamma og pappa igjen lille nurk!!

God morgen!

Hei og god morgen :-) Alexandra sovnet ikke før 1-halv 2 i natt, så det ble ganske sent for min del. Men jeg er SUPER heldig som har ei så snill jente som hun. Hun sover rundt, jeg måtte vekke henne kl 8 for da skulle jeg levere Celine i barnehagen. Jeg skiftet på henne og prøvde gi henne melk, noe som var vanskelig ettersom at hun kun ville sove enda mer. Fikk i henne flaska, hun sovnet igjen og sover enda som ei lita prinsesse. Så det å ha ei 2 mnd gammel baby, som sover rundt hver natt, det skal jeg virkelig IKKE klage på, ahh<3

Celine sto opp med et smil idag, og gledet seg til å treffe vennene sine i barnehagen igjen etter helga!


Blitz på morgningen var ikke greit, haha..


Celine er jake og sjøroverene-fan til de grader! Issi fra programmet er med henne i barnehagen hver dag:-)

Når ungen(e) er lagt og mannen er dratt

Hei og god søndag! Håpe alle har hatt en kjempe fin helg! Vi har styrt på en del med rydding i dag, etter vi kom hjem igjen fra en fin natt hos mamma og pappa. Så har vi malt og sett på film med Celine! Men ja, blæ :-( Nå har kjæresten min reist for 2 uker på jobb i bergen, og Celine er lagt og Alexandra sover i sofaen ved siden av meg. Alene kos tenker vel de fleste, sitte å suppe over hvor mye jeg allerede savner å ligge i armkroken til kjæresten min tenker jeg. Haha, neida, skal ikke syte. Eller jo, litt. Når begge ungene sover, tenker jeg ekstra mye på hvor mye jeg savner han! Men, jeg får fortsette ryddingen, og faktisk blogge litt nå som jeg har sjansen.I morgen er det mandag, ny uke! Jeg har lagd nisten til Celine klart, og lagt frem morgendagens antrekk til begge jentene frem på badet til i morgen:-) Har sånn absolutt ingen planer denne uka, så jeg skal begynne smålig å trene igjen og slappe av med jentene mine, familien og venner:)  Her er noen bilder jeg knipset tidligere i dag!


The natural look.. Det er null sminke og chill klær dagen i dag!<3  <3

Familie helg

...er de beste helgene! Celine er hos pappaen sin annen hver helg, så det er det eksta kjekt å kose oss de helgene hun er hjemme. Vi sto ikke opp før 9 halv 10 tiden i dag, spiste frokost og slappet av leeenge. Etter hvert så gikk vi tur ned på lekeplassen:-)

Er på besøk hos foreldrene mine nå og skal sove over til i morgen! Alltid kjekt å komme "hjem" av og til, hihi. Så nå har Celine akkurat lagt seg, og vi har trøkt i oss mamma og pappa sin deeeilige hjemmelagde pizza, mm.Kato reiser på jobb i Bergen imorgen, og blir der i 2 uker:-((( Like kjipt hver gang han spaserer ut dørene, men det er også godt å savne han litt<3 Og ekstra godt å endelig få han hjem igjen!

Leiligheten

Jeg er helt lost i dette her egentliiig.... Glemt folk blogger om, for det må jo være kjedelig å bare høre om hva jeg har gjort i dag osv haha. Men jeg tenkte vise dere leiligheten jeg og min fine "lille" familie bor i :-) Jeg trives utrolig godt, til å ha flyttet fra en stor enebolig som jeg har bodd i i 19 år, til en kjellerleilighet på rett over 70kvm. Men det holder mer enn nok når Alexandra er så lita som hun er nå, og vi er alltid på jakt til noe større, og da skal det KJØPES og ikke leies!!


Så deilig å bo for seg selv! Begynte bli litt for dumt "jeg er mamma for to og bor hos foreldrene mine," haha. Disser ikke de som fortsatt bor hjemme som foreldre altså! Har tross alt bodd hjemme i nesten 3 år selv som mamma. Men for min sto det å finne seg min egen plass i lag med familien min høyt oppe på prioriteringslista:-) Jeg gleder meg sånn til vi skal kjøpe noe større, der ungene får hvert sitt rom! Men, det er dyrt å bli voksen....
 

Fødselhistorie

Torsdag 20.november hadde jeg time for å sette i gang fødselen på sykehuset, ettersom at jeg hadde hatt plager med svimmelhet og besvimelse. 4 dager etter m.termin og 2dager før UL.termin. Jeg hadde vært innlagt dagene før, pga besvimelsene.

Natta før fekk jeg låv å sove hjemme, å samle tankene og gjør meg klar til den store dagen. Kato sov med meg, og var med min side gjennom både oppholde på sykehuset før og etter fødsel, og gjennom fødselen. Uten han hadde jeg neppe klart dette her, og er så UTROLIG takknemmlig for at jeg hadde verdens beste støtte, selvom jeg ikke viste det så godt under fødselen hehe.. (Unnskyld for blåmerker og kloremerker haha). På veien bort til sykehuset merket jeg allerede jevnlige smerter i magen, jeg ble lagt til med sparketest som viste at dette var rier/sterke kynnere. Jeg lå med denne i en halvtime før di tok vannet mitt! Rett etter vannet begynte de verste riene jeg noen gang har kjent, og tette som fy. Jeg hadde 3cm åpning når di tok vannet!Jeg ble lagt inn på den fiiineste fødestua, med både dobbeltseng og utsikt, og midt i soloppgangen! Jeg lå først i dobbeltsenga ilag med min fine kjæreste, frem til jeg hadde så vondt at jeg verken klarte ligge, sitte eller stå. Jeg la meg bort på fødesenga, og blåste inn så masse lystgass at jeg holdt på å svime av haha. Skrudde den på maks men følte aldri smertene ble lindret. Det var bare sekunder mellom riene, og det gjor så ekstremt vondt, jeg gren og jeg slo haha... Spente stakkars jordmora fordi hun skulle sjekke åpningen min, og det var altså UAKTUELT i følge meg der og da... Off, løye hva smerter kan få meg til å gjøre altså, men denne fødselen var virkelig AUAU:( Åpningen ble sjekket selvom jeg ikke likte dette da, haha!

Jeg skrek etter epidural da klokka var rundt 11:00. Da hun kom med epiduralen skrek jeg at jeg IKKE skulle ha den, haha. Jordmora og Kato har vist ledd av meg i skjul under fødselen for jeg var så sur og ubesluttsom... Men jeg har ikke ord på hvor vondt dette var forhold til den forrige fødselen, det var så intens, jeg trodde virkelig ALDRI jeg skulle komme meg gjennom det, så jeg lå der bare, spente, hylte, slo og gren. Jeg sa etter første fødsel: fødsel er ikke så gale som alle skal ha det til. Vel, det er hvertfall et bevis på at ALLE fødsler er forskjellig. For min andre fødsel var minst like vond som det jeg før trodde var overdrivelser fra damene...

Det ble altså til at hun ikke ga meg epidural, og bra var nå det, for lille Alexandra kom fortere enn forventet. Jeg sa at jeg måtte presse, men jordmora sa klart å tydelig nei, det var ikke tid for det enda. Jeg ble ildsint å sa JEG MÅ PRESSE. Jeg begynte å presse av meg selv, men både jordmora og legen fortalte meg at jeg skulle la vær, for jeg måtte spare kreftene. Jeg holdt meg 5 minutter uten å presse, så sjekket de åpningen, den var 10cm og da kunne jeg endelig få låv til å presse. Det var utrolig vanskelig, men jeg presset for harde livet, endelig skjedde det, jeg var få minutter fra å se datteren vår, den følelsen fekk meg til å presse SÅ hardt, at etter 3 pressrier va lille jenta på 3162g og 47cm ute. åhhh<3 Både jeg og Kato falt en del tårer. å få ungen på brystet for første gang, det er noe som ikke kan beskrives. Jeg har ikke ord. Hele verden blir snudd på hodet, du er så lykkelig og hele kroppen har sommerfugler inni seg, og du klare bare ikke stoppe å grine, av glede!

Dette var altså en styrtfødsel, på mindre enn 2 timer. Så ikke løye jeg hadde de smertene, når det gikk så fort... Men smertene ble "glemt" med en gang Alexandra kom på brystet mitt! Nå er jeg en heldig mamma for to små prinsesser, Celine på 2 år og 10 måneder, og Alexandra på 2 måneder. Verdens hærligste familie på 4, og jeg kunne ikke erstattet dem mot alt i verden. Livet mitt er en dans på roser, og jeg elsker mine to døttre og min samboer mer enn hele mitt hjerte! 


 
<3

 

DET SISTE ÅRET

Jeg blogger, haha, wææ. Føler meg nesten barnslig haha, men nei, blogging er ikke barnslig! Bare litt.. neida, joda.. neida.. jo. Jeg skriver denne bloggen mest pga meg selv. Jeg har skrevet om hele det første året til Celine her inne, og det er så kjekt å se tilbake på! Nå som jeg har fått ei datter til, så vil jeg skrive utviklingen hennes på samme måte, samtidig som jeg skriver om min hverdag som mamma for to (og som ei HELT vanlig jente) :-) Det er lengre enn et år si jeg blogget sist, men her får dere oversikt over året dere har gått glipp av!

Først av alt, her er kjæresten min, støtten min, samboeren min og ikke minst tryggheten min! Denne fantastiske gutten traff jeg for over ett år siden, og livet mitt hadde aldri vært det samme uten han:-)
Jeg fikk vite i mars 2014 at jeg var gravid -igjen. Ææ... Jeg kjørte opp til kjæresten og tok gravidtesten der, phew, den var negativ! Vi kastet den da i bosset etter 5 minutter. "haha, tenk om vi hadde tatt den opp nå så var den positiv likevel," sa kato mens han tok den forsiktig opp fra bosset! Og guess what? den var positiv... Vent lengre enn 5 minutter når dere tar en test!
 Vi lå i sengen i evigheter og bare, hjelp.... Tror ingen av oss klarte å tenke skikkelig. Alle tankene, hvilket valg skal vi ta? Hvordan skal vi evt si det til folk? Hvordan vil lille Celine reagere hvis hun skal bli storesøster? Spørsmålene gikk i ett i hodet til oss begge! Men tiden gikk, og vi bestemte oss for å beholdet det lille nurket.

 
Babymage, åhh. Ingenting er finere enn gravid kropp syns jeg:-) Dere ser foressten hvor stor Celine er blitt på de to nederste bilde. De vokser så fort!! Hun er hele 3 år i mars. Verdens beste storesøster:-) Her kommer bilder fra året som har gått. Et år med fult i oppturer og nedturer, tårer, latter om hverandre. Men alt i alt, har det året gjort meg til den jeg er i dag, verdens LYKKLIGSTE. Jeg har nå 2 døttre, og jeg har flyttet sammen med kjæretsen min.Tyrkia!Sørlandet!

Bergen!

Dyrepark!

Hytteturer!

London!

Får lage en del 2 senere, siden jeg har haugevis med bilder fra kjekke kvelder med vennene mine!  :):)

Celine 7 mnd og 1 uke

Orker ikke fortelle ditten og datten om hva som har skjedd siden sist jeg blogget, har vært syk og ja, blablabla.
foressten så har min kjære fått lappen!! det er så deilig, herreguuud. slepper for det meste buss nå, wii. MYE lettere for vår lille familie.

Den 15 okt var Celine 7 mnd, oppdateringen kommer litt sent, men her er den hvertfall:

Celine 7 mnd og ei uke gammel! Tida flyyyyr

De fleste kan: 
Sitte uten støtte - Ja
€ 
Gripe i en bueformet bevegelse - Ja
Babler - JaHalvparten kan:
Kombinerer lyder - Ja
Begynner smått å krabbe - Ja, hun krabber som bare deet!


Noen få kan:
Stå med støtte - Ja, hun reiser seg selv og står på bena i senga!! Men tar ikke lang tid før hun detter, auu
Vinker '' ha det'' - Vet ikke helt, når folk vinker tar hun opp armen, men vet ikke om det bare er tilfeldig
Slår ting sammen - Har ikke merket det enda hvertfall:) Men hun slår hvrtfall ting i bord og gulv hele tida


Et barn på 7 mnd skal kunne:

Sitte vel hjelp av støtte. -Sitter uendlig UTEN støtte! Sitte så stødig at jeg ikke trenger passe på henne når hun leker på gulvet, hun krabber og setter seg opp i sittestilling selv.

Gjenkjenner navnet sitt. - Ja, ganske sikker på det!

Klapper sitt eget speilbilde. -Ja, og snakker og smiler til seg selv, hun elsker seg selv hahaha

Babler mye. - Ja, hun babler og skriiiiker til tider, noe helt sykt

Lært seg betydningen av 6-8 ord. - Vet ikke heelt, hun forstår navnet sitt, forstår når det er grøt eller melk, nattinatt, mamma, Neei!, 'henne mammaa? DEER va mamma' , tittei (det var de jeg kom på nåå)

Barn i denne alderen vil bruke beina skiftvis og ikke samtidig. Så når du holder de i stående stilling, vil de ?danse? med føttene. Disse bevegelsene er det første forsøket på veien til å kunne gå. Ting som beveger seg er kjempespennende. Leker som ?borte tittei? og ?klappe søte? er veldig populære. Kiling er også veldig gøy ? da reagerer de med latter og lyder. Legger du barnet på magen, vil det åle seg fremover eller bakover. Det er viktig at de får forske litt på egenhånd, uten forstyrrelser fra foreldre.
Hun bruker bena skiftvis ja! Og hun danser med føttene :) Borte tittei, og klappe søte elsker hun. også lille petter edderkopp! Hun er utrooolig kilen! Ler som bare det :) Når jeg legger Celine på magen så åler hun seg ikke frem eller bak, hun krabber! Flinke jenta mi <3 Enten så krabber hun, eller så setter hun seg opp og leker.Barnet lærer nå at hendene kan brukes til mer enn å bare stappe en leke i munnen. Du kan se de ?leke? litt med leken og utforske den dypere enn før. I denne alderen er det svært vanlig at barna blir redde for fremmede mennesker. Ser de ikke for eksempel besteforeldre ofte nok, kan de bli skeptiske til neste gang de møtes.
Ja , hun leker på en helt annen måte nå enn før :) Hun er også litt skeptisk te folk, men det varer IKKE lenge. Og hun er kun skeptisk til voksne folk, ikke folk på min alder og nedover, hun elsker unger!!Antall tenner: 1

IKKE GLEM Å STEM!

På norges vakreste sjarmtroll <3 stem HER, og dere gjør meg utrolig glad!

Pakkeliste til meg selv og baby på 6-7 mnd

Siden jeg reiser til Tyrkia på fredag, med Celine, så velger jeg å starte å pakke allerede nå. Er så utrolig mye å huske når jeg skal pakke til en baby på 6 mnd liksom! Merket at det var vanskligere enn jeg trodde, så jeg driver å lager pakkeliste nå!

Klær til Celine:
- 5 body uten arm
- 3 body lang arm
- 3 nattdrakter (vet ikke om det trengs der borte)
- 6 sommerkjoler
- 3 genser / cardigan
- 2 bukser
- 1 ullbody (kan bli kjølig om kvelden)
- 1 ullstrømpebukse (kan bli kjølig om kvelden)
- 3 bomull strømpebukser
- Mange smikker
- 5 par sokker
- 4 solhatter (liker å ha noe å velge mellom hihi)
- badedrakt og badehatt
- 3 søte "truser" som skjuler bleiene. Fint å ha under kjolene når vi ikke bruker strømpebukse!

Klær til meg selv:
- 4 shortser
- 2 kjoler
- 6 topper
- 7 truser
- 5 BHer
- 3 bikinier
- reiseanntrekk (reiser i bukse og genser, så om det blir kjølig om kveldene de r borteså bruker jeg de samme klærna da.)
- 2par sko

Mat og stellesaker til Celine;
- 6 flasker (skåler og skjeier til grøt har vi liggende i leiligheten)
- 3 poser med MME
- 3 pakker med grøt
- Badebleier (vanlige bleier kjøper jeg der borte)
- Bleieposer fra libero
- Tempraturmåler og febernedsettende
- Sinksalve, Akrem, badesåpe
- Solkrem 50+
- Tran
- 1 pakke med våtservietter
- Q-tips baby
- Nesesuger
- Bøtsre og kam
- Gulpekluter
- Større kluter som hun kan ligge på når vi skifter bleier andre plasser enn i leiligheten
- 2 badehånkler
- Nesedråper
- kommer ikke på mer nå hvertfall....


Stellesaker til meg:
- Solkrem og aftersun
- Sololje
- Betakaroten
- Barberhøvel og baberskum
- Såpe, shampo, balsam og olje til håret
- Strikker, børste, fliseklemmer
- Sminke
- Deo og parfyme
- Bodylotion
- Q-tips

Diverse til begge;
- Babycall
- Flaskevarmer
- Speilrefleks
- Ladere (mobil, kamera osv)
- Paraplytralle
- Seler til vogn og stol
- Stol som kan henges på bordene
- Bilsete til Celine
- Lite basseng med skygge over til Celine
- Noen tepper
- Myggnett
- Reiseseng
- Dyne
- Litt leker
- Paraplyskygge til vogna

Ha med på flyet, til oss begge;
- Veske (eller sekk som blir lettere)
- Bæremeisen
- Solbriller til oss begge to
- 4 bleier
- Lilla bleieposer
- Stor klut som hun kan ligge på når vi skifter bleier
- Mobil
- 2 flasker og MME
- bolle og skjei , tar nok med noe lett å spise, som fx en fruktmos (vi reiser på kvelden/natta, så vet ikke om dette er nødvendig, bra å være på den sikkre siden)
- Lommebok, pass og lignende
- Nesedråper (gis før letting og landing)
- Våtservietter
- Ansiktsservietter
- Noen leker
- Kosebamse som hun sover med
- Et skifte anntrekk (hun reiser nok i pysj, så har nok en pysj med til skifteanntrekk også)
- Smikker og gulpekluter


Haha, herreguuud, LITT forskjell å pakke til bare meg enn å pakke til meg OG Celine. Så dere som pakker til kun dere, slutt å klag på at dere har så mye klær at kofferten ikke går igjen, eller at dere får overvekt pga klær og sko, TENK PÅ OSS MØDRE, hmf.... hahaha
Tyrkia i fjor! :-)

Hva syns dere om innlegget? Ser dere noe jeg mangler?

Sleepin beauty

NÅ er det natta for oss. Jeg er blitt mye bedre, men Celine hoster så fælt at hun har vært våken til nå. Endelig sover hun søtt vedsiden av meg, gud hvor nydelig hun er når hun sover, smelter helt!!

(stjelte bilder blir annmeldt.)

Jeg la henne egentlig kl halv 8, men hun våknet igjen rundt 8-kvart over. Hun hostet osv så tok jeg henne med ned. Hadde absolutt ikke lyst å legge henne etterpå, hun satt å lo hele tida når hun var våken, med en gang vi fikk øyenkontakt så lo hu, haha, verdens søteste <3 men til slutt så gikk jeg opp med henne og da var det seng, dermed basta!! Men hun fikk sove i lag med meg så hun aksepterte det haha.

Nååå er det natta for meg også! Sov godt kjære lesere.
Skal komme med bedre blogging fremover nå som jeg er frisk! Slutt på mobilblogging, og heller blogge litt mer "proffesjonelt" haha:)

Stem på Celine!

Hjelp Celine og vinne ♥Stem HER

Pappa er løyen - VIDEO

Gjesteblogging

Hei! Mona ligger på sykehuse atm. så jeg, Martine (Mona sitt yndlingssøskenbarn) var så snill med henne å slenge inn et innlegg, fordi hun ikke har pc på sykehuset. 

Torsdag 15. mars kl. 19.06, ble prinsessa, Celine Hovland Ruud født. Hun var 47 cm lang, og vog 2900 gram.
Hun hadde en normal fødsel, som gjekk veldig fint. Mona kommer til å skrive et innlegg med bilder og mer info. senere.

Mona er en snill, omtenksom, morsom og sterk person som jeg vet at kommer til å bli en fantastisk mor til Celine, og Celine er veldig heldig som har fått en så fantastisk mor som Mona. Jeg har ikke besøkt di enda pga. jeg har vert syk, så jeg har bare fått mange fine bilder av gulljenta. Jeg ser veldig fram til å treffe henne i virkeligheten, å holde henne. Jeg lurer på hvem hun ligner på...hmm?  jaja, gled dere til bildene kommer, for hun er NYDELIG!!

slenger inn et litt gammelt bilde av meg og Mona.. eneste normale bilde jeg fant av oss akkurat nå!

loveu!


GRATULERER SÅ MYE MED GODJENTA DI, MONA!

-Martine

hjelp henne med å vinne

Hei! Hvis dere kunne vært suuupersnille så vil jeg gjerne at dere ser denne videoen her! Ei venninne av meg som spørte om jeg kunne hjelpe dem med å vinne, og selvfølgelig vil jeg det! Uansett så var filmen utrolig bra lagt:-) Filmen er om Leo's lekeland, et stort lekeland i Haugesund som er perfekt for ungene. Ta en titt, og skriv gjerne hva du syns om filmen! :-)Skal finne meg noe mat og sånn nå, så snakkes vi senere i dag!

Gratulerer med dagen verdens beste mamma og søskenbarn!
Verdens beste mamma har blitt 43 år i dag, ung bestemor (eller mormor som hun vil bli kalt) ♥ Gratulerer så masse med dagen, håper du får en kjempe fin dag! Kjempe glad i deg ♥Og gull søskenbarnet miiitt, Nora, som er fult hele 6 år i dag! Gratulerer med dagen "lille"venn, glad i deg ♥

Hihi, måtte bare innom å lage ett innlegg til dem! Skal ned å lage meg frokost nå, så kommer det statusoppdatering og magebilder snart! Senere skal jeg være med Miriam, Mona og Ingeborg, så det blir kos ♥ 

nytt design

Kjedet meg i dag tidlig, så jeg laget ny header og nytt design. Hva synes dere? Jeg liker ikke å ha samme design lenge, så da tok jeg meg tid til å mixe litt på designet i dag. 


Hva synes deree? Jeg klarte å miste beskrivelsen av meg i sidemenyen, derfor jeg har skrevet om meg på headeren, hehe:)

Jeg fikk foressten 6 er på innsendingen min i engelsk, lykkeliiiig!!!  

vinterferie fra bloggen

Vinterferie for meg betyr jo ingenting siden jeg ikke går på skole eller noe, så da tar jeg meg heller en "vinterferie" fra bloggen, haaha. Er veeeldig lei av å blogge, så har hatt null motivasjon de siste dagene. Blogger om hva jeg har gjort osv om litt mindre enn en uke :) Snakkiiis!statusoppdatering

Jeg er jo nå 31 uker i morgen, men siden jeg ikke har blogget på en stund så får dere en statusoppdatering i dag og en i morgen! Blir ikke noe nytt bilde i dag da, for jeg skal jo ta nytt i morgen anyways:)) 

Kjønn: Ei lita jente ♥

Navn: 

På vei: 30+6 

Igjen til termin: 9 uker og 1 dag

Vektøkning: Rundt 5 kg, tror jeg

Utålmodig: Ganske sliten og lei etter alt jeg har gått gjennom, så ja, begynner å bli utålmodig nå.. 

Større strl på pupper: Gått opp ca 2 bh-størrelser

Melk i brystene: Tror det, hehe

Strekkemerker: Det er lite!  Et lite på magen og litt på brystene, ingenting å klage over! 

Hevelser og vann i kroppen: Ja, vann i ben og fingrer 

Hodet ned:
 Ja !

Aktivitet: Ja, litt av ei spreking inni der! Blir voldsomt til tider.. 

Tungt: Ja/nei, synes ikke magen er noe tung, men har så vondt i rygg og sånn nå, og når jeg har en ekstra belastning på magen i tilleg så er det tungt

Kynnere: Ja

Hodet festet: Ikke enda

Barnerom: Barnerommet er akkurat ferdig malt, så er ikke lenge til det er helt finito nå!

Sulten:  Helt likt som før svangerskapet. Det å spise for to er en myte, så heldigvis har ikke jeg mer matlyst etter jeg ble gravid!

Matkick:  Kinder sjokolader 

Plager: Har MASSE plager nå, men kan ikke skjulde på lillegullet for det. Det jeg nettop har gått gjennom kan gå gjennom de som ikke er gravide også liksom. Ellers har jeg kynnere (som jeg ikke synes er noe vondt ettersom jeg har en del smerter fra før) + masse spark sånn jeg kan bli øm i ribbeina og sånn. 

Humør: Humøret mitt er ikke på det beste nå, men sier seg vel selv:-) 

Sykehusbaggen: Er nok en stund til jeg skal begynne å tenke på den i og med at jeg bor 10 min vekke fra sykehuset, så det gjør ikke så mye om bagen ikke er ferdig når jeg skal fø. 

Høygravid: Nope, men er ikke lenge igjen nå! 

Fødselsforventninger: Tenker ikke så mye på fødselen akkurat nå
 
Babyens søvnmønster: Søvnmønstere til babyen har heldigvis endret seg litt, så hun er ikke våken hele natten og sover hele dagen lengre, men nå er det sykt mye opp og ner, klarer ikke finne noe spessielt søvnmønster liksom. Skjuldes vel at jeg ligger/sitter i ro hele dagene.

Søvn: Sover dårlig

Utstyr: Har alt!

Nytt magebilde kommer i morgen, dette ble tatt når jeg var 30+1, i morgen er jeg 31 uker! 
 

jeg lever

Takk for all omtanke ♥ Forstår godt at dere er bekymret når jeg ikke har blogget på så lenge, men ting ble verre enn hvordan jeg hadde det sist. Tenkte å oppdatere dere i hva som har skjedd og sånn! Alt startet egentlig med urinveisinfeksjonen, og fikk store plager av det. Så av urinveisinfeksjon så fikk jeg nyrebekkenbetennelse, utvidet nyrer, blodforgiftning, lungebetennelse, vann i lungene, høy feber og kvalme. At alt dette kunne skje meg på en gang trodde jeg ikke var mulig... Og det å gå gjennom dette samtidig som man er gravid har vært HARDT og bokstavligtalt helt forferdelig. Jeg lå jo først på fødeavdelingen siden jeg var gravid, selvom jeg ikke var der pga noe som hadde med graviditeten å gjøre. Tok sparketester av babyen, og babyen hadde puls på hele 220!!! Dette var fordi jeg hadde 39,7 i feber, og babyen har minst en mer i feber enn det jeg har. Legene fikk ikke kontroll over feberen min, så det var snakk om keisersnitt fordi babyen kan ikke ligge der inne me så høy puls, skal normalt ligge mellom 110 og 150. Jeg var livredd da, men heldigvis klarte de å få kontroll over feberen min, så babyen sin puls ble normal igjen. Jenta mi har det bra nå ♥ 

Jeg måtte opperere inn to dren i nyrene mine, pga nyrebekkenbettenelsen, og fy hvor vondt det var:( Jeg kunne ikke få noe beroligene eller narkose eller noe siden jeg var gravid, og det var så utrolig vondt... Jeg var jo også utrolig redd fra før av, men heldigvis satt mamma med meg å holdt meg i handen gjennom det hele! Jeg ble flyttet til hjerteovervåkningen, for der kunne de ta mer vare på meg enn oppe på føden, eller følge bedre med på meg. Så der har jeg lugget frem til i dag egentlig, men masse antibiotika og sånn. Alt er på vei nedover, all betennelse, blodforgiftning osv, og de har nå såpass kontroll over meg at jeg i dag skiftet avdeling til medisinsk avdelingen. Jeg aner ikke hvor  lenge jeg skal ligge her, jeg må klare meg på egenhånd først hvertfall! Blodprøvene mine på bli helt fine, og jeg må klare å gå reise meg selv. Men har tro på at jeg snart kommer ut her fra nå! Er sykt lei... Tatt over 20 sprøyter og ligger med fult i ledninger samtidig som jeg har vondt, det er ikke noe gøy.. Men i dag er jeg bedre enn andre dager, ryggen er bedre, pusten min er bedre, matlysten min er bedre og jeg har til og med klart å gått selv i dag! Wii ♥  Gleder meg til å komme meg ut av alle ledningene og komme meg hjem igjen! Men må uheldigvis gå med disse drenene en god stund fremover, mest sannsynlig frem til fødselen, så akkurat det liker jeg ikke tanken på. Men så lenge jeg og babyen har det bra så går det fint! 
Her er magen min på hver sin side, så som dere ser så blir det ikke noe magebilde fremover til fødselen...

og SEEEEE hvor mye vann i bena!!! Jeg pleier å ha tynne legger, og nå ser det ut som forvokste baby-ben, de er blitt utrolig feite, må nesten le haha..

Men nå har det vært utrolig tungt for meg i svangerskapet, jeg har gått gjennom mye. Jeg er selv utrolig stolt over meg selv som har klart meg så bra gjennom dette, og ber virklig til gud om å få det bra resten av svangerskapet mitt.. Jeg er sliten nå, jeg vil slappe av,og ha det gøy med venner. Jeg blir helt paff av å være her, samt deprimert og lei. Tror ikke dere kan forestille selv en gang hvordan det er å gå gjennom så mye når man i tilleg er 16 år og gravid. Jeg har ikke maktet pc her en gang før nå, så er derfor jeg ikke har blogget til dere før nå, og det kommer nok ikke til  å forsettes med så bra blogging som før jeg ble lagt inn her, men når jeg kommer hjem skal jeg blogge så mye som mulig så klart :-) 

Ønsk meg god bedring og kryss fingrene for meg at jeg kommer meg fort ut igjen. Er lei nå, vil hjem, vil bli frisk, vil ha det godt igjen! Vil i det minste klare å gå, eller ligge i en annen vinkel enn på ryggen. Sove på ryggen hele nettene er hardt må jeg si.

blæææ

Jeg vil bli friiisk, my :( Å gå gravid med en døds vond rygg når du har feber, er ikke noe å skryte av akkurat.. Må si jeg gleder meg utrolig til å få ut lille jenta mi nååå! Det er få bivirkninger jeg har ungått i graviditeten for å si det sånn, og nå er jeg helt på bunn. Haha, lookin good.. 

hva vil dere lese om?

Jeg og Miriam kjeder oss i hjel atm, skal snart ned å lage oss en god kvelds, så tror jeg vi legger oss utrolig tidelig, haha. Siden jeg har fått en del nye lesere så lurer jeg på hva dere vil lese om? :)


fra meg til dere, heheh

gjesteblogg

Hallo! Jeg får gjesteblogge litt hos Mona, siden hun og Miriam lager hjemmelaget pizza til meg..og familien. Hvis dere lurer på hvem jeg er så er jeg søsteren til Mona:-) Det jeg som kommer til å få hovedansvaret for å lære det nye familiemedlemmet å spille ps3!

Fikk beskjed om å legge ut bilde av meg selv, men syntes det er altfor kleint å ta et bilde av meg selv å slenge ut her, så jeg legger heller ut et bilde av Mona


Outfit bilde av Mona fra i dag (Nye sko: Session, bukse: H&M, jakketing: H&M, osssv..)

Men de bildene jeg egentlig skulle legge ut på bloggen var bilder av det hun fikk i baby-pakken.:

Pakken inneholdt alt i fra bleier til mor, til bleier til datter og deodorant til far!

Da takker jeg fra meg, kommer innlegg fra Mona om noen strakser hvis noen er nyskerrig på hvordan pizzan blir :-)

Over og ut ---------
 

 

Er det mulig?!Blir kvalm av oppførselen til de to søstrene nå. Sykt nok å tulle med at hun er gravid og at hun skal ta abort mellom 17-18 uke, men herregud for noen jokes de lager. 

GRATULERA MED DAGEN BESTEVENN!

Gratulera så masse med dagen, verdens verdens bestevenninna, Miriam Jensen ♥ Håpe du kose deg mer enn noe aent, det fortjene duuu! Du betyr masse for meg, og du komme te å bli verdens beste fadder ♥

LOVE YOOOU!

ønsker

Har en del ønsker frem til ungen min kommer, fra de nærmeste. Får jo mange gaver når ungen min kommer, og da er det jo bedre å ha noen ønsker, i stedet for at alle kjøper det samme! Så dette ønsker jeg meg til lillegullet mitt kommer♥Stellebag, skinnåpose/voksipose (får av mamma og pappa), babycall, kantbeskytter til senga, babygym, boken om meg, elektrisk brystpumpe, pute til stellebord, matte til gulver som babyen kan ligge på, myggnett og regntrekk til vognen og en sengehimmel til prinsessa ♥

Gjesteblogging

Sorry sorry sorry for ingen blogging. har glemt helt ut at jeg skulle gjesteblogge for mona, og har absolutt ingenting å blogge om. Har ikke gjort så veldig mye spesielt i det siste heller, som er interesant og lese om. 

Nå er jeg akkurat komt hjem fra mathilda. Var med henne hjem etter skolen for å prøve noen kjoler jeg kanskje skal ha til juleballet:) Ellers spiste vi nudler, hørte musikk, satt på pcen og snakket. koselig ♥ 


Her har dere noen mobilkamera bilder... blogging er seriøst ikke min greie... 

ha en fin kveld videre♥

 

Gjesteblogging

Heihei:)  fikk egentlig beskjed om å gjesteblogge for mona i går, men orket ikke så gjør det heller idag. Jeg er ingen ekspert på dette me å blogge, men skal gjør mitt beste,hehe.. Jeg heter da miriam, og kommer til og blogge om mona ikke har muligheten=) 

Her har dere noen bilder av meg og mona.  meg

megmeg og mona, her hadde jeg mørkt hår:)meg og mona 

Jeg og mona er da bestevenner, noe vi har vært helt siden første klasse ♥

Nå har jeg nesten akkurat våknet, har bare dusjet og spist frokost. Har egentlig ingenting og blogge om, så kan fortelle litt om hva jeg gjorde igår. Og så er det bare til og komme med forslag til hva jeg kan blogge om når jeg skal gjesteblogge, for livet mitt er ikke no spesielt kjekt og lese om da, for å si det sånt. 

Igår var jeg på en liten jentekveld hos ei vennine elise, sammen med to andre venninner sissel og selma. Var kjempe koselig, vi bakte brownies, lagte smoothie og så en film som heter "unknown" veldig bra film, annbefales;). 

Her er et bilde av meg akkurat nå


hehe
har vått hår forresten, er ikke fett^^ 

Synes egentlig dette er veldig kleint, men siden mona spurte meg så fint om å gjesteblogg såå.. neida, hun hadde allerede bestem at jeg skulle gjøre det haha. men gjør det for det om , siden hun jeg er sååå glad i henne hehe ♥

snakkes! 

Tilbake i bloggverden

Ja, det har jeg begynt å blogge igjen, på en litt annen måte. Noe jeg har holdt hemmelig en stund (som ikke gikk så bra) , er nå blitt offentligt. Jeg, som 16 år, er gravid 13 uker på vei, og har termin mars 2012! Denne bloggen vil da handle mest om svangerskapet, men også litt andre ting. 

For de som ikke kjenner meg, så kan jeg fortelle litt om meg selv; Jeg er 16 år gammel og bor i Haugesund. Jeg har kun fullført ungdomsskolen, og har tatt to "fri" år pga svangerskapet,  har reservert plass på Medier og Kommunikasjon på Vardafjell videregående skole om 2 år. Jeg har verdens beste kjæreste (barnefar.) Hverdagen min går ut på å være med venner, kjæresten og familien, og andre "jente" ting som sminke, shoppe osv! Venter nå på godkjenning fra NAV, sånn at jeg kan begynne i praksisjobb i Rufus Barnehage, frem til 4 uker før termin. Jeg elsker å ta bilder, og bildene jeg kommer til å bruke på bloggen er tatt med canon 500D!Om dere ellers lurer på noe, legg igjen en kommentar i komemntarfeltet, og om det er no mer personlig; mona_ruud_309@hotmail.com :)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits