Graviditet

babysyk

Jeg er så babysyk nå, klarer ikke konsentrere meg om noen andre ting enn babyen i magen. Det er hvertfall sant at den siste måneden i svangerskapet går senest, herreguuuud!! I dag er jeg 38 + 5 uker på vei, jeg håperhåperhåper at hun kommer før termin, klarer ikke vente til uke 42 eller noe... Vil ha fødselen i gang, NÅ! Gleder meg sånn til å få verdens vakreste datter på brystet mitt, iiih. Flere utålmodige der ute?? Nå skal jeg bare vente på at folk er ferdig på skolen osv, og se om det er noen å henge med i dag! I mens kan jeg vel forsette på kjerringrådene, heh.. 

38 uker

I dag er jeg 38 uker på vei, og det er kun 2 uker igjen til termin (!!!) Syyykt. 

Hva tipper dere?

Nå som dere driver å tipper på hvilket navn vi har valgt, så lurer jeg på en ting til; når blir hun født, og hvor mye veier hun? Blir morsomt å se hvem som kommer nærmest :)

Husk at hun er under gjennomsnittet når det gjelder vekt! Og jeg er 37 + 5 i dag :-) 


Bilde fra når jeg lå på sykehuset, haha seee hvordan jeg så ut.. Har ganske skrekk mot sykehus og innleggelse etter denne perioden her, men er utrolig glad for at neste gang jeg er innlagt så får jeg verdens mest fantastiske datter til premie ♥ Klarer ikke vente!!
 

Navnet er bestemt

Nå er navnet bestemt dere ♥ Så vil jeg ikke røpe noe som helst enda, hehehe. Så jeg spør dere: hvilket navn tror dere vi har valgt?


* * * * * *    Hovland Ruud ♥
 

trøtt sliten og høygravid

Ja, har hatt et lite besøk av Bjørn Tore i dag, ellers så har jeg bare ligget i sofaen og sett på disney channel, så har ikke noe bra å blogge om i dag desverre. Dagens look:


Hahahaa, deilig. Seriøst, har vært så trøtt og sliten i hele dag at det burde ikke vært låv. føler meg høygravid x1000Og her har jeg ligget å sett på disney channel å spist litt snop ♥ Skal legge meg nå, god natt! 

2200 gram

Kom hjem fra sykehuset for en stund siden, det gikk så fort så mamma fikk tid til å kjøre meg hjem mens jeg venter til neste time, så jeg ikke trenger vente i byen! Urinprøven var heeelt fin, wiii :D:D Ble sykt glad når jeg fikk det svaret! Så har babyen det fint inne i magen min, hun har enda ikke festet seg helt, men hodet hennes ligger djupt nede, og hun har ligget med hodet ned i flere uker nå så hun fester seg nok ganske snart! Jeg er 36 + 4 uker i dag, og babyen er blitt ca 2200 gram, som vil si at hun er ca 500 gram mindre enn normalt. Jeg skal på ny kontroll om 2 uker, og om hun forsatt er så liten så skal jeg mest sannsynlig ikke vente til over termin hvertfall! 

Nå skal jeg hvile øynene mine litt før jeg tar bussen til jordmor på fødselssamtale. Gleder meg til den timen, tror jeg har godt av å snakke om fødselen med jm, i og med at jeg gruer meg veldig! Gleder meg sykt til å få fødselen overstått, men gruer meg helt utrolig til å føde... Håper på en fin og ikke minst RASK fødsel!:)

Snakkes mest sannsynlig senere i dag, vil ikke låve noe siden jeg får besøk og sånn:)

gravidbilder

Først av alt vil jeg bare si takk til noen søte gamle venner av meg som kom opp å besøkte meg i går, og hadde med seg pakke som inneholdt litt godiser og barneklær. Utrolig søtt ♥ 
Jeg har jo ei venninne som er utrolig flink til å ta bilder, så hun skal ta gravid bilder av meg en dag. Men i dag så prøvde jeg litt ut selv, er jo vanskelig å få noen bra bilder når man tar selv da, men ble hvertfall fornøyd med noen av dem :) Har ikke sminke i ansiktet på bildene, kun maskara for det var ikke meningen at jeg skulle vise hele meg på bildene egentlig, men her er noen:
Hva synes dere? 

33 uker + dagen i dag

Hei og unnskyld for sen oppdatering,  men har faktisk gjort noe annet enn å være bare hjemme i dag! Selv om jeg ikke er frisk enda da, men er så lei av å være hjemme så jeg bare måtte finne på noe annet i dag:-) Har vært hos Miriam med folk og spist taco, snop og sett på tv. Kjempe koslig ♥ 


Og så har jeg spilt litt wordfeud med mamma da, standar haha. SJEKK POENGSUMMEN MIN DA! Fliink.

Ellers så er jeg 33 uker på vei i dag ♥ Er ikke lenge igjen nå! Her er magebilder:Gullet mitt ♥

Men jeg kjenner at jeg har vært ute av huset i dag hvertfall! Jeg har ikke gått mye egentlig, gått til Miriam og hjem igjen, + at vi har vært nedom butikken to ganger, men alt er jo nærme! men likevel så kjennes det helt syyykt hos meg! Ryggen er blitt vondere, og jeg har blitt slakkere, blæ. Så nå skal jeg legge meg, gleder meg syykt til å sove ♥ God natt!

32 uker! 22 vs 32

Da var jeg 32 uker på vei, herligheeet så fort det går, og det sier jeg til og med nå når det eneste jeg gjør er å sitte inne om dagene! Er ikke langt i fra slik hvertfall, haha. Men tiden går seriøst skremmelig fort, om kun TO uker, altså uke 34, så stopper de ikke fødsler lengre. Tenk om jeg før så tidlig da, iih, nei da, SÅ tidlig håper jeg ikke! I går var det akkurat 2 måneder til terminen min, sykt å tenke på at jeg snart er mamma.


Forandret seg en del ja! Men er forsatt ikke stor den magen min, hihi. Regner ikke med at den blir så allverdens stor heller egentlig :-)

Foressten,
se det lille arret etter operasjonen! Når jeg ser på det så forstår jeg ikke at det gjorde så vondt når arret/såret er så pittelite, men det er jo forståelig når jeg tenker at de har tatt en lang ting inn i kroppen min og inn i nyra på begge sider mens jeg var helt klar og kjente alt. Er egentlig enda veldig lei meg for at jeg ikke fikk tatt narkose eller beroligene får jeg synest det var så vondt så jeg får flashback hele tiden av det som skjedde, men er også glad for at jeg greide meg uten siden det var best for lille jenta mi! ♥ Hehe, sliter litt med å skrive 'lille' for jeg synes hun begynner å ta alt for stor plass inne i magen min nå. Sliter med å bøye meg frem, og når jeg bøyer meg frem så føles det ut som hun blir presset langt opp i ribbeina mine, vanskelig å forklare men de som har gått gjennom det forstår det nookk! :) Okei, nå ble det mye babling her... Snakkes!

31 uker

Da har det gått 31 uker, og det er kun 9 uker igjen! Fosteret i denne uken skal være ca 1750g, men jenta mi er litt liten og veier ca 1400g.

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 29 uker gammelt. Det øver seg iherdig på å svelge og tisser en halv liter hver dag. Det høres gjerne ikke så appetittlig ut, men husk at fostervannet fornyer seg hver tredje time. Etter som fosteret svelger, fylles også tarmen opp med barnets første avføring, mekonium, også kalt barnebek. Noen fostre har sin første avføring før de blir født, men de fleste venter til noen timer etter fødselen.

Øynene reagerer på lys, og vil gjerne reagere dersom sterkt lys skinner gjennom den stadig tynnere livmorveggen. Noen ganger strekker fostre seg mot lyskildene og kan følge en lyskilde med øynene.

Lungene og fordøyelsessystemet er nesten modne, men lungene vil fungere best om fosteret forblir i livmoren en stund til. 
Aner ikke hva som skjedde når jeg redigerte det nederste bilde, meeen. Hvis noen foressten legger merke til at jeg er utrolig gul-aktig rundt plasteret på det øverste bilde, så er det etter operasjonen, har ikke fått vasket skikkelig rundt der som jeg har opperert ettersom at jeg blir kvalm bare av å være nerri ryggen.

Nattblogging fra sykehuset

Hei søtinger! Som sagt har jeg vært veldig syk så har ikke blogget på en god stund, så tenkte bare å oppdatere dere litt nå som jeg ikke får sove. Jeg ble lagt inn i dag ettermiddag og fant ut hva som var galt. Har hatt urinveisinfeksjon som har ført til nyrebekkenbetennelse, samt feber, kvalme osv. så er nyrebekkenbetennelsen som har gjort at jeg såvidt har klart å gått, sitte, ligge eller noe, har hatt/har så fæl rygg i 4 dager nå at det finnes ikke ord!! Men nå ligger jeg på sjukehuse og får i meg næring og antibiotika gjennom sånn ledning, glemt hva det heter, så får vi håpe at jeg blir frisk fort som mulig så jeg kan komme meg hjem igjen!

Gleder meg til å få denne av nå!

3D ultralyd

Beklager sen oppdatering, men er ikke bedre i dag desverre, så har sovet i hele dag pga null søvn i natt. I tilleg til ryggproblemene så har jeg fått 39 i feber, og har absolutt ikke vært i form i dag. Klarte til og med å spy over hele kjøkkengulvet til Bjørn Tore i dag, heh.. Men jeg kom meg til ultralyden, og det var helt fantastisk å se jenta mi i 3D ♥ 


Jenta mi ♥ Legg merke til at hun slikker seg på foten på den nederste filmen, haha, søøtingen!

babyspark på video og magebilde 29 uker

Sjønnasen min ♥ Ikke så lett å få sova når hun holdt på som dette til langt på natt, men var hvertfall flink blogger å filmet det til dere, wihu:)) Ellers så er jeg 29 uker på vei idag, starter i UKE 30!!! Herreguuud så fort tiden går ♥♥♥♥

Snakkis søtinger!

Scrapbook

Jeg har laget den første siden ferdig i scrapbooken jeg fikk av broren min til jul! Må printe ut noen bilder så kan jeg forsette å scrappe! Har ikke fotografi-ark eller hva jeg skal kalle det her hjemme, så kan ikke printe noen bilder ut enda :/Hva synes dere? Må kjøpe inn noen flere bakgrunner til scrapbook da, sidene er jo helt hvite, og er ikke sååå flink til å scrappe at jeg klarer å fylle ut hele sider på egenhånd, hihi. På fremsiden skal det komme bilde av babyen når hun kommer, skal scrappe litt om graviditeten og mer når babyen kommer ♥

Foressten, det nye disigne mitt er lagt av ida, utrolig fint! 

Presser inn magen - bilde

Før:


Etter:

Haha, ser godt hvor babyen ligger hvertfall! Det jeg elsker med å være gravid er rett og slett magen. Hvordan den beveger seg når lille gullet mitt ligger og romsterer seg, hvordan den ser ut når babyen ligger med rompa i været, hvor skjev den ser ut når babyen ligger på forskjellige stillinger, og ikke minst følge med på hvordan den forandres fra dag til dag! Elsker babymagen min ♥

26 uker + magebilde

Siden klokka er 4 på natta (eller morningen) og jeg har ingenting å gjøre, så tenkte jeg at jeg kunne forhåndskrive ett innlegg til i morgen, sånn jeg slepper å stresse med det i morgen tidlig, hihi. Har blitt sykt dårlig til å blogg i det siste, så jeg kan vel begynne å benytte meg av de sjangsene når jeg er våken på nettene:)

Jeg er altså 26 uker på vei i dag, og det er kun 14 uker igjen av svangerskapet ♥ Jeg gleder meg i hjel til å bli mamma nå, klarer ikke å vente! Tiden går heldigvis utrolig fort, så er ikke lenge til jeg ligger med verdens mest fantastiske unge i hendene ♥ 


Jeg begynner å føle meg litt stor nå ja! hihi

lille nurket er blitt ett nattmenneske

H e r r e g u d  hvor trøtt jeg er nå! Øynene mine svir og har ekstremt lyst til å sove, klokka er  jo snart 3... Men lille babyen i magen er helt lys våken, haha. Den siste uka har hun vært så ekstreeemt aktiv om nettene, og jeg har våknet av det, og sovet lite om nettene. Og det varer leeenge, begynner fra 11 om kvelden og holder på utover natten med smååå pauser. Snakk om et bra søvnmønster da!! Haha, håper hvertfall det endrer seg når hun kommer til verden ♥ Og dere må ikke missforstå, sparkene og bevegelsene til babyen er verdens hærligste opplevelse, men det kan bli litt mye når jeg får så dårlig søvn pga det. Kommer liksom til å få så dårlig søvn osv når ungen min er komt ut, så vil jo helst sove godt før hun kommer ut. Får jo mer hormoner også når jeg sover dårlig.

Prøvd å lese litt rundt på nette, noen som sier at det hjelper å ligge på venstre side, men det har jeg altså prøvd og det fungerer ikke hos meg hvertfall.. og jeg vil nå tro at det kommer helt ann på hvordan babyen ligger? Regner med det ikke er noe som hjelper egentlig, så jeg får bare håpe hun legger seg snart, kunne gjerne trengt litt søvn nå ja! 
Trøøøtt!
Noen gravide som sliter med det samme?

babymagen miiin

Det ble senere avgårde til Bjørn Tore enn jeg trodde, for Miriam skulle i familieselskap først. Så vi skal ikke bort før i 7 tiden:) Så nå skal jeg se greys anatomy og blåfjell før jeg går. Btw, fyyy så kaldt det er!! Fryser meg i hjel...

Tok noen bilder i sted av meg når jeg har stram genser, så her kan dere se skikkelig hvordan magen min ser ut nå. Jeg synes den eg ganske stor, men den er jo egentlig ikke så stor til å være i uke 25 da. Har ikke på følelsen av at magen min kommer til å bli all verdens stor akkurat, hehe.Selvutløser <333 Elsker babymagen min! Og med tanke på at lille gullet mitt ligger inni der så elsker jeg den enda mer, hihi. I morgen er det kun 15 uker til termin, og det skal gå fooort ♥

video nr 2 og time hos 3D ultralyd

Ny video av små spark og bevegelse. Noe som er irriterende er at det vises så utrooolig mye bedre i virkligheten, haha. På det frste klippet er det mest bevegelse og romstering, mens på det andre klippe er det mange små spark.


Legg merke til at babyen sparker nedover på klipp nr 2, så det er på en måte under magen det vises, hihi ♥


Har fått time hos 3D ultralyd 9 januar, gleder meg i hjeeel til å se babyen min i 3D!! 

fra tenårings livet til graviditeten

Hvem skulle trodd at jeg, lille barnslige 16 åringen (eller 15 åringen som jeg var da) skulle bli mamma? Når jeg ser på bilder fra før jeg ble gravid, så surrer tusen tanker rundt i hode på megSurrer så mange tanker, men vet heldigvis at jeg har tatt rett valg. Tenåringslivet - venner, familie, jentekvelder, selskaper, festligheter, skole, kjæresteproblemer, valg, krangling med familie og venner, drama, ja alt en tenåring har gått gjennom, både vondt og godt. Livet mitt nå, blir helt anderledes! Jeg skal bli mor, mamma som 16 åring. Det er nå jeg skaper en unge til verden, som jeg skal lære å gå og snakke, lære hva som er rett og galt, gi trøst, ros og glede, jeg skal bli mammaen som skal passe på at ungen har et godt  liv, akkurat som jeg har hatt. 

Denne lille babyen skal jeg bli mamma til, lille babyen som allerede har tatt stor plass i hjertet mitt. Hun er mitt lille gull, og jeg skal være den beste mammaen som finnes, og gjøre alt jeg kan for henne, skal følge henne opp helt til hun er voksen og flytter for seg selv. For å være helt ærlig så har det ikke gått helt opp for meg enda, altså jeg skal bli mor!!! Det er nokk det største jeg kommer til å oppleve i hele livshistorien. Men, jeg er litt redd også. Dette er så stort, og det blir så mange tanker som fyller opp hodet mitt. Jeg er redd for at jeg ikke skal klare meg så bra som forventet og blir avhengig av hjelp fra de nærmeste, jeg er redd for å ende opp som alenemamma og er ikke minst redd for at det skal skje noe galt! Jeg er ganske sikker på at disse tingene ikke kommer til å skje, men redselen og tankene er der fordeom.

Men jeg føler meg som verdens heldigste 16 åring, jeg har verdens beste kjæreste, og verdens beste familie og venner, og nå venter jeg verdens søteste prinsesse. Jeg ber til gud om at alt går bra med babyen, at jeg klarer mammarollen fint og at jeg og kjæresten aldri går i fra hverandre ♥ 


i♥u

trening og burn i svangeskapet

Fra i morgen av skal jeg begynne å gjøre forskjellige øvelser for gravide hver morgen. Trening i graviditet er veldig bra, så lenge du ikke trener for hardt o.l. Så vil jeg ikke at det skal være ett mareritt og få kroppen min tilbake etter graviditeten, så jeg skal prøve å begynne å gå mer, og gå fortere, passe på å ikke jogge så mye for jeg jogget ikke så mye før jeg ble gravid og da skal vi være forsiktige.

Meeen så lurte jeg på en ting! Vi skal jo være forsiktige med koffein i svangerskapet. Jeg elsker energidrikker, spessielt burn, og vet det er store mengder koffein i det. Jeg drikker ingenting annet som kaffe osv, og har holdt meg uten burn stortsett hele svangerskapet. Bak på boksen står det 'anbefales ikke for gravide', men tror dere at en boks med burn en gang i blant gjør noe? Sikler etter det hver gang jeg ser det i butikker, og savner det syyykt, haha. Og nå som jeg skal begynne å trene mer så kunne jeg godt hatt bruk for en burn i blant for å komme meg gjennom det når jeg er på mitt svakeste. Står på matportalen at gravide kan få i oss mellom 100 og 200 mg koffein per dag, hvor mye koffein er det i en boks med burn? hehe, er desp. Hva synes dere om å drikke det i svangerskapet?:)
 

Hvilket navn?

Hvilket navn av de nedenfor synes dere er finest? Er så utrooolig mange fine navn, kommer aldri til å klare å bestemme meg... Jeg kommer til å velge to navn, og se hvilket som passer best når jenta mi kommer ♥

- Alexandra

- Cassandra
- Celine
- Emma
- Emily
- Hanna
- Lena
- Leah
- Linnea
- Madeleine
- Maja
- Michelle
- Nathalie
- Sandra
- Sara
- Tea
- Tina
- Victoria

my babygirl

i love you ♥

utstyrliste

Fant en utrolig bra utstyrsliste til den nyfødte på nettet, sånn vi har oversikten på akkurat hva vi trenger! Så trenger vi ikke å tenke så mye på om vi ha alt vi trenger osv. Også en liste over hva vi trenger til fødebagen, noe jeg hvertfall skal følge når den tiden nærmer seg! Utstyre til fødebagen finner dere her!

Tilbehør til vognen:

 • Vognose. Hvilken pose man bør velge, er avhengig av  når på året barnet blir født. Om sommeren bruker mange kun et underlag og en dyne. Det finnes egne vogndyner i størrelse 65×80. Vanlig sprinkeseng dyne i størrelse 80×100 kan også fint brukes.
 • Insektstrekk og regntrekk
 • Handlenett ; hvis du ikke har stor plass under vognen
 • Stelleveske
 • Bilstol(tror jeg har, hehe)
 • Bæretøy,for eksempel slynge eller sjal
 • Babycall
 • Vippestol med rygg som kan legges helt ned

Utstyr til søvn:

 • Sprinkelseng, eventuelt vugge i starten
 • Tisselaken og overmadrass
 • Dyne (babyen skal ikke bruke pute) strl 80×100
 • Laken og sengetøy
 • Kantbeskytter til sprinkelsengen
 • Uro med lys og/eller musikk

Utstyr til stell:

 • Bleier i størrelse 1 og 2
 • Noen sverger til bleiebøtte, mens andre igjen synes det lukter pyton. Det å ha en liten søppeldunk som står på verandaen og tømmes ofte, er også en god løsning for mange.
 • Myke kluter, eventuelt mesoft-kompresser til stell
 • Våtservietter hvis dere skal et sted det ikke er tilgang på vann
 • Badehåndkler med hette
 • Olje til badevannet
 • Krem for såre rumper
 • Sinksalve
 • Negleklipper beregnet for babyer
 • Badebalje og eventuelt stativ til denne
 • Febertermometer
 • Stellebord/kommode eller stellematte
 • 10 gulpekluter
 • 5-6 siklesmekker
 • Såpe,shampoo o.l er ikke nødvendig til de nyfødte

  Klær :

  Sommer:

  • 6-8 stk langermede bodyer
  • 6-8 stk kortermede bodyer
  • 4-5 sparkebukser
  • 2-3 jakker i bomull
  • 2-3 pysjamaser i bomull
  • 2 tynne luer
  • 2 helsetepper
  • Sokker

  Vinter:

  • 6-8 bodyer i ull eller bomull
  • 4-5 sparkebukser med fot
  • 2-3  innejakker
  • 3-4 strømpebukser
  • Tykke sokker
  • Vinterdress
  • 1-2 luer i ull
  • 1 lue i vindtett stoff
  • Hals
  • Votter
   Nå blir det myyye lettere for meg ja, hihi

gleder meg sånn!!

Ååh, jeg blir så mesunnlig på blogger jeg leser som har fått ungen sin nå, føles så lenge til jeg har termin. Vil ha babyen min ut nååå jeg ♥ Gleder meg sånn til det nærmer seg, og jeg skal tenke på hva jeg skal ha med i fødebagen og begynne å gjøre ALT klart til lille gullet kommer. Men må nok vente en stund til det jaaa. Men viljo så klart ikke at babyen skal bli så tidlig født heller, skulle bare ønske at de siste månedene flydde avgårde ♥Cecilie Kvant (17) som fikk ungen sin i går, 4 dager før termin. Gratulerer så mye med en nyyydlig liten prinsesse ♥Natalie Sofie (16) som fikk ungen sin 21 November. Hun tok keisersnitt i uke 28-29, ganske så sykt! Gratulerer med den lille prinsen ♥


Gleder meg til jeg også kan skrive ett sånt innlegg på bloggen, aaah ♥ Håper tiden går fort!

babyklær

Hei alle! I dag kom Bjørn Tore med masse babyklær som jeg har fått fra familien på hans side, er utrolig masse fint! Så nå har jeg tatt bilde av alt sammen, og prinsessa mi har fått to skuffer med klær og lignende i stedet for en, wii ♥ Hva synes dere?
♥♥

Foressten, var på pappa sin pc i stad og når jeg gikk på bloggen min så jeg at overskriftene så helt anderledes ut enn det de gjør på min pc. Så fant jeg ut at folk må laste ned ettellerannet for å se sånne overskrifter. Hvordan er overskriften min hos dere?

Sånn skal den hvertfall se ut!
 

babyspark - video

Da fikk jeg noen spark på film! De sparkene dere kan se godt er på 0:11 og 0:16, men dere kan se små spark gjennom nesten hele filmen. Skjer ikke noe på slutten, gikk ikke ann å klippe vekk. Babyen sparker ofte, men hver gang jeg skal filme har hun sluttet, haha, men nå fikk jeg hvertfall noen små spark på film ♥

magebilder uke etter uke
Gleder meg sånn til å bli mamma til verdens søteste lille gulljente ♥♥♥ 

Hvordan jeg merket at jeg var gravid

Heeei! I dag har jeg ikke gjort no annet enn å slasket meg i senga, og spist ribbe med familien, koslig søndag ♥ Har ganske liten motivasjon så håper den kommer tilbake, vil ikke at bloggingen skal være noe jeg ikke liker å holde på med. Ei jente som ville at jeg skulle skrive om hvordan jeg merket at jeg var gravid. Har skrevet om dette før, men siden jeg stadig får nye lesere så kan jeg skrive det på nytt. Skriver også om hvorfor jeg tok valget jeg tok.

Jeg tror jeg gikk ca en og en halv måned uten mensen, men tideligere så hadde jeg hatt en del  magesmerter, mest sannsynlig cyste på eggstokken, så jeg tenkte at det kanskje hadde noe med det å gjøre selv om det var en stund siden. Tenkte aldri på at jeg kanskje var gravid siden jeg gikk jo på ppiller? Men etter en og en halv måned uten mensen så begynte jeg å spy og ble voldsom kvalm, jeg hadde også mensensmerter men fikk aldri mensen. Det var da jeg begynte å tenke 'herregud, kanskje jeg er gravid:O:O' Jeg kjøpte test på apoteket, men klarte å gjøre feil sånn at den ikke funket, og en stund etter det så gikk jeg på helsestasjonen og fikk en test gratis. Jeg var syyykt nervøs der jeg satt, og bare satt og fiklet med fingrene å ventet på svar. 'Du har jammen meg klart det du' husker jeg helsesøsteren sa, og viste meg testen med to tydlige streker. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle ta det, skulle jeg bli trist? glad? viste ikke om jeg skulle ta abort, beholde og viste ikke hvor langt jeg var på vei osv, hodet mitt var bare et stort spørsmålstegn. Hos helsestasjonen så regnte vi at jeg ca var 8 uker på vei, og jeg fikk bestilt time på ultralyd noen dager senere. Jeg fikk Bjørn Tore med meg til å fortelle foreldrene mine det, jeg var utrolig redd men de tok det helt utrolig fint begge to. Mamma ble med meg på ultralyd, og da fant jeg ut at jeg var 8 uker og 2 dager på vei. Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre... Jeg så bilder på nettet om hvordan fosteret ser ut i uke 9, altså så langt som jeg var på vei, jeg begynte å grine. Fosteret hadde allerede fått fingrer, tær og alt! En minimini versjon av oss. Jeg klarte rett og slett ikke ta abort. Jeg tenkte nøye på alt, om jeg klarte å ta vare på en unge, om alle støtter meg osv, og ja, jeg klarer det, og alle støtter meg! Jeg og Bjørn Tore bestemte oss får å beholde ungen, og jeg angrer ikke. Jeg gleder meg utrolig mye til å få babyen min, klarer ikke vente til mars! Jeg kommer til å gjøre alt for at ungen min får det bra, og skal være den beste mammaen jeg klarer ♥ 

halvveis i svangerskapet

I dag er jeg 20 uker på vei, halvveis i svangerskapet og skal begynne å telle nedover ♥♥♥♥ Herlighet hvor fort tiden går! Det føles absolutt ikke lenge siden da jeg var på helsestasjonen og fikk positiv test, nå har jeg bare ting å se frem til fremover! Juletiden er jo ganske nærme nå, og hele desember er DIIIGG! Etter jul og nyttår så er det mindre enn 3 mnd igjen, noe som går døds fort! Er ikke lenge til jeg ligger sliten på sykehuset etter å ha prest ut verdens fineste baby nå, iiiih♥ 
Mamma sitt lille gull ♥


ultralyd bilder og julegaveshopping !

Da lå jeg ENDELIG i senga mi, etter en lang dag. Har kjøpt alle julegavene mine for i år, untatt en, og vi er ikke en gang i november! Fliiink.  Så kjøpte jeg et par ting til min lille da ♥

Og her er ultralyd bildene! Som dere ser på bildene så er det litt av ei spreking, hihi, bena ligger over hodet, søøøtt. Men på de to nederste bildene ligger ungen på en annen måte, så det nederste bilde kan du se hun har fingrene med øynene. Smelter når jeg ser på bildene, iiih!

Ååh, lille jenta miii ♥ Hun var også utrolig aktiv inni der, haha! Gleder meg sånn til hun kommer nå.

Vi venter..

ei lita prinsesse!! Åååh, jeg gleder meg ♥ Terminen min ble endret til 6 dager senere, altså 26 mars. Jeg er 17 uker og 6 dager på vei i dag, så er ikke store forandringen! Alt så kjempe fint ut. Babyen var 4,2 cm fra tinning til tinning på hode, 4 cm på mage og ca 2,5 cm på lår. Ultralyd bilder får dere i kveld. Hadde ei lita turn jente inni meg, haha, bena va rett over hodet liksom. Var utrolig deilig å få se! Alt er mye virkligere nå ♥ Men nå skal jeg kose meg med kj?resten, så får dere glede dere til utralyd bldene i kveld!

Ultralyd i morgen!!

Yeeey, i morgen skal jeg og kjæresten min på ultralyd ♥ Gleder meg så urtolig masse til å se babyen våres (som foresten sparker nå, hihi.) Har hatt det utrolig kjekt i dag, spiste først pasta med Charlotte, så gikk jeg, Charlotte og Miriam på kino og så Abduction, utrolig bra film! Dårlig blogger som jeg er, så tok jeg ingen bilder i dag, hehe. Er utrooolig trøtt nå, så skal snart logge ut her fra og lese litt før jeg sovner. 


Ligger å kjenner på babyen's hærlige små spark♥♥Verdens beste mamma (kommende mormor) har foresten strikket teppe til babyen, taaakk mamma ♥ Det er sånn teppe som ungen pleier å ligge i de første månedene. Ble utrolig fint:Nååå skal jeg lese litt før jeg legger meg. Hvilket kjønn tror dere det er som ligger inni magen min?
 

babyrom - inspirasjon

Utrolig mange fine forslag om navn! Kom gjerne med flere ♥
Aah, elsker å se på babyrom, er så mange søøøte!! Rommet til babyen min kommer nok ikke til å bli sånn som disse jeg har sett på, med helt blå'e eller rosa vegger osv, i og med at jeg enda bor hjemme med familien. Men er utrolig gøy å se på rom og få litt inspirasjon!De fleste bildene fra weheartit, og noen få fra google

Utolig søte rom, ikke sant??
Nå gleder jeg meg bare mer og mer til babyen kommer. Om to uker så kan jeg begynne å telle nedover også! Da er jeg halvveis i svangerskapet, wii ♥♥

Forslag til navn

Sorry lite blogging, men har bloggsperre til 1000. Aner ikke hva jeg skal blogge om, selv om jeg har tid. Jeg sov hos Bjørn Tore natt til i går, og han hos meg natt til i dag, vi har kost oss med masse godt, god mat og film. Så kjørte vi og familien min på middagbesøk til familien til Bjørn Tore, kjempe koselig! Elsker kjæreste-helg, hihi ♥

Nå er det bare 4 (!!!) dager igjen til vi skal på ultralyd, og får mest sannsynlig vite kjønnet. Det er utrolig mange fine navn, både jentenavn og guttenavn. Selv om det er enda noen måneder til babyen kommer så elsker jeg å tenke på navn. Lurte på om dere kunne komme med forslag? Både til jenter og gutter :)

Jeg skal jo som sagt også ordne mer på rommet mitt, så nå har jeg kjøpt noen bilder (skal kjøpe flere, hvertfall et stort) , så har ei veninne hjelpt meg med å henge opp bilder på den ene veggen. Der jeg har hengt masse bilder, det er pipen, så den veggen er ganske stygg synes jeg, og da var det en genial ide og lime masse bilder sånn den ikke synes:Den hvite veggen skal fylles ut.


sixteen weeks

Nå har jeg akkuratt støvsuget alle etasjer i huset, + vasket bad! Fliiink. Sto opp klokka 7 i dag, var døds trøtt men må bli vandt med det:-) Miriam sov hos meg i natt, etter at vi GIKK til tito i går kveld, i mørket, bare for å kjøpe snop, hehe. Så årket vi ikke gå hjem igjen så satt og ventet på bussen leeenge, elsker søndagsruter!

I dag er det mandag, som betyr at jeg er 16 uker på vei i dag, wiii  Babymage-utsikten min ♥ Har olje på det nederste bildet, ser ut som jeg er svett, haha.

Sååå anbefaler jeg alle gravide å kjøpe disse vitaminene på apoteket:Fire tabletter til dagen. De gjør at du får i deg det meste du trenger som er bra for deg. Du kjøper først en pakke som er nesten helt lik, så når du er ferdig med den så starter du med denne pakken over. Jeg spyr nesten av den røde tabletten, er døds ekkel, men det må til!


Nå skal jeg ta meg en vellfortjent powernap, natta 

Starter nå i uke 16!

I dag er jer akuratt 15 uker på vei, 25 uker til ungen kommer til verden!eg elske deg allerede, babyen min<3

 

Travelt

Hei dere! Jeg har det travelt nåå, skal sove hos kjæresten i natt så skulle egentlig dratt allerede. Men måtte jo blogge først! Jeg var hos jordmor i dag, alt var fint, bare at jeg hadde 95/55 i blodtrykk, noe som er veldig lavt, men det er ikke noe farlig. Er nok derfor jeg er så utrolig svimmel og har vondt i hodet konstant hver dag! Ellers fikk jeg desverre ikke høre hjerte til babyen i dag, var for tidelig. Var vanlig å sjekke så tidelig før, men nå har de sluttet med det, grunnen til det er fordi at det av og til ikke går ann å høre hjertelyden så tidelig, å da blir vi engstlige og tror det er noe galt! I dag flauet jeg meg helt sykt ut også... Jeg tok bussen hjem fra sentrum, og merket på bussturen at jeg var kvalm, og sekundet jeg gikk ut av bussen så spydde jeg som en griiis, og der var jeg jo selvfølgelig ikke alene! haha..

Men dere får hvert fall bildet av magen min da, 14 uker på vei i dag, 26 uker igjen til babyen min kommer <3Såånn!! Nå må jeg gå, tar med pcn så blogges kanskje i kveld hvis jeg finner noe å blogge om :D

Om valget jeg tok

Fikk en del spørsmål om hva som fikk meg til å ikke ta abort, om det er ansvarlig av oss og beholde barne, hva som fikk meg til å beholde barnet osv, så tenkte å lage et innlegg om det.

Allerede i uke 7 så har fosteret fått fingrer og tær! Det er en minimini versjon av oss, like stor som en negl på en finger ca! Jeg var i uke 8, og så på bildene nedenfor da jeg fikk vite at jeg var gravid. Jeg begynte å grine da jeg så bildene, og tingene ble enda vanskligere, og bestemte meg egentlig veldig fort at jeg ikke klarte å ta abort ette å sett disse bildene. Det fikk meg til å innse at jeg og Bjørn Tore har faktisk skapt et liv inne i magen min. Et liv som kommer til å bli en nydelig baby, en nydelig unge, en nydelig ungdom and so on. Vi hadde skapt et liv som kan bli akkuratt som alle oss andre, et liv som kan oppleve kjærligheten, oppturer og nedturer, få mange fantastiske venner, få utrolige minner osv. Da jeg gikk til legen og var på innvendig ultralyd, fikk jeg vite at jeg var akkuratt 8 uker og 2 dager på vei, jeg fikk en abort time og en abort pille (i tillefelle jeg ville ta abort, så var det bedre å ha en time og avbestille den, enn å finne ut at jeg vil det senere å bestille ny time senere, om en skal ta abort, gjør det tidligest mulig før fosteret blir vokser mye) , men det gikk ikke lang tid før jeg kastet abortpilla å og avbestilte timen! Det er mitt eget barn som er inne i magen, som jeg skal lære å gå og snakke. 


ADVARER TIL DE SOM IKKE TÅLER BLO, ELLER SKAL/HAR TATT ABORT OM Å IKKE SE BILDENE NEDENFOR!


Uke 7 i svangeskapet:Uke 8 i svangerskapet (der jeg var når jeg fikk vite at jeg var gravid)Uke 9 i svangerskapet:Uke 10 i svangerskapet:Uke 11 i svangerskapet:


Alle bilder hentet fra: http://www.abortionno.org/Resources/AbortionPictures/01.html 

Uke 12 er fristen på abort, altså kan ikke ta abort etter det, og da er fosteret enda større en bilde ovenfor. Det verste av alt, folk kan søke om å ta abort i uke 18!!!! Dere har vel alle sett ultralyd bilder? De er som regel fra uke 18, tenk å drepe fosteret da! Off, jeg klarer ikke tanken en gang. Jeg er utrolig glad for at jeg tok det valget jeg tok, og jeg kommer aldri til å angre.

Jeg håper hvem som helst av dere tenker seg nøye gjennom før dere tar abort. Og til dere som syns det er uansvarlig av en 16 åring å beholde ungen sin, er det da ansvarlig av oss å ta abort og drepe fosteret?

hits