Hverdag

Noen ting dere har gått glipp av!

♦ Celine har fått seg pass!♦ Pappa BT har blitt 18♦ OG, han har fått tattovering!!♦ Jeg har vært syk, tålte ikke antibiotikaen og endte opp SLIK! Det var grusomt, 3-4 døgn så jeg så ekkel ut, og det klødde og svidde noe helt sinnsykt, hadde sikkert 5 timer søvn til sammen på 3 døgn, ikke tull en gang.. dette var til å grine av, svei såånn, får vondt av å tenke på det haha, off..♦ Celine har fått tripp trapp stol♦ Celine har fått gåstol! men når ikke ned enda... Hahaha♦ Jentekveld♦ IKEA tur♦ Shoppingturer♦ Venninnebesøk


Kommer ikke på mer i slengen! :)

chillkveld med noen søtinger

Hei! Nå sitter jeg hos Miriam sammen med Charlotte. De ser på film, men jeg prøver å ikke følge med for jeg får ikke sett den ferdig likevell, haha! Lite keen på å gå midt inni filmen når det er sykt spennende liksom. Så da tenkte jeg heller å blogge til dere, flink ♥♥ hehe

Vi har ikke gjort så stort i dag, gått tur, spist pizza og is og bare slappet helt av. Jeg var foressten så syyykt sulten i dag, og vi skulle endelig ned på butikken å handle pizza, og gjett om Miriam og Charlotte bestemte seg for å kjøpe VEGETERIAN pizza da, haha er det mulig. Men den var ikke så galen da faktisk, men ikke noe jeg kommer til kjøpe selv akkurat.

Nå skal jeg pakke sakene og komme meg hjemover. Snakkes !

cafe MM

God kveld lesere! Nå har jeg akkurat komt inn dørene, har vært på cafe MM med noen søte jenter. Hærlig å slappe av på cafe med tepper, kakao osv ♥ Ellers er jeg sinnsykt bilsyk nå faktisk, haha. Tok bussen hjem fra byen, spilte drawsomething og spiste litt snop samtidig, noe jeg tydligvis ikke skulle gjort! Kvalmen forsvinner jo aldri, haha.


vårfølelse

Aaah, elsker været ute nå! Våren kom til rett tid, så håper den varer en stund også! Jeg kom akkurat hjem nå, så nå skal jeg rydde litt så får jeg besøk av noen søte jenter i kveld ♥


Digg å bruke solbriller igjen!! Og ja, bildene ble tatt rett før jeg skulle ut, så brukte ikke solbrillene bare for å ta bilder av meg selv, haha!

bestevenninna mii

Heiaa, nå gikk akkurat Miriam hjem. Vi hadde lastet ned film som vi skulle se på i kveld, og kjøpt inn litt godt, men filmen vi lastet ned var feil, så daaa brukte vi kvelden på å spille drawsomething, haha. Eller hun spilte for det meste, mens jeg satt på pc'en, sosiaalt!


Haha, fattiiieeeNå ser jeg på criminal minds, skal snart ned å lage meg toast før jeg legger meg. Ha en fin kveld videre ♥

kontroll på sykehus og jordmortime

Hei og god morgen! Nå sitter jeg foran ovnen å spiser frokost mens jeg steller meg litt. Skal på sykehuset på kontroll nå snart, skal være der kl 10, så skal jeg på time hos jordmor kl 15 der vi skal snakke om fødselen og sånn! Det som er drit er at jeg kanskje må vente i byen helt alene fra den første timen på sykehuset, helt til jordmor timen starter, herregud det er jo drit lenge!!.. Men men.Ønsk meg lykke til på kontroll! Snakkes senere ♥

bestevenn date

Har prøvd å fått blogget i evigheter men blogg.no har ikke funket hos meg på ca 2 timer! Skal egentlig legge meg nå siden jeg skal til jordmor i morgen tidlig.  Men i dag har jeg hatt en koslig "date" med aller bestevenninna mi! Vi har kost oss med taco og frukt. Skulle egentlig dyppe jordbær i sjokolade osv, men vi failet  TOTALT når vi skulle smelte sjokoladen, haha, så vi måtte ha kremtopp og fløte i stedet!
tjokkeeeenhappy valentines day

Hei og god valentines dag! Håper alle får en fin dag, både de med og uten kjæreste. For meg er ikke valentines noe big deal, men jeg skal hvertfall tilbringe dagen med bestevenninna mi ♥Snakkes :)

hærlig

I dag er formen min mye bedre (!!) Har våknet nå i over en uke og har ikke kunnet sagt noe annet enn at 'formen er helt lik', men i dag merker jeg faktisk forskjell, hææærlig! Er ikke så slapp og sliten i kroppen, og har mye mer krefter i kroppen, aah. Nå sitter jeg å spiser havrefras og ser på gossip girl, og etter på skal jeg gå tur med hunden. Senere i kveld kommer Bjørn Tore en tur :-)
Vasket masse babyklær i går, nå er snart alt helt klart til gullet kommer!
Ha en fin dag videre alle sammen ♥

bare en av mine normale dager

Nå er jeg klar for å sove, har ikke gjort noe i dag, bare vært  en tur hos legen. Jeg har jo tydligvis blitt en av de-som-bare-klager-bloggere etter at jeg er så mye syk, så for å være ærlig så vet jeg ikke hvorfor det enda er så mange lesere på denne bloggen, haha. Men jeg kan jo desverre ikke blogge om noe annet, er jo ikke min feil at jeg er så mye syk  som jeg er. Hadde det ikke vært for verdens beste lesere så hadde jeg nok ikke blogget i det hele tatt når jeg er syk! Har jo ikke så mye å blogge om når dagene går i å sove, slappe av, se på tv og være syk generelt.


Bilder fra i dag.. Hva kan jeg siii? Er dritt lei av å være syk, mesunner alle gravide som får et så lett svangerskap:(

søndags følelsen

Nå har jeg akkurat våknet. Har sovet maksimalt dårlig og ikke minst lite i natt, så trodde egentlig jeg skulle sove til 3-4 tiden i dag, men det skjedde heldigvis ikke. Kommer til å være trøtt i dag kjenner jeg. Våknet av dagslyset som lyste inn i rommet mitt, og har nå akkurat fått på meg joggeklær og sitter nede i stuen mens skisport står på tv'en... Ingenting som minner meg mer om søndag enn det, haha.


Nå skal jeg lage meg frokost, så snakkes vi ♥ Dere ble flinke til å kommentere ja, hihi, forsett sånn :):)

elsker lørdager!

Takk for så mange kommentarer på sist innlegg, og ikke minst hjelp!! Or not.. Får null motivasjon til å blogge når dere ikke kommenterer, men siden jeg skrev at det kom et innlegg til i løpet av kvelden så får jeg skrive ett uansett :) Er ikke så gøy når det er så mange lesere på bloggen, men ingen som kommenterer for å si det sånt!

Nå sitter jeg her med mamma og pappa og ser på meet the fockers, haha digger de filmene! Har spist raclette i kveld og nå koser jeg meg med lørdags snopet, hihi. Blir aldri for gammel for det!Døds godt!
Haha, føler meg som en liten unge! Passer nok ikke til mødre dette snopet her, men jeg kommer nok ikke til å slutte med det første, hihi.

Snakkes når dere har blitt flinke til å kommentere! Hademm 

god morgen

God morgen alle! I dag er jeg 32 uker på vei, så regner med det blir magebilder senere i dag :-) Skal ned å lage meg frokost og sånt nå, så vi snakkes senere!


cafe ++

Hei søtinger! Er daaau sliten nå. Kjenner jeg har gått ALT for mye i dag hvertfall! Men nok klaging, tante og søskenbarnent mitt kom på dagstur til Haugesund i dag, så i dag har jeg vært på cafe og på kjøpesenteret i flere timer med dem og mormor, kjempe koselig ♥ Nå har alle i familien reist, og jeg sitter hjemme som en loner, og savner kjæresten miiin!!! Ååh.. Gleder meg til å komme i bedre aktivitet! Klarte foressten å ligge på siden en god stund i natt, wiii. Det var HÆRLIG! 

Men nå skal jeg lage meg pizza, snakkes!

Haha ser helt retarda ut men må ha krykken med på bildene får å stå litt rettere i ryggen-.-

daffedag

Skrev i går på fanpagen min at jeg vurderer å ta en pause, men kom på at ikke alle har likt den siden så alle har ikke fått det med seg. Vil bare si at jeg skriver sånt der, og legger også ved link på den siden hver gang jeg blogger, så hvis dere vil følge meg skikkelig så lik siden min HER

Ellers så var jeg med Miriam og Charlotte i går, endelig litt besøk, vi gjor ikke annet enn å spille scrabble, jeg kan jo ikke ut av dette huset enda når det er glatt ute, og jeg går på krykker, og vi bor oppforbi verdens verste oppover bakke, haha. Får meg ikke ned der med det første akkurat. Men i dag er det nok en daffedag for meg, så jeg har akkurat laget meg frukt og sånn som jeg skal kose meg med. 
Skal ikke låve noe, men tror det kommer ett innlegg til i dag, selv om jeg synes det er dønn kjedelig å blogge når det ikke er noen ting å blogge om... Dagene får i å spille wordfeud liksom, haha!
 

that feeling

Herregud så godt det er å våkne i mi egen seng, i mitt eget rom, i mitt egen hus, ååh ♥ Og det å ikke våkne av at leger kommer inn å tar sprøyter av meg, det er i alle fall digg! Kan ikke si jeg har sovet GODT i natt, for godt klarer jeg ikke å sove med denne ryggen, men har hvertfall sovt myyye bedre. Gleder meg til smertene er helt vekke. 

Det er litt stress å ta bilder  til dere når jeg går på krykker merket jeg, haha. Men har hvertfall tatt noen! :-) 

Sminkefri ja, kommer til å være det en del fremoverOg sånn ser ryggen ut nå, kun to små plaster igjen! Er  så sykt glad for at jeg slapp å ha drena inne helt til fødselen, nå kommer jeg bare til å ha to små arr i stedenfor! 

lørdagskos

Da var bordet fult opp med noe godt, igjen. Dere har vel merket at dagen alltid innebærer mat osv når jeg er med Miriam, haha! Blir ikke det samme uten u know ♥ Skal se på 'Don't be afraid of the dark' nå, så får vi håpe jeg klarer å få til litt søvn etter dette.. Angrer like mye hver gang etter jeg har sett en skrekkfilm, haha. Noen av dere som har sett den?

Prøvde å få noen fine bilder, men failet, enten så tullet en av oss eller så fulgte en av oss ikke med..

juuust chill'n hehe. Skriver om filmen senere, bloggees ♥

tacotime
Nå har jeg, familien og Miriam akkurat spist taco! Skal bare slappe av i kveld med noe lørdagsgodt osv, hihi. Blogger senere i kveld! Snakkis ♥

smoothie og kos

Nå sitter jeg og Miriam å koser oss med masse digg, med how i met your mother på tv!

Første gang jeg har hatt så ryddig seng, så måtte bare ta bilde, haha!

Haha, sweet ♥

God morgen fra oss

Nå har akkurat jeg og min lille søting stått opp! God morgen fra oss ♥
overse det trøtte trynet mitt. - Var våken utrolig lenge i natt pga babyen sparket så HARDT! Jeg filmet litt av det, så skal legge det ut på bloggen snart ♥ 

Fikk foressten 5er på siste innsending!! Lykkeee 

venninne kos

Nå sitter jeg her med Miriam, har ikke gjort noe annet enn å sittet her egentlig, haha, og hun har PRØVD og øvd, noe som ikke gikk. Haha..
Rommet mitt er rotete IGJEN, pga Miriam har prøvd ut halve klesskapet mitt..Haha, Miriam prøvde å få like stor mage som meg

Hjemmelaget pizza

Takk for et fint blogginnlegg, Marita! Haha, og takk for du la ut et døds gammelt, STYGT, bilde av meg fra en del år tilbake...

Nå har vi akkurat laget god hjemmelaget pizza! Spist meg alt for mett som vanlig :):) Skal hjelpe Miriam med noe skolegreier nå, før vi skal se dobbel episode av hotel cæsar, så blogges senere ♥
Aah, diiigg ♥

verdens beste lesere!

God formiddag alle sammen! Først og fremst vil jeg bare takke alle søte leserene mine som har fått meg på topplisten, woho! Hihi :D Setter stor pris på alle kommentarene, mailene osv ♥ Dere er søte!
Nå har jeg akkurat stelt meg, skal snart til nav og levere noen søknader, så skal jeg hente gratis babypakken min på apoteket! Wiii.

Blogger mer når jeg kommer hjem igjen, snakkis ♥

kveldsmat

Skal prøve å legge meg litt tidligere enn jeg pleier i dag, så hvis dere ikke hører fra meg før jeg legger meg så vil jeg bare si god natt til dere søtinger!
Nommii ♥

FERDIG :D:D

Yeiii!! Endelig ferdig med hele vg1 engelsken, aah! Satser på at det går like bra som de to forige innsendingene :) Nå gjenstår bare vg2 og eksamen igjen!
Her har jeg sittet stortsett hele dag med engelsken! (bestemor sveis etter jeg dusjet, fiint)

innsending nr 3!

Nå skal jeg begynne på min 3, og siste innsending av vg1 engelsken på NKI! Etter det så bestiller jeg vg2 engelsken, og skal ha 3 innsendinger til, så er det muntlig og skriftlig eksamen. Har fått en sterk 5 og en sterk 4 på de forige innsendingene, så er super fornøyd. Anbefaler NKI på det sterkeste, du får utrooolig bra tilbakemelding, og det står godt og tydlig hva du bør jobbe mer med, noe som hjelper meg utrolig bra i og med at jeg ikke er så utrolig flink i engelsk.


Meg akkurat nå. Gått uten sminke i 3 dager, hæærlig

2011 - part 2

JUNI (Denne måneden jeg ble gravid, visste det ikke):Kos hos Stine

Nydlig bryllup til tante og onkel Chan

70 års dag, og fjelltur til 'der ingen skulle tru at noen kunne bu'

Vitnemålsutdeling! Sluttet i 10ende klasse, savner det syyykt.
 
JULI (Gravid men visste det ikke): Tyrkia!
 
Random bilde fra juli

AUGUST (Denne måneden jeg fant ut at jeg var gravid): 
 
Var i selskap
 
Jeg fylte 16 år, feiret med familien og kjæresten

- Jeg fant ut at jeg var gravid, og bestemte meg for å beholde denne måneden
- Jeg hadde komt inn på medier og kommunikaskjon på vardafjell men avsluttet dette pga. graviditeten
- Kjæresten min, pappa, mormor og onkel feiret også bursdag denne måneden

SEPTEMBER:

Nachos kveld med mine bestevenninner

Sauda med jentene

Var syyykt mye morgenkvalm, og RITZ kjeks og surt snop var mine bestevennerFikk nytt rom! (Har ordnet mye mer på det etter disse bildene ble tatt)

Tok mine første magebilder


OKTOBER:

Fikk masse nytt til rommet mitt

Kosedag med Miriam

Lagte deeeilig fruktsalat med MiriamPhotoshoot hos Maria


Var på min første ultralyd og fikk se jenta mi!

NOVEMBER:

Feiret 1 advent med Miriam og mammaLondon tur med mamma

Kino osv med bestejenta

Hadde familiebesøk, var på kino med Marita ♥ Ruben og Martine

Var på ultralyd pga magesmerter.

DESEMBER: 

Photoshoot med sjønnasen

Photoshoot med verdens beste!BallJulaften

Julekos med familien

Familiebesøk Nyttår!

2011 - part 1

JANUAR:

På tur med disse søtingene

Stavangertur med Martine og familien

Var i SaudaEn braa helg med Marthe!

FEBRUAR:

Pugget som fy til prøveeksamen eller noeVar i Sauda

MARS:

Jentekveld med de beste

Familiebesøk

kjeeekt besøk av Marthe og Elise, ehe

Var med denne søtingen!

Ble sammen med VERDENS BESTE 31. Mars ♥ Love you

APRIL:Var i selskapVar på hytta til kjæresten min

Fikk masse godt påskesnop 

MAI:

Feiret 17 mai

Random bilde av meg i Mai

Part 2 kommer senere i dag :-) Har foressten nytt design, ble egentlig ikke fornøyd, hva synes dere?

ballet

Har ikke tid til å legge ut flere bilder, reiser til Sauda nå å blir der frem til 2 juledag. Snakkis ♥

julestemning og innkjøp

Hei alle sammen! Sov over hos Bjørn Tore i natt, så sto jeg tidlig opp får å ta bussen til tannlegen. Etter det så kom jeg hjem og lagde middag osv, gikk tur med hundene, var på Amanda og kjøpte noen småting til ballet i morgen, ooog pyntet juletre! Har sykt julestemning nå wii ♥


Haha, dette var ikke alt en gang.. Går ikke ann å unngå julestemning i dette huset ♥
Såå gikk jeg på Amanda og kjøpte noen små ting:

tube bh, fordi mine har blitt ALT for små etter jeg ble gravid, og selvbruning :D

Kjolen og ballskoene til i morgen, gleder meg ♥


Glemte foressten å si at jeg fikk sterk 5 på den første innsendingen i engelsk i dag, lykkee!! Nå skal jeg legge meg ned å svare på de siste spørsmålene, så kommer de i kveld eller i morgen tidlig :) Snakkis

4 søndag i advent

Hei dere! I går hadde jeg overnattingsbesøk av kjæresten, vi spiste hjemmelaget pizza sammen med familien, etter det så vi Avatar med snop osv, koslig ♥ I dag skulle jeg og familien egentlig på dagstur til Sauda får å feire søskenbarnet mitt som har blitt 3 år i dag, men hun våknet desverre med vannkopper osv så da ble vi heller hjemme. Så nå sitter jeg her, uten noen planer for dagen, kjeder meg... Har helt ubeskrivelig vondt i nakken også! Men tror jeg skal få jobbet litt mer med engelsken i dag, åsså er det jo 4 søndag i advent, så må nok kose meg litt med noe julekaker og sånn, hihi :D


 Hahaha, dagens look ♥ Seriøst det styggeste bilde av meg selv, haha

16 desember

Ah, jeg mesunner virkelig 10ende klassingene i år som har stooort ball i dag, selv om mitt ball i fjor var totalt misslykket, så savner jeg det å stelle meg, bruke flere tusen på stor ballkjole, sminke og stelle seg i flere timer, limmo osv!! G Ø Y! 


Var ikke stelt på bilde over, men åååh kjolen ♥♥


Jeg har heller tatt meg en SLØV 16 desember i dag, våknet i 12 tiden og var helt sinnsykt trøtt, babyen la seg ikke før halv 5 i natt liksom... Men i 5 tiden på dagen så fikk jeg på meg sminke, så var jeg med bursdagsbarnet på Amanda (kjøpesenter i Haugesund) der hun kjøpte seg sko. Heldigen har jo fått en del penger nå som hun har bursdag! Så var coca-cola bilen der, det var en stor skuffelse, trodde den skulle være drit stor, men det var den altså ikke. Men tok bilder med verdens søøøteste nissefar, åh han var så søøt og gammel, hihi! Bildene er på mobilen til Miriam så har de ikke her desverre. Senere så vi Idol finalen med familien, med masse chips og digg ♥ Og nå skal jeg se den siste episoden av jul i blåfjell og jesus og josefine, som jeg ikke fikk sett i dag, så skal jeg begynne å lese litt på engelsken før jeg sovner. Vg1 engelsk bøkene har endelig komt!Wii ♥ Ha en fin fredagskveld søtinger!

venninne besøk

Tjoheei, nå venter jeg på at Elise skal komme til meg. Snakkis senere :*

Fiin på håret

selskap

Heeei. Nå har jeg akkuratt våknet. Var i selskap hos Selma i går, utrolig koslig ♥ Har ikke sett mange av de som var der på leenge, og fikk desverre ikke snakket med så mange av dem i går heller, menmen! Her er noen bilder:

Koooslig kveld :D Så ble jeg hentet av Bjørn Tore og faren når jeg kom hjem, så har jeg sovet her i natt. Bjørn Tore er utforbi og jobber eller noe, så egentlig ligger jeg bare å kjeder meg, haha...

snow

Da var siste ting som kjennetegner jul i boks, nemlig SNØ ♥ Ah, jeg seriøst elsker snøen, håper den er her med jul også, blir ikke jul ute snø!Liker dere snø?

1 Desember

Endeliiig, verdens beste måned er kommet ♥ Kun 24 dager til jul, 24 dager med kos, julekalender, blåfjell, julekaker, julefilmer, kakao og teppe forann peise og masse mer! looove it. Og ja, jeg ser på blåfjell og har pakkekalender selvom jeg snart skal bli mor, det blir ikke desember uten det :) 

Nå skal jeg hive i meg frokostblandingen, se ungkardkvinnen sååå trene ♥ Blogges!
 

god natt

Bjørn Tore og moren hans var her for ikke så lenge siden, koslig ♥  Nå sitter jeg her og jobber med samfunnsfag faktisk! Hjelper kjæresten min med å lage fremføring, og siden jeg savner skole og all skolejobbing så elsker jeg det, hihi. Snart får jeg engelskbøkene osv og da starter jeg med engelsk hjemme også! :) 

Skal legge meg nå snart, skal til legen på kontroll i morgen, så god natt søtinger ♥

Verdens søøøteste <3 

1 advent

Hei allee ! Først og fremst, syyykeste været ute! Vil ha et lag med snø på bakken, mørkeblå, stjerneklar himmel og at det skal være vindstilt, men neida, regner og blåser storm som bare det. Trær som knekker til og med! Arh.. Men nå har vi hvertfall bakt de siste julekakene for i år, tror jeg hvertfall. Nå har jeg og Miriam satt av hele helgen til å bake med mamma, syns vi er flinkee hihi. Så nå har vi hatt det utrolig koslig og spist julekaker, tent lys og sett på en utrolig søt julefilm. Juuul ♥Kooos ♥

Magen min er litt bedre i dag, men smerten er der fremdeles, så er for det meste sofa/sengeliggende.. Skal slepe meg opp fra senga og ta bilde av innkjøpet fra London nå, så dere får innkjøpet senere i kveld:)

lørdagskveld


og jeg ligger forsatt her, heh.. Har fått vært på loftet i dag da og sett på litt klær og sånn fra når jeg var lita, og hva jeg vil at ungen min skal ha. Var ikke så utrolig mye, men var utrolig fint da! Skal vaske klærna og sånn så kan jeg vise det på bloggen etterpå :)

taco og julebaking

Nå har vi akkuratt spist taco, var kjempe godt. Jeg, Miriam og mamma har bakt tre nye julekake-sorter i dag så snart er vi helt ferdige. Gleder meg sånn til jul ♥ Har like vondt i magen i dag som i går så har for det meste lugget strakt på sofaen... Smerten går ikke vekk heller, er som å ha sterke sterke mensensmerter 2 dager i strekk, som blir mye sterkere innimellom, arh:(
 Sånn har jeg lugget i ca hele dag -.- Innkjøpet fra London kommer snart, har ikke fått tatt bilder enda. Er ikke noe stort uansett da, kan jo ikke ta bilde av julegavene jeg har kjøpt så da blir det ikke så mye innkjøp:)

god morgen

..Eller formiddag

Nå har jeg, mamma og Miriam bakt flere julekaker, har oss akkurat en liten pause nå. Har bloggsperre som  vanlig, men føler også at jeg må blogge, så da blir det kjedlige innlegg. Er det noe dere lurer på som jeg kan lage ett innlegg om eller noe? :) Har blogget lite etter at jeg reiste til London så det viser godt på statistikken min, håper jeg klarer å blogge flere ganger daglig igjen, haha. Kommer hvertfall et innlegg til i dag:) 

 

tilbake fra London

Heiaa! Nå ligger jeg enda i senga, kom hjem fra London i går men har ikke hatt mulighet til å blogge før nå. Har kost meg veldig, shoppet en del. Ble ferdig med sist rest av julegavene, så kjøpte jeg hentesettet til babyen ♥ og noen klær som jeg kan bruke nå når jeg er gravid til meg selv. Jeg og mamma kuttet ut alle serverdighetene, haha, og brukte dagene i oxford street, aah! Var utrolig fint der nå mot jul, helt anderledes enn det i Norge.

Kjøpte ikke så masse klær til meg selv da, men kjøpte meg det jeg trengte. Hvem skulle trodd at når en 16 åring som er blant alle de fine butikkene som primark, forever 21, topshop, mango, urban outfitters ooosv ikke kjøper masse klær til seg selv? Haha. Men jeg hadde ikke med meg all verdens med penger, og jeg har jo som sagt kjøpt det jeg trenger!:) Innkjøpene kommer senere i dag eller i morgen.


Haha, kjøpte meg verdens søøøteste og hærligste drakt!

Sykt sliten og måtte hjem på hotellet får å ta meg en pause fra shoppingen! Se så liten magen min ser ut når jeg ligger foressten, hihiAah, nommi! ♥

London i morgen

Hei søte lesere! I morgen reiser jeg til London, så dere får ikke innlegg av meg før på onsdag. Skal prøve å ta en del bilder til dere. Så skal jeg prøve å få Miriam til å gjesteblogge litt for meg, men da må dere komme med spørsmål eller noe dere vil hun skal skrive om, sånn hun har noe å skrive om :)
Har hatt det utrolig kjekt hos kjæresten min, vi har slappet av, sett på hodejegerne (drit bra film), laget milkshake osv. Nå skal jeg snart legge meg før jeg reiser i morgen, ønsk meg god tur ♥

Flinke kjæresten min som støvsuger ♥ Dette skal skje ofte i fremtiden, hehehee.


kino og overnatting

Hallo! Årker ikke unskjulde for at jeg ikke har blogget, vil ikke føle meg tvingt til å blogge når det ikke passer meg:) Men hvertfall i går så var jeg og Miriam på kino, den nye twilight filmen, herreguuud hvor jeg gleder meg til neste film! Den var drit bra! Uheldigvis er det et helt år til neste film kommer ut... Før kinoen så så vi på idol som vanlig, ah elsker sangstemmen til isak!!! Han synger så fint, og han er bare 16 år, sykt.
Etter kinoen så sov Miriam hos meg. Miriam er syk i dag stakkars, så håper virkelig ikke hun har smittet meg i natt og at jeg våkner syk i morgen, får jeg skal til London på mandag, kan ikke bli syk nå! 

Her er bilder fra i går, og ja, jeg vet jeg er bleik. Hvertfall når jeg står vedsiden av brune Miriam!

Hahaha, smiiileHaha, rottweiler vs lille katten. Katten vantVeeerdens beste katt ♥


Nå venter jeg på at tacoen skal bli ferdig, så skal jeg overnatte hos kjæresten min etterpå ♥ 

17.nov.2011

Nå sitter jeg her med 1 stk OVERTRØTT Miriam, haha... Vi har akkurat spist, og tidligere var vi i byen og på cafe med folk. Koslig ♥søvnproblemer til tusen

Hei søtinger ♥ Nå ligger jeg i senga, våken, etter å ha prøvd å fått sove i et par timer. Det nytter ikke! Har lagt meg, med lysene av, tven og pcen av, men jeg får bare ikke sove. Nakken min gjør utrooolig vondt, og jeg føler jeg må tisse hele tiden, og sist men ikke miiinst, lille gullet i magen ligger og 'romsterer' seg hele tiden! 


Nå skal jeg logge utav pcen (igjen), og legge meg igjen i den hærlige lil wayne teskjorta mi ♥ Håper på søvn nå da.. Noen andre som  er våkne enda?

En leser som ville at jeg skulle begynne å ha større bilder, synes dere det var bedre / finere? :) 

venninnebesøk og magebilder

Hei! Nå sitter jeg her med Miriam, har akkurat tatt noen magebilder

21+2

Herregud så tykk du er Miriam:s haha

Nå sitter vi å ser på film på kanal FEM, filmmaraton hver søndag ♥ Miriam har akkurat prøvd å lage hårdonut, men var ikke så vellykket, hehe...Haha, var hun ikke fliiink? ♥

i'm back

Nå har jeg vært utrolig dårlig med bloggingen i det siste, og det vises syyykt på statistikken min hvertfall! Men uansett, nå er jeg tilbake, skal blogge bedre fremover! I helga så har jeg vært på jentekveld med noen søøøte jenter, spist kinamat med Bjørn Tore, værtpå middagsbesøk hos besteforeldrene til Bjørn Tore, sett film, overnattet, hatt familiebesøk osv. Er farsdag i dag, så i dag har vi spist hærlig middag hjemme. 

Nå venter jeg på at trege Miriam skal komme over, har akkurat vært ute å øvelseskjørt, hoho! Ikke at jeg har komt meg ut på veien enda da...
 
Aner ikke hva slags smil jeg hadde på dette bilde, så hvertfall ikke ut, haha


wii! Senere kommer nye bilder fra magen, og kanskje et nytt innlegg når Miriam kommer. Blogges ♥

dagen i går

Hei alle sammen! I går så var jeg med min søteste Elina igjen, har ikke vært med henne på mange måneder så det var utrolig hærlig å se henne igjen! Vi chillet med musikk osv, og senere så kom Bjørn Tore og Martin også. Etter en noen timer hos Elina, med baking av cupcakes osv så tok jeg og Bjørn Tore bussen videre til han, og sov over der.

Nå ligger jeg godt under dyna i den store teskjorten til Bjørn Tore og venter på at han skal komme hjem fra skolen. Ser på ungkaren og spiser en hærlig frokost ♥ Senere tror jeg vi skal på kinaresturang, så kommer besteforeldrene mine hjem fra Tyrkia, og om jeg får tid så skal jeg på jentekveld i kveld♥
21 uker ♥


syyykt morgentryne, haha!

Hva skal dere i dag? ♥

09.nov.2011

Heia! Nå har eg akkurat kommet hjem fra Miriam. Har ikke gjort noe spessielt i dag, etter møte ventet jeg på at Miriam skulle bli ferdig på skolen (siden møtet foregikk der hun går på skole), så tok vi bussen til meg osv. Senere kom Charlotte, så gikk vi på amanda litt, jeg kjøpte ingenting da siden jeg sparer til London, hihi. Sååå etter en stund tok jeg og Miriam bussen igjen til henne og lagde mat og koste oss. Har ikke noe stort mer å fortelle men bedre me noe blogging enn ingen blogging, haha.

Foressten, søsteren min tok et utrooolig fint bilde i dag!
 
Hva synes dere? ♥ Det ble utrolig kult med tåken i bakgrunnen osv :D

London

Hei alle sammen! Nå har akkurat Bjørn Tore gått, vi har kost oss med film ♥ Ble heldigvis mye bedre gjennom dagen! Nå sitter jeg å gomler i meg bonbon. Det er noe jeg har blitt hekta på i det siste, men det har alltid vært så sund for det er nesten ingen røde fisker oppi en bonbon (søpeldunga) pakke. Så i dag kjøpte verdens beste søster, Marita, en pakke med bare røde fisker! Elsker dem ♥ Kjenner jeg har spist for mange nå da, har vondt på tunga, haha.  

21 November så reiser foressten jeg og mamma til London!! Vi blir der bare til 23 November, men vi reiser ikke der får å se på masse ting, men får å shoppe osv. Gleder meg! Er nok utrolig fint der i juletiden også kan jeg tenke meg :D Nå gjelder det bare å ikke bruke pengene mine...Nommi ♥

 

Sparker for fult

Hallaa, missed me?? Sorry for null blogging de siste dagene, og takk til min besteveninne som gjesteblogget for meg ♥ Har desverre ingen unskjuldninger, hehe, jeg har rett og slett bare tatt meg en liten pause. Har heller ikke tatt noen bilder, dårlig blogger? eeh ja.. Tida jeg ikke har blogget har jeg sovt hos kjæresten, og så har Miriam overnattet her, koseliiig ♥ 

Foresten, babyen sparker helt siiinnsykt mye for tiden. Synes utpå magen også nå så skal få det på film! Det som er irriterende med det er at babyen sparker mest når jeg skal legge meg, eller tiiidelig på morningen, så jeg får ikke sove når jeg vil, haha. Klarer ikke å få sove når babyen sparker sånn, men men :_ 

Her er magebilder 19+2:
Søte fletter, hehe. Nå ligger jeg i senga og ser på 'the woman' på kanal FEM, i den store gode teskjorta til kjæresten min.  Blogges!

kos med miriam

Hei! Dere suger til å kommentere så har ikke giddet å blogge før nå, hehe:))) Jobb dagen i dag var vellykket, og jeg skal hvert fall ikke bli sykemeldt igjen! Nå sitter jeg her med Miriam og spiser masse dritt mat. Mat er en standar når vi er sammen ♥
Fattie's ♥

home sweet home

Da er jeg hjemme. Har hatt det utrolig koslig på hytta med familien! Var ikke nett der, derfor jeg ikke har fått blogget. Var også innom camipingvogna våres, som vi skal selge. Der sprang hunden vår laus, som gjor til at jeg ble gjennomvåt 2 timer før selskapet begynte, flott!


Ser det ikke så godt her, men skoene mine er hvert fall heeelt ødlagte nå, og det var en dam i skoene..


Fikk tak i han til slutt :-)

Nå skal jeg bare slappe av før jeg legger meg. Begynner å jobbe igjen i morgen, wii, så jeg skal legge meg tidlig!

chill day

Hei alle sammen! I dag har jeg ingen planer, så skal rett og slett bare slappe helt av i dag. Skal kaskje på kino eller noe i kveld med Bjørn Tore eneste ♥ Og tuuusen takk alle sammen  for alle gratulasjoner, både her på bloggen, på facebook og på meldinger. Dere er søte!Blogges senere i dag! :-)
 

Før / Etter

SPØRSMÅLSRUNDEN ER OVER, IKKE VITS Å SPØRE MER!!:) skal svare på videoblogg, noe jeg egentlig syns er drit flaut, meeen la gå :)

Jeg og Miriam kom hjem fra Amanda for litt siden, der jeg kjøpte noen ting til rommet, og en søt liten innedress til babyen. Rommet/stuen min har blitt fiiin nå. Her ser du før etter bilder

Før:
 

Etter:


Tycks?:D

Og her er den søte dressen til littlegull ♥
14. oktober

Heeei! Nå sitter jeg her med Elise, vi har kost oss med smoothie og fikset litt på rommet. Snart skal jeg sove hos Bjørn Tore :) 

Foresten, jeg trooor jeg kjente et spark natt til i dag!! Men det var bare ett. så fikk ikke tid til å kjenne etter:/ Håper jeg kjenner flere snart ♥

fruktsalat

Nå sitter jeg, Miriam og mamma å ser på hotel cæsar. Har akuratt spist døds god frukt salat!

Haha, tiggeren!

Nommiii ♥

Disse før etter bildene av magen ble ganske vanskelig, vil ikke legge ut bikinibilder av meg, og har ingen bilder der jeg vises fra siden. Men om jeg finner noen som passer bra å legge ut, så skal jeg legge ut ! :-)

pictures


Fredagskos

Hatt en hærlig fredag med de beste jentene ♥ Isak gikk videre i idol, wii, satser på at dere stemmer på han videre, siden jeg ikke kan:))) stemt 20 ganger uten grunn, for mamma har sperret sånne ting så kan ikke stemme-.-

Noen bilder fra kvelden:Nachoos  ♥ 


Miriam og sin bedre halvdel... haha!

bytur og jentekveld

Hei allesammeen! Nå skal jeg straks til byen med Charlotte og kikke i noen butikker. Digg med fint vær! Senere så skal jeg, Miriam og Charlotte være hjemme hos meg å se på idol, lage nachos osv 
babyen miiin ♥♥♥♥

Foressten, gratulera med 2 års dagen, Tyson!! verdens beste vovve:*

Rommet mitt

Nå får dere bilder av rommet mitt, selv om det ikke er helt ferdig. Jeg skal kjøpe nye gardiner, nye sofa puter og andre slags accessories, henge opp noen bilder osv:)
Hihi, denne søte sparegrisen med tutt fikk jeg av moren til Bjørn Tore. Sparer penger til babyen oppi den. Døds søt!Har kastet to STORE søppelsekker med klær! Så nå har jeg endelig god plass i skapet mitt 


Tycks?

Det er veldig mange som vil at jeg skal ta bildet av barneutstyret som jeg har til nå, men det får vente til det nærmer seg heller, for utstyret ligger spredt over alt, ikke alt som er i huset vårt enda en gang. Og de fleste tingene ligger på loftet så ja:)

There`s always...Miriam på besøk

Hei! Nå sitter jeg her med Miriam. Vi har laget is med non stop i dag, nam! Ellers så har vi ikke gjort så mye annet enn å sittet her. Hun har prøve i morgen så hun har måttet øvd på den, mens jeg bare har spilt tetris, hehee. Avhengiskapenes... NAV har foressten kontaktet meg i dag, wiii. Skal opp til dem i morgen kl 10 og underskrive ting, så får jeg nok begynne i jobben snart! Gleder meg! 
Haha, slasken!

Halsen min har ikke blitt bedre, neeei. Har nok fått halsbrann som jeg leste i noen av komentarene. Ble ganske lei meg når jeg hørte at det kan kommme og gå igjen i 9 måneder når vi er gravide:( Det er jo så vondt! Men men, babyen min er verdt alle bivirkninger jeg kommer til å få!

Nå skal jeg bare spise og stelle meg, så skal jeg faktisk legge meg! Er ikke vandt med å stå opp i 8-9 tiden jeg som verken går på skole eller jobber, så må forberede meg litt og legge meg tidelig, haha. Natta <3

hits