januar 2012

søndags følelsen

Nå har jeg akkurat våknet. Har sovet maksimalt dårlig og ikke minst lite i natt, så trodde egentlig jeg skulle sove til 3-4 tiden i dag, men det skjedde heldigvis ikke. Kommer til å være trøtt i dag kjenner jeg. Våknet av dagslyset som lyste inn i rommet mitt, og har nå akkurat fått på meg joggeklær og sitter nede i stuen mens skisport står på tv'en... Ingenting som minner meg mer om søndag enn det, haha.


Nå skal jeg lage meg frokost, så snakkes vi ♥ Dere ble flinke til å kommentere ja, hihi, forsett sånn :):)

elsker lørdager!

Takk for så mange kommentarer på sist innlegg, og ikke minst hjelp!! Or not.. Får null motivasjon til å blogge når dere ikke kommenterer, men siden jeg skrev at det kom et innlegg til i løpet av kvelden så får jeg skrive ett uansett :) Er ikke så gøy når det er så mange lesere på bloggen, men ingen som kommenterer for å si det sånt!

Nå sitter jeg her med mamma og pappa og ser på meet the fockers, haha digger de filmene! Har spist raclette i kveld og nå koser jeg meg med lørdags snopet, hihi. Blir aldri for gammel for det!Døds godt!
Haha, føler meg som en liten unge! Passer nok ikke til mødre dette snopet her, men jeg kommer nok ikke til å slutte med det første, hihi.

Snakkes når dere har blitt flinke til å kommentere! Hademm 

32 uker! 22 vs 32

Da var jeg 32 uker på vei, herligheeet så fort det går, og det sier jeg til og med nå når det eneste jeg gjør er å sitte inne om dagene! Er ikke langt i fra slik hvertfall, haha. Men tiden går seriøst skremmelig fort, om kun TO uker, altså uke 34, så stopper de ikke fødsler lengre. Tenk om jeg før så tidlig da, iih, nei da, SÅ tidlig håper jeg ikke! I går var det akkurat 2 måneder til terminen min, sykt å tenke på at jeg snart er mamma.


Forandret seg en del ja! Men er forsatt ikke stor den magen min, hihi. Regner ikke med at den blir så allverdens stor heller egentlig :-)

Foressten,
se det lille arret etter operasjonen! Når jeg ser på det så forstår jeg ikke at det gjorde så vondt når arret/såret er så pittelite, men det er jo forståelig når jeg tenker at de har tatt en lang ting inn i kroppen min og inn i nyra på begge sider mens jeg var helt klar og kjente alt. Er egentlig enda veldig lei meg for at jeg ikke fikk tatt narkose eller beroligene får jeg synest det var så vondt så jeg får flashback hele tiden av det som skjedde, men er også glad for at jeg greide meg uten siden det var best for lille jenta mi! ♥ Hehe, sliter litt med å skrive 'lille' for jeg synes hun begynner å ta alt for stor plass inne i magen min nå. Sliter med å bøye meg frem, og når jeg bøyer meg frem så føles det ut som hun blir presset langt opp i ribbeina mine, vanskelig å forklare men de som har gått gjennom det forstår det nookk! :) Okei, nå ble det mye babling her... Snakkes!

god morgen

God morgen alle! I dag er jeg 32 uker på vei, så regner med det blir magebilder senere i dag :-) Skal ned å lage meg frokost og sånt nå, så vi snakkes senere!


cafe ++

Hei søtinger! Er daaau sliten nå. Kjenner jeg har gått ALT for mye i dag hvertfall! Men nok klaging, tante og søskenbarnent mitt kom på dagstur til Haugesund i dag, så i dag har jeg vært på cafe og på kjøpesenteret i flere timer med dem og mormor, kjempe koselig ♥ Nå har alle i familien reist, og jeg sitter hjemme som en loner, og savner kjæresten miiin!!! Ååh.. Gleder meg til å komme i bedre aktivitet! Klarte foressten å ligge på siden en god stund i natt, wiii. Det var HÆRLIG! 

Men nå skal jeg lage meg pizza, snakkes!

Haha ser helt retarda ut men må ha krykken med på bildene får å stå litt rettere i ryggen-.-

heart u
Verdens søøøteste!!

daffedag

Skrev i går på fanpagen min at jeg vurderer å ta en pause, men kom på at ikke alle har likt den siden så alle har ikke fått det med seg. Vil bare si at jeg skriver sånt der, og legger også ved link på den siden hver gang jeg blogger, så hvis dere vil følge meg skikkelig så lik siden min HER

Ellers så var jeg med Miriam og Charlotte i går, endelig litt besøk, vi gjor ikke annet enn å spille scrabble, jeg kan jo ikke ut av dette huset enda når det er glatt ute, og jeg går på krykker, og vi bor oppforbi verdens verste oppover bakke, haha. Får meg ikke ned der med det første akkurat. Men i dag er det nok en daffedag for meg, så jeg har akkurat laget meg frukt og sånn som jeg skal kose meg med. 
Skal ikke låve noe, men tror det kommer ett innlegg til i dag, selv om jeg synes det er dønn kjedelig å blogge når det ikke er noen ting å blogge om... Dagene får i å spille wordfeud liksom, haha!
 

Barneklær

Nå holder jeg å rydder opp i fult i barneklær, barnesko osv som jeg har fått av tante. De er etter mine to søskenbarn på 5 og 3 år, er utrolig masse fint, og heldigvis i masse forskjellige størrelser. Begynte å bli en del i bare rett over 50, noe som blir for lite etter kort tid! Så er bra jeg har fått en del i større størrelser også :-)
Sååå masse fint ♥ Lillegullet mitt sine ting begynner å ta stor plass her nå ja! Til dere som vil se bilder av vogna, den får dere se senere, den ligger på loftet nå :-)

31 uker

Da har det gått 31 uker, og det er kun 9 uker igjen! Fosteret i denne uken skal være ca 1750g, men jenta mi er litt liten og veier ca 1400g.

OM BARNET
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 29 uker gammelt. Det øver seg iherdig på å svelge og tisser en halv liter hver dag. Det høres gjerne ikke så appetittlig ut, men husk at fostervannet fornyer seg hver tredje time. Etter som fosteret svelger, fylles også tarmen opp med barnets første avføring, mekonium, også kalt barnebek. Noen fostre har sin første avføring før de blir født, men de fleste venter til noen timer etter fødselen.

Øynene reagerer på lys, og vil gjerne reagere dersom sterkt lys skinner gjennom den stadig tynnere livmorveggen. Noen ganger strekker fostre seg mot lyskildene og kan følge en lyskilde med øynene.

Lungene og fordøyelsessystemet er nesten modne, men lungene vil fungere best om fosteret forblir i livmoren en stund til. 
Aner ikke hva som skjedde når jeg redigerte det nederste bilde, meeen. Hvis noen foressten legger merke til at jeg er utrolig gul-aktig rundt plasteret på det øverste bilde, så er det etter operasjonen, har ikke fått vasket skikkelig rundt der som jeg har opperert ettersom at jeg blir kvalm bare av å være nerri ryggen.

statusoppdatering

Jeg er jo nå 31 uker i morgen, men siden jeg ikke har blogget på en stund så får dere en statusoppdatering i dag og en i morgen! Blir ikke noe nytt bilde i dag da, for jeg skal jo ta nytt i morgen anyways:)) 

Kjønn: Ei lita jente ♥

Navn: 

På vei: 30+6 

Igjen til termin: 9 uker og 1 dag

Vektøkning: Rundt 5 kg, tror jeg

Utålmodig: Ganske sliten og lei etter alt jeg har gått gjennom, så ja, begynner å bli utålmodig nå.. 

Større strl på pupper: Gått opp ca 2 bh-størrelser

Melk i brystene: Tror det, hehe

Strekkemerker: Det er lite!  Et lite på magen og litt på brystene, ingenting å klage over! 

Hevelser og vann i kroppen: Ja, vann i ben og fingrer 

Hodet ned:
 Ja !

Aktivitet: Ja, litt av ei spreking inni der! Blir voldsomt til tider.. 

Tungt: Ja/nei, synes ikke magen er noe tung, men har så vondt i rygg og sånn nå, og når jeg har en ekstra belastning på magen i tilleg så er det tungt

Kynnere: Ja

Hodet festet: Ikke enda

Barnerom: Barnerommet er akkurat ferdig malt, så er ikke lenge til det er helt finito nå!

Sulten:  Helt likt som før svangerskapet. Det å spise for to er en myte, så heldigvis har ikke jeg mer matlyst etter jeg ble gravid!

Matkick:  Kinder sjokolader 

Plager: Har MASSE plager nå, men kan ikke skjulde på lillegullet for det. Det jeg nettop har gått gjennom kan gå gjennom de som ikke er gravide også liksom. Ellers har jeg kynnere (som jeg ikke synes er noe vondt ettersom jeg har en del smerter fra før) + masse spark sånn jeg kan bli øm i ribbeina og sånn. 

Humør: Humøret mitt er ikke på det beste nå, men sier seg vel selv:-) 

Sykehusbaggen: Er nok en stund til jeg skal begynne å tenke på den i og med at jeg bor 10 min vekke fra sykehuset, så det gjør ikke så mye om bagen ikke er ferdig når jeg skal fø. 

Høygravid: Nope, men er ikke lenge igjen nå! 

Fødselsforventninger: Tenker ikke så mye på fødselen akkurat nå
 
Babyens søvnmønster: Søvnmønstere til babyen har heldigvis endret seg litt, så hun er ikke våken hele natten og sover hele dagen lengre, men nå er det sykt mye opp og ner, klarer ikke finne noe spessielt søvnmønster liksom. Skjuldes vel at jeg ligger/sitter i ro hele dagene.

Søvn: Sover dårlig

Utstyr: Har alt!

Nytt magebilde kommer i morgen, dette ble tatt når jeg var 30+1, i morgen er jeg 31 uker! 
 

that feeling

Herregud så godt det er å våkne i mi egen seng, i mitt eget rom, i mitt egen hus, ååh ♥ Og det å ikke våkne av at leger kommer inn å tar sprøyter av meg, det er i alle fall digg! Kan ikke si jeg har sovet GODT i natt, for godt klarer jeg ikke å sove med denne ryggen, men har hvertfall sovt myyye bedre. Gleder meg til smertene er helt vekke. 

Det er litt stress å ta bilder  til dere når jeg går på krykker merket jeg, haha. Men har hvertfall tatt noen! :-) 

Sminkefri ja, kommer til å være det en del fremoverOg sånn ser ryggen ut nå, kun to små plaster igjen! Er  så sykt glad for at jeg slapp å ha drena inne helt til fødselen, nå kommer jeg bare til å ha to små arr i stedenfor! 

jeg lever

Takk for all omtanke ♥ Forstår godt at dere er bekymret når jeg ikke har blogget på så lenge, men ting ble verre enn hvordan jeg hadde det sist. Tenkte å oppdatere dere i hva som har skjedd og sånn! Alt startet egentlig med urinveisinfeksjonen, og fikk store plager av det. Så av urinveisinfeksjon så fikk jeg nyrebekkenbetennelse, utvidet nyrer, blodforgiftning, lungebetennelse, vann i lungene, høy feber og kvalme. At alt dette kunne skje meg på en gang trodde jeg ikke var mulig... Og det å gå gjennom dette samtidig som man er gravid har vært HARDT og bokstavligtalt helt forferdelig. Jeg lå jo først på fødeavdelingen siden jeg var gravid, selvom jeg ikke var der pga noe som hadde med graviditeten å gjøre. Tok sparketester av babyen, og babyen hadde puls på hele 220!!! Dette var fordi jeg hadde 39,7 i feber, og babyen har minst en mer i feber enn det jeg har. Legene fikk ikke kontroll over feberen min, så det var snakk om keisersnitt fordi babyen kan ikke ligge der inne me så høy puls, skal normalt ligge mellom 110 og 150. Jeg var livredd da, men heldigvis klarte de å få kontroll over feberen min, så babyen sin puls ble normal igjen. Jenta mi har det bra nå ♥ 

Jeg måtte opperere inn to dren i nyrene mine, pga nyrebekkenbettenelsen, og fy hvor vondt det var:( Jeg kunne ikke få noe beroligene eller narkose eller noe siden jeg var gravid, og det var så utrolig vondt... Jeg var jo også utrolig redd fra før av, men heldigvis satt mamma med meg å holdt meg i handen gjennom det hele! Jeg ble flyttet til hjerteovervåkningen, for der kunne de ta mer vare på meg enn oppe på føden, eller følge bedre med på meg. Så der har jeg lugget frem til i dag egentlig, men masse antibiotika og sånn. Alt er på vei nedover, all betennelse, blodforgiftning osv, og de har nå såpass kontroll over meg at jeg i dag skiftet avdeling til medisinsk avdelingen. Jeg aner ikke hvor  lenge jeg skal ligge her, jeg må klare meg på egenhånd først hvertfall! Blodprøvene mine på bli helt fine, og jeg må klare å gå reise meg selv. Men har tro på at jeg snart kommer ut her fra nå! Er sykt lei... Tatt over 20 sprøyter og ligger med fult i ledninger samtidig som jeg har vondt, det er ikke noe gøy.. Men i dag er jeg bedre enn andre dager, ryggen er bedre, pusten min er bedre, matlysten min er bedre og jeg har til og med klart å gått selv i dag! Wii ♥  Gleder meg til å komme meg ut av alle ledningene og komme meg hjem igjen! Men må uheldigvis gå med disse drenene en god stund fremover, mest sannsynlig frem til fødselen, så akkurat det liker jeg ikke tanken på. Men så lenge jeg og babyen har det bra så går det fint! 
Her er magen min på hver sin side, så som dere ser så blir det ikke noe magebilde fremover til fødselen...

og SEEEEE hvor mye vann i bena!!! Jeg pleier å ha tynne legger, og nå ser det ut som forvokste baby-ben, de er blitt utrolig feite, må nesten le haha..

Men nå har det vært utrolig tungt for meg i svangerskapet, jeg har gått gjennom mye. Jeg er selv utrolig stolt over meg selv som har klart meg så bra gjennom dette, og ber virklig til gud om å få det bra resten av svangerskapet mitt.. Jeg er sliten nå, jeg vil slappe av,og ha det gøy med venner. Jeg blir helt paff av å være her, samt deprimert og lei. Tror ikke dere kan forestille selv en gang hvordan det er å gå gjennom så mye når man i tilleg er 16 år og gravid. Jeg har ikke maktet pc her en gang før nå, så er derfor jeg ikke har blogget til dere før nå, og det kommer nok ikke til  å forsettes med så bra blogging som før jeg ble lagt inn her, men når jeg kommer hjem skal jeg blogge så mye som mulig så klart :-) 

Ønsk meg god bedring og kryss fingrene for meg at jeg kommer meg fort ut igjen. Er lei nå, vil hjem, vil bli frisk, vil ha det godt igjen! Vil i det minste klare å gå, eller ligge i en annen vinkel enn på ryggen. Sove på ryggen hele nettene er hardt må jeg si.

Nattblogging fra sykehuset

Hei søtinger! Som sagt har jeg vært veldig syk så har ikke blogget på en god stund, så tenkte bare å oppdatere dere litt nå som jeg ikke får sove. Jeg ble lagt inn i dag ettermiddag og fant ut hva som var galt. Har hatt urinveisinfeksjon som har ført til nyrebekkenbetennelse, samt feber, kvalme osv. så er nyrebekkenbetennelsen som har gjort at jeg såvidt har klart å gått, sitte, ligge eller noe, har hatt/har så fæl rygg i 4 dager nå at det finnes ikke ord!! Men nå ligger jeg på sjukehuse og får i meg næring og antibiotika gjennom sånn ledning, glemt hva det heter, så får vi håpe at jeg blir frisk fort som mulig så jeg kan komme meg hjem igjen!

Gleder meg til å få denne av nå!

blæææ

Jeg vil bli friiisk, my :( Å gå gravid med en døds vond rygg når du har feber, er ikke noe å skryte av akkurat.. Må si jeg gleder meg utrolig til å få ut lille jenta mi nååå! Det er få bivirkninger jeg har ungått i graviditeten for å si det sånn, og nå er jeg helt på bunn. Haha, lookin good.. 

3D ultralyd

Beklager sen oppdatering, men er ikke bedre i dag desverre, så har sovet i hele dag pga null søvn i natt. I tilleg til ryggproblemene så har jeg fått 39 i feber, og har absolutt ikke vært i form i dag. Klarte til og med å spy over hele kjøkkengulvet til Bjørn Tore i dag, heh.. Men jeg kom meg til ultralyden, og det var helt fantastisk å se jenta mi i 3D ♥ 


Jenta mi ♥ Legg merke til at hun slikker seg på foten på den nederste filmen, haha, søøtingen!

lørdagskos

Da var bordet fult opp med noe godt, igjen. Dere har vel merket at dagen alltid innebærer mat osv når jeg er med Miriam, haha! Blir ikke det samme uten u know ♥ Skal se på 'Don't be afraid of the dark' nå, så får vi håpe jeg klarer å få til litt søvn etter dette.. Angrer like mye hver gang etter jeg har sett en skrekkfilm, haha. Noen av dere som har sett den?

Prøvde å få noen fine bilder, men failet, enten så tullet en av oss eller så fulgte en av oss ikke med..

juuust chill'n hehe. Skriver om filmen senere, bloggees ♥

tacotime
Nå har jeg, familien og Miriam akkurat spist taco! Skal bare slappe av i kveld med noe lørdagsgodt osv, hihi. Blogger senere i kveld! Snakkis ♥

oppussing av barnerom

Hei alle sammen! Nå holder mamma på å maler det rommet som babyen skal ligge på, og i mens så må alle møblene som lå der inne være på mitt rom, så det ser ikke ut her nå! 
Sånn ser rommet mitt ut nå, woho fiiint

Her holder kommede mormor på å maler, fliiink ♥ 

hva vil dere lese om?

Jeg og Miriam kjeder oss i hjel atm, skal snart ned å lage oss en god kvelds, så tror jeg vi legger oss utrolig tidelig, haha. Siden jeg har fått en del nye lesere så lurer jeg på hva dere vil lese om? :)


fra meg til dere, heheh

smoothie og kos

Nå sitter jeg og Miriam å koser oss med masse digg, med how i met your mother på tv!

Første gang jeg har hatt så ryddig seng, så måtte bare ta bilde, haha!

Haha, sweet ♥

babyspark på video og magebilde 29 uker

Sjønnasen min ♥ Ikke så lett å få sova når hun holdt på som dette til langt på natt, men var hvertfall flink blogger å filmet det til dere, wihu:)) Ellers så er jeg 29 uker på vei idag, starter i UKE 30!!! Herreguuud så fort tiden går ♥♥♥♥

Snakkis søtinger!

God morgen fra oss

Nå har akkurat jeg og min lille søting stått opp! God morgen fra oss ♥
overse det trøtte trynet mitt. - Var våken utrolig lenge i natt pga babyen sparket så HARDT! Jeg filmet litt av det, så skal legge det ut på bloggen snart ♥ 

Fikk foressten 5er på siste innsending!! Lykkeee 

venninne kos

Nå sitter jeg her med Miriam, har ikke gjort noe annet enn å sittet her egentlig, haha, og hun har PRØVD og øvd, noe som ikke gikk. Haha..
Rommet mitt er rotete IGJEN, pga Miriam har prøvd ut halve klesskapet mitt..Haha, Miriam prøvde å få like stor mage som meg

Hjemmelaget pizza

Takk for et fint blogginnlegg, Marita! Haha, og takk for du la ut et døds gammelt, STYGT, bilde av meg fra en del år tilbake...

Nå har vi akkurat laget god hjemmelaget pizza! Spist meg alt for mett som vanlig :):) Skal hjelpe Miriam med noe skolegreier nå, før vi skal se dobbel episode av hotel cæsar, så blogges senere ♥
Aah, diiigg ♥

gjesteblogg

Hallo! Jeg får gjesteblogge litt hos Mona, siden hun og Miriam lager hjemmelaget pizza til meg..og familien. Hvis dere lurer på hvem jeg er så er jeg søsteren til Mona:-) Det jeg som kommer til å få hovedansvaret for å lære det nye familiemedlemmet å spille ps3!

Fikk beskjed om å legge ut bilde av meg selv, men syntes det er altfor kleint å ta et bilde av meg selv å slenge ut her, så jeg legger heller ut et bilde av Mona


Outfit bilde av Mona fra i dag (Nye sko: Session, bukse: H&M, jakketing: H&M, osssv..)

Men de bildene jeg egentlig skulle legge ut på bloggen var bilder av det hun fikk i baby-pakken.:

Pakken inneholdt alt i fra bleier til mor, til bleier til datter og deodorant til far!

Da takker jeg fra meg, kommer innlegg fra Mona om noen strakser hvis noen er nyskerrig på hvordan pizzan blir :-)

Over og ut ---------
 

 

verdens beste lesere!

God formiddag alle sammen! Først og fremst vil jeg bare takke alle søte leserene mine som har fått meg på topplisten, woho! Hihi :D Setter stor pris på alle kommentarene, mailene osv ♥ Dere er søte!
Nå har jeg akkurat stelt meg, skal snart til nav og levere noen søknader, så skal jeg hente gratis babypakken min på apoteket! Wiii.

Blogger mer når jeg kommer hjem igjen, snakkis ♥

kveldsmat

Skal prøve å legge meg litt tidligere enn jeg pleier i dag, så hvis dere ikke hører fra meg før jeg legger meg så vil jeg bare si god natt til dere søtinger!
Nommii ♥

FERDIG :D:D

Yeiii!! Endelig ferdig med hele vg1 engelsken, aah! Satser på at det går like bra som de to forige innsendingene :) Nå gjenstår bare vg2 og eksamen igjen!
Her har jeg sittet stortsett hele dag med engelsken! (bestemor sveis etter jeg dusjet, fiint)

innsending nr 3!

Nå skal jeg begynne på min 3, og siste innsending av vg1 engelsken på NKI! Etter det så bestiller jeg vg2 engelsken, og skal ha 3 innsendinger til, så er det muntlig og skriftlig eksamen. Har fått en sterk 5 og en sterk 4 på de forige innsendingene, så er super fornøyd. Anbefaler NKI på det sterkeste, du får utrooolig bra tilbakemelding, og det står godt og tydlig hva du bør jobbe mer med, noe som hjelper meg utrolig bra i og med at jeg ikke er så utrolig flink i engelsk.


Meg akkurat nå. Gått uten sminke i 3 dager, hæærlig

Scrapbook

Jeg har laget den første siden ferdig i scrapbooken jeg fikk av broren min til jul! Må printe ut noen bilder så kan jeg forsette å scrappe! Har ikke fotografi-ark eller hva jeg skal kalle det her hjemme, så kan ikke printe noen bilder ut enda :/Hva synes dere? Må kjøpe inn noen flere bakgrunner til scrapbook da, sidene er jo helt hvite, og er ikke sååå flink til å scrappe at jeg klarer å fylle ut hele sider på egenhånd, hihi. På fremsiden skal det komme bilde av babyen når hun kommer, skal scrappe litt om graviditeten og mer når babyen kommer ♥

Foressten, det nye disigne mitt er lagt av ida, utrolig fint! 

Presser inn magen - bilde

Før:


Etter:

Haha, ser godt hvor babyen ligger hvertfall! Det jeg elsker med å være gravid er rett og slett magen. Hvordan den beveger seg når lille gullet mitt ligger og romsterer seg, hvordan den ser ut når babyen ligger med rompa i været, hvor skjev den ser ut når babyen ligger på forskjellige stillinger, og ikke minst følge med på hvordan den forandres fra dag til dag! Elsker babymagen min ♥

Er det mulig?!Blir kvalm av oppførselen til de to søstrene nå. Sykt nok å tulle med at hun er gravid og at hun skal ta abort mellom 17-18 uke, men herregud for noen jokes de lager. 

2011 - part 2

JUNI (Denne måneden jeg ble gravid, visste det ikke):Kos hos Stine

Nydlig bryllup til tante og onkel Chan

70 års dag, og fjelltur til 'der ingen skulle tru at noen kunne bu'

Vitnemålsutdeling! Sluttet i 10ende klasse, savner det syyykt.
 
JULI (Gravid men visste det ikke): Tyrkia!
 
Random bilde fra juli

AUGUST (Denne måneden jeg fant ut at jeg var gravid): 
 
Var i selskap
 
Jeg fylte 16 år, feiret med familien og kjæresten

- Jeg fant ut at jeg var gravid, og bestemte meg for å beholde denne måneden
- Jeg hadde komt inn på medier og kommunikaskjon på vardafjell men avsluttet dette pga. graviditeten
- Kjæresten min, pappa, mormor og onkel feiret også bursdag denne måneden

SEPTEMBER:

Nachos kveld med mine bestevenninner

Sauda med jentene

Var syyykt mye morgenkvalm, og RITZ kjeks og surt snop var mine bestevennerFikk nytt rom! (Har ordnet mye mer på det etter disse bildene ble tatt)

Tok mine første magebilder


OKTOBER:

Fikk masse nytt til rommet mitt

Kosedag med Miriam

Lagte deeeilig fruktsalat med MiriamPhotoshoot hos Maria


Var på min første ultralyd og fikk se jenta mi!

NOVEMBER:

Feiret 1 advent med Miriam og mammaLondon tur med mamma

Kino osv med bestejenta

Hadde familiebesøk, var på kino med Marita ♥ Ruben og Martine

Var på ultralyd pga magesmerter.

DESEMBER: 

Photoshoot med sjønnasen

Photoshoot med verdens beste!BallJulaften

Julekos med familien

Familiebesøk Nyttår!

2011 - part 1

JANUAR:

På tur med disse søtingene

Stavangertur med Martine og familien

Var i SaudaEn braa helg med Marthe!

FEBRUAR:

Pugget som fy til prøveeksamen eller noeVar i Sauda

MARS:

Jentekveld med de beste

Familiebesøk

kjeeekt besøk av Marthe og Elise, ehe

Var med denne søtingen!

Ble sammen med VERDENS BESTE 31. Mars ♥ Love you

APRIL:Var i selskapVar på hytta til kjæresten min

Fikk masse godt påskesnop 

MAI:

Feiret 17 mai

Random bilde av meg i Mai

Part 2 kommer senere i dag :-) Har foressten nytt design, ble egentlig ikke fornøyd, hva synes dere?

Leser spørsmål

På bloggen 'mandelasisters.blogg.no' sier en av de to bloggerne at hun er gravid. Hun er 14 år og er gravid i uke 17. Hun sier selv at hun har vært på ultralyd og har bilde av ultralyd bildet på bloggen. Bildet ser falskt ut, og magen er alt for stoey til å være i uke 17. Noen hevder at bildet er fra Google. På videone hun har lagt ut på bloggen tyder det på at hun ikke hr mage i det hele tatt. Hun har tenkt å ta abort.

Kan du uttale deg om denne saken? Hva mener du om bloggen? Tror du det er falskt, og at bildet er fake? Hva er ditt syn på saken? 


For det første synes jeg bare den bloggen der er helt lættiis:)) Var morsomt i begynnelsen men nå begynner den bare å bli teit egentlig. Ganske så sikker på at de kødder, og har ingenting i mot det, men det å late som de er gravid osv er bare teit. Og å bruke et ultralyd bilde av en annen baby er jo bare frekt? Hadde ikke likt om noen brukte mine ultralyd bilder og sa at det var deres barn liksom. 

Jeg er utrolig sikker på at dette ikke er sant, og hun ser jo ikke gravid ut heller. Vet at folk kan være så små i uke 17, men det er tvilsomt. Og det er iallefall tvilsomt at legene sier at det beste for henne er å ta abort i uke 17!! 2 trimester starter jo i 12 uke liksom. Om det skal bli tatt abort etter uke 12 så må det søkes, og det skal en god del til for at det går. Abort etter uke 12 etter min mening burde ikke vært lov!

Skjerpings;) Forstår godt at foreldrene deres kom inn i bildet og fikk dem til å slutte å blogge. Hadde alt dette vært sant så hadde ikke foreldrene fått dem til å slutte å blogge vell?

 

hits