januar 2015

Kjærestehelg i Bergen

Heisann hoppsan. Tatt meg bloggfri i et par dager, ettersom jeg og Alexandra har reist til Bergen for å besøke kjæresten på jobb. Vi har hatt to herlige dager her borte, med snø, shopping, restaurant spising, sene kvelder og avslapping. Har også vært med Kato på jobb, han jobber med jernbane, og jeg er IKKE vandt til å kjøre tog og lignende, så det var faktisk døds gøy, haha!
Later som jeg styrer toget :') Men fy søren så avansert!! Og jeg som synes bil er avansert liksom...
<3

 Nå ligger Alexandra og sover, vi har akkurat spist taco, og nå nyter jeg en iskald Somersby og skal spille kort med mannfolka som jobber med Kato! Deilig helg :-) Er hjemme mandags morgen, så da blir det mer blogging! 

Sweetdreams

Hatt en fiiin dag, og nå er det endelig natta fra meg og Martine! God natt ♥

 

♥ today is gonna be a good day

God morgen! Startet selv dagen for et par timer siden og har akkurat levert Celine i barnehagen! Vi spiste "før-frokost" hjemme i dag siden hun er blitt en morgenfugl for tiden og da trenger hun mat i magen før frokosten i barnehagen kl 09.00! 

På formiddagen i dag skal jeg og Alexandra være med Helene på en liten cafe date som vi har snakket om i all evighet nå, haha. Pasta bombay står på menyen, nam! Jeg henter Celine tidlig i dag, så skal vi hente beste Martine på veien og hjem å lage middag! Martine skal sove hos meg i natt, en god erstatter når kjæresten er på jobb♥ Nå skal jeg bare kose meg med Alexandra og den siste episoden av pretty little liars! Jeg er forresten så sykt forkjøla, halsen min har vært så vond i ei uke nå at jeg såvidt kan ha sminke på øynene for jeg hoster til jeg begynner grine hele dagene, au. Har ikke vært forkjølet på lenge, å kan virkelig ikke huske at en hals kunne bli så VOND. Krysser fingrene for at de små jentene mine ikke blir smittet, har gått fint til nå hvert fall! :-)

Svar


- Går ting rundt? tenker på økonomi og lignende.
Jepp!

- Hvordan er det å være mor til to i forhold til å være mor til kun én?
Det er helt fantastisk, men også slitsomt til tider! Nå som jeg har en kjæreste som har reisejobb, så er det ekstra arbeid. Men klarer oss kjempe fint, og jeg nyter mamma livet! Har to snille små, og den dag i dag kan jeg faktisk nesten ikke huske hvordan det var å være mor til bare en! Å være mor til to, er dobbel glede, dobbel kjærlighet, men selvfølgelig også dobbelt arbeid! -men verdt det uten tvil

- Har du det travelt for tiden? Eller har du tid til å slappe av og nyte mammarollen?
Svarte vel på det over, men ja, jeg får mer enn nok tid til å nyte mammarollen og slappe av. Det gjør jeg på kvelden, når storesøster er lagt, og når Celine er i barnehagen! Jeg må nyte det nå som Alexandra er så lita, da er det ikke så masse arbeid (for min del, som hr ei veldig snill lita jente) 

- Savner du skolen og e "normalt" ungdomsliv?
Er selvfølgelig tider der jeg kan savne det å være så mye med venner som jeg var før, uten å drasse med meg to små, hehe. Men, bare et døgn UTEN de to jentene gjør meg gal, de er hverdagen min <3

- Hvordan var svangerskapet sammenlignet med da du gikk gravid med Celine?
Åh, fantastisk! Hvis dere fulgte med på bloggen min før, så husker dere nok hvor utrolig tungt svangerskap jeg hadde, med innleggelser, operasjon, og antibiotika kur sånn ca annenhver uke. Jeg har vel hatt en kur eller to, tre dette svangerskapet også, og ble innlagt pga besvimelse rett før fødsel, men INGENTING sammenlignet med første svangerskap! Så hvis dere med et barn hadde et grusomt svangerskap, ikke gru deg til neste gang du blir gravid (som jeg gjorde), det blir mest sannsynlig ikke like gale!! :-)- Hvordan takler den nybakte pappaen pappalivet?
Han er så flink!!! Han takler det bedre enn det jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg ser at han elsker begge ungene og meg over hele livet sitt, og DET er så godt å se. Det gjør meg så glad <3 ååå, nå savner jeg han... haha:( 

- Hvordan fant du/dere ut at du var gravid?
Mensen kom ikke når den skulle.

Hvordan går ting nå, alt med deg, kato og vennene hans?
Mellom meg og Kato er alt perfekt. Det å flytte sammen, få unge i lag, og få et familieliv har forandret så masse. Vi krangler ALDRI, om det ikke gjelder klesvasker o.l. haha! Hans venner, er mine venner. Mine venner, er hans venner! Jeg har et kjempe godt forhold med alle de gode vennene hans:-) De er verdens merkeligste guttegjeng, men jeg er jo glad i dem alle sammen! #UST

Er du med venniner sellom Kato er hjemme fra jobb?
Ja, det er jeg! Venner er viktig :-) Men blir lite tid når man har to unger.

Hvordan går det med kjøpe hus planene? :)
Går rette veien! Var faktisk på visning igjen i dag!

Har dere tenkt på dåp, gudmor/fadder til Alexandra?
Faddere og gudmor eg klart:-)

Hvordan tar Celine det å ha en lillesøster, å flyttet ut fra mormoren? :)
Først og fremst, hun ELSKER det nye hjemme, hun sier alltid "jeg vil hjem til huset mitt, mamma" når vi er på besøk hos folk, haha. Nytt hus, nytt prinsesse rom, det er stas det! Hun er verdens beste storesøster, hun klemmer på Alexandra hele dagen og forteller hvor glad hun er i henne. Hun er kjempe flink! Og flink til å forstå at hvis Alexandra griner, må jeg ta meg av hun uansett hva jeg og Celline holder på med, og at hun da må vente til etterpå med å fortsette. Slike ting går veldig bra! Hun er også kjempe stolt. Hvert fall når Alexandra er med når jeg leverer og henter Celine, når resten av barna i barnehagen får hilse på henne. "Dette er min lillesøster!" sier hun og smiler, hihi.Gikk du på prevensjon når du ble gravid med Celine og Alexandra? (Hvis ja hvilken prevensjon brukte dere?)
P-piller med begge. Skal nå sette inn p-stav i stedet for. 

Når mistet du jomfrudommen din?
Forstår ikke at det interesserer folk, haha.

Ble du gravid første gang du hadde sex?
Nei, det gjorde jeg ikke:-)

Hvordan rekker det til med penger til leilighet, mat, 2 barn osv når kun Kato jobber?
Det går fint det. Må huske at dette bare er midlertidig, frem til Alexandra er gammel nok til å begynne i barnehage. 

Hvor lenger vil du vente med å eventuelt få flere barn?
Jeg vil bare ha to unger:-) Så nåtidens planer er å ikke få flere barn! Har nå fått verdens beste prinsesser, og nå vil jeg heller prioritere å bli ferdig med utdanningen og få en god jobb!

Hvordan reagerte søsteren din når hun fikk vite at hun skulle bli tante igjen?
Hun ble glad!

Hvordan reagerte søskenbarnet ditt Martine når hun fikk vite at du var gravid igjen?
Hun trodde ikke på det (ikke denne gangen heller), men ble utrolig glad når hun forsto det var sant.

* Hvordan reagerte foreldrene dine da du fortalte du var gravid igjen?
De reagerte kjempe fint! Kato måtte fortelle dette da, ettersom at jeg syns dette var død flaut å fortelle. IGJEN, liksom, haha.

* Hvordan reagerte foreldrene til kjæresten din?
De reagerte også kjempe fint! Er så takknemlig for å ha så god familie på både min og Kato sin side, som er her for oss og hjelper oss når det trengs! Kunne ikke ønsket meg en bedre familie, og heller ikke en bedre svigerfamilie <3

* Hva tenkte du og kjæresten din da dere fant det ut?
Jeg ble helt tom i hjernen, klarte ikke tenke. Gikk ikke opp for meg eller noen ting. Visste ikke om jeg var glad, eller lei meg.Men bestemte oss fort for å beholde!


* Hva er det beste med å være ung mor og hva er det værste?
Det beste med å være ung mor, er at jeg har masse energi, får opplevd så mye mer enn bare festing i helgene, jeg får lært så utrolig masse mer enn ungdom flest, jeg har dobbelt så stor glede i hverdagen min- listen forsetter!
Det verste... Hmmm... Må vell være at jeg må sette utdanningen på vent, og ikke har så masse tid som før til venner.

Hva er meningen med livet
Si det... Sånne spørsmål passer virkelig ikke til meg.

Hva vil du oppnå
Jeg vil oppnå å være en perfekt mamma og støtte hele livet til ungene mine, en perfekt kjæreste hele livet til meg og Kato, jeg vil oppnå å få en god jobb; barnevernspedagog, jeg vil oppnå og hjelpe andre.

Hva er dtt verste frykt
At noe skal skje med ungene mine

* Hvor mye er Celine sammen med pappaen sin? Kommer dere f.eks. til å ha annen hver jul, dele på ferier, osv? :)
Annenhver fredag-mandag, deler på jul og nyttår, og han har henne to separerte uker i sommerferien.

Kossen kom du fram te navnet Alexandra? Tenkte du noe på om navnet sko passa te Celine sitt?
Det var et navn både jeg og Kato likte veldig godt. Nei, det gjorde vi ikke:-) Har alltid tenkt at navnene til ungene mine skal bety noe spesielt, og at de skal ha ne med hverandre sine navn å gjøre. Men når tiden kom, så var det heller det å finne navn som vi syns var veldig fine, og som vi var enige om! Sånn var det med både Celine og Alexandra.

- Kim e bestevennene dine?
Miriam, Helene og søskenbarnet mitt Martine er mine nærmeste venninner.

Ønske du deg flærre barn i framtidå?
Vet aldri hva jeg vil når jeg blir eldre. Men i skrivende stund, så vil jeg ikke ha mer enn to unger. Jeg vil nå fokusere på jobb og utdanning.

Hjemmetrening med baby - bilder

Begynner ikke på treningssenter før neste mnd, men da utnytter jeg sjansen til å ha hjemmetrening med baby før den tid! Tatt bilder av noen av øvelsene med Alexandra, ikke alle fordi kamera gikk tom for strøm etter hvert! Dette var gøøøy :-)

 

Turnjenta

God formiddag. Jeg og Alexandra skal ha hjemmetrening nå, hihi, bilder kommer senere! Hun er så hææærlig, vi har ligget i senga i flere timer nå og kost. Blir aldri lei av å bare kikke på henne. Lille, søte, fantastiske Alexandra. Snart er hun også i trassalderen, og da har jeg 2 stk som springer rundt her i hus, ææ. Må ta godt vare på den lille tida de er babyer.Forrige uke begynte Celine på turn, og hun storkoste seg! I dag skal hun der igjen og hun gleder seg utrolig masse! Jeg synes det er veldig bra at hun omgås med andre på hennes alder i fritiden også, ikke bare i barnehagen! Heldigvis bor vi under søstera til Kato og mannen hennes, som også har en gutt, onkelungen vår, som bare er ei uke mindre enn Celine.  Søtingen! 

Hvis dere har spørsmål må dere spør i forrige innlegg snarest, for jeg svarer på den i dag. 

Spørsmålsrunde
 Spør i vei !

Middag for to

Nå sitter vi aller 3 jentene i sofaen, oppvaskmaskinen er satt på og en hvitvask er lagt klar. Vi har akkurat kommet hjem fra en handletur og lagd middag. (Gud så voksen jeg har blitt, haha!) Alexandra fikk flaska si, mens mammaen og Celine spiste kylling og ris! Celine er kjempe sliten etter barnehagen i dag, så i kveld blir vi å slappe av :-) Alexandra har så og si sovet i HELE dag, så jeg tror det blir seeen kveld denne natta også. Men skal ikke klage, når hun ellers sover til like sent som en ungdom på formiddagene.Kommer en spørsmålsrunde enten i kveld eller i morgen!
 

Jeg opplevde enhver mors mareritt

Etter jeg ble mamma for snart 3 år siden, er det helt sykt hvor mange flere bekymringer man får. Hele dagen, hvert minutt, er jeg opptatt av at mine to skal ha det bra. Er de for varme,? Fryser de? Er de sultne? Har de vondt noen plass? Om kveldene må jeg bare se om de har det bra flere ganger, og ta dyna godt over de så de ikke fryser, selv om jeg allerede kanskje har kledd dem i ull og alt mulig fra før.  Nå som Celine er blitt en del eldre, kommer bekymringene en annen plass. Om hun har det fint i barnehagen og om ungene er snille med henne osv. Spørsmålene går i ett, og bekymringene forsetter. For meg er det helt umulig å leve et bekymringsløst liv etter jeg ble mamma! Men det ligger vel i det å bli foreldre, tenker jeg.
Alexandra er helt frisk og fin jente, med ingen feil! Men da Alexandra var litt over 1 måned gammel, opplevde jeg enhver mors mareritt. Jeg har virkelig ikke ord. Kjæresten hadde reist på jobb dagen før, Celine var i barnehagen, og jeg var helt alene sammen med lille Alexandra. Jeg satt på pc'en, mens hun lå å sprellet med armer og ben. Ingenting hadde skjedd, hun lå bare fint å lekte seg. Jeg merket at hun lagde en rar lyd, da jeg snudde meg, så jeg at hun strevde masse. Jeg gikk bort til henne, og hun hadde sluttet helt og puste, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg tok henne opp, holdt armene hennes opp, klappet henne på ryggen, jeg gjorde alt jeg kom på å gjøre der og da. Pusten kom ikke tilbake selv hva jeg gjorde, og hun ble veldig blålig på hele kroppen. Ærlig, trodde jeg det var hennes siste stund. Jeg gren og skalv. Jeg har aldri vært så redd før i hele mitt liv, følelsen av å tro du mister noen så nær deg kan jeg ikke beskrive. Etter litt over et minutt kom pusten tilbake, et minutt høres kanskje ikke lenge ut for dere; men tro meg. DET VAR LENGE. Vi (fleste)voksne klarer ikke holde pusten i et helt minutt om vi så prøver en gang. Jeg ringte til legen min, og hun ble sendt til sykehuset på observasjon! Det skjedde flere ganger at hun strevde med pusten sin, men ikke så gale som de første gangen. Det var det lengste døgnet jeg har hatt på lenge. Kato kom hjem til oss, og lille jenta vår lå med ledninger og tok masse tester. Hun var kjempe flink! Alt med henne var i fineste stand, og det var ingenting galt med henne. Jeg ble så glad når jeg hørte det, har ikke ord!Mine bekymringer er trolig blitt fordoblet etter denne opplevelsen. Bare hun lager en minste rar lyd, springer jeg bort til henne og tar henne opp. Og de bekymringene tror jeg nok aldri vil forsvinne. Den første uka etter hun kom hjem fra sykehuset, turte jeg ikke en gang å sove, "tenk om det skjer når jeg sover!!" var den eneste tanken min da. Men det hjalp veldig at Kato hadde kommet hjem fra jobb og var der med oss!  Ikke skrem mamma og pappa igjen lille nurk!!

God morgen!

Hei og god morgen :-) Alexandra sovnet ikke før 1-halv 2 i natt, så det ble ganske sent for min del. Men jeg er SUPER heldig som har ei så snill jente som hun. Hun sover rundt, jeg måtte vekke henne kl 8 for da skulle jeg levere Celine i barnehagen. Jeg skiftet på henne og prøvde gi henne melk, noe som var vanskelig ettersom at hun kun ville sove enda mer. Fikk i henne flaska, hun sovnet igjen og sover enda som ei lita prinsesse. Så det å ha ei 2 mnd gammel baby, som sover rundt hver natt, det skal jeg virkelig IKKE klage på, ahh<3

Celine sto opp med et smil idag, og gledet seg til å treffe vennene sine i barnehagen igjen etter helga!


Blitz på morgningen var ikke greit, haha..


Celine er jake og sjøroverene-fan til de grader! Issi fra programmet er med henne i barnehagen hver dag:-)

Når ungen(e) er lagt og mannen er dratt

Hei og god søndag! Håpe alle har hatt en kjempe fin helg! Vi har styrt på en del med rydding i dag, etter vi kom hjem igjen fra en fin natt hos mamma og pappa. Så har vi malt og sett på film med Celine! Men ja, blæ :-( Nå har kjæresten min reist for 2 uker på jobb i bergen, og Celine er lagt og Alexandra sover i sofaen ved siden av meg. Alene kos tenker vel de fleste, sitte å suppe over hvor mye jeg allerede savner å ligge i armkroken til kjæresten min tenker jeg. Haha, neida, skal ikke syte. Eller jo, litt. Når begge ungene sover, tenker jeg ekstra mye på hvor mye jeg savner han! Men, jeg får fortsette ryddingen, og faktisk blogge litt nå som jeg har sjansen.I morgen er det mandag, ny uke! Jeg har lagd nisten til Celine klart, og lagt frem morgendagens antrekk til begge jentene frem på badet til i morgen:-) Har sånn absolutt ingen planer denne uka, så jeg skal begynne smålig å trene igjen og slappe av med jentene mine, familien og venner:)  Her er noen bilder jeg knipset tidligere i dag!


The natural look.. Det er null sminke og chill klær dagen i dag!<3  <3

Familie helg

...er de beste helgene! Celine er hos pappaen sin annen hver helg, så det er det eksta kjekt å kose oss de helgene hun er hjemme. Vi sto ikke opp før 9 halv 10 tiden i dag, spiste frokost og slappet av leeenge. Etter hvert så gikk vi tur ned på lekeplassen:-)

Er på besøk hos foreldrene mine nå og skal sove over til i morgen! Alltid kjekt å komme "hjem" av og til, hihi. Så nå har Celine akkurat lagt seg, og vi har trøkt i oss mamma og pappa sin deeeilige hjemmelagde pizza, mm.Kato reiser på jobb i Bergen imorgen, og blir der i 2 uker:-((( Like kjipt hver gang han spaserer ut dørene, men det er også godt å savne han litt<3 Og ekstra godt å endelig få han hjem igjen!

Leiligheten

Jeg er helt lost i dette her egentliiig.... Glemt folk blogger om, for det må jo være kjedelig å bare høre om hva jeg har gjort i dag osv haha. Men jeg tenkte vise dere leiligheten jeg og min fine "lille" familie bor i :-) Jeg trives utrolig godt, til å ha flyttet fra en stor enebolig som jeg har bodd i i 19 år, til en kjellerleilighet på rett over 70kvm. Men det holder mer enn nok når Alexandra er så lita som hun er nå, og vi er alltid på jakt til noe større, og da skal det KJØPES og ikke leies!!


Så deilig å bo for seg selv! Begynte bli litt for dumt "jeg er mamma for to og bor hos foreldrene mine," haha. Disser ikke de som fortsatt bor hjemme som foreldre altså! Har tross alt bodd hjemme i nesten 3 år selv som mamma. Men for min sto det å finne seg min egen plass i lag med familien min høyt oppe på prioriteringslista:-) Jeg gleder meg sånn til vi skal kjøpe noe større, der ungene får hvert sitt rom! Men, det er dyrt å bli voksen....
 

Fødselhistorie

Torsdag 20.november hadde jeg time for å sette i gang fødselen på sykehuset, ettersom at jeg hadde hatt plager med svimmelhet og besvimelse. 4 dager etter m.termin og 2dager før UL.termin. Jeg hadde vært innlagt dagene før, pga besvimelsene.

Natta før fekk jeg låv å sove hjemme, å samle tankene og gjør meg klar til den store dagen. Kato sov med meg, og var med min side gjennom både oppholde på sykehuset før og etter fødsel, og gjennom fødselen. Uten han hadde jeg neppe klart dette her, og er så UTROLIG takknemmlig for at jeg hadde verdens beste støtte, selvom jeg ikke viste det så godt under fødselen hehe.. (Unnskyld for blåmerker og kloremerker haha). På veien bort til sykehuset merket jeg allerede jevnlige smerter i magen, jeg ble lagt til med sparketest som viste at dette var rier/sterke kynnere. Jeg lå med denne i en halvtime før di tok vannet mitt! Rett etter vannet begynte de verste riene jeg noen gang har kjent, og tette som fy. Jeg hadde 3cm åpning når di tok vannet!Jeg ble lagt inn på den fiiineste fødestua, med både dobbeltseng og utsikt, og midt i soloppgangen! Jeg lå først i dobbeltsenga ilag med min fine kjæreste, frem til jeg hadde så vondt at jeg verken klarte ligge, sitte eller stå. Jeg la meg bort på fødesenga, og blåste inn så masse lystgass at jeg holdt på å svime av haha. Skrudde den på maks men følte aldri smertene ble lindret. Det var bare sekunder mellom riene, og det gjor så ekstremt vondt, jeg gren og jeg slo haha... Spente stakkars jordmora fordi hun skulle sjekke åpningen min, og det var altså UAKTUELT i følge meg der og da... Off, løye hva smerter kan få meg til å gjøre altså, men denne fødselen var virkelig AUAU:( Åpningen ble sjekket selvom jeg ikke likte dette da, haha!

Jeg skrek etter epidural da klokka var rundt 11:00. Da hun kom med epiduralen skrek jeg at jeg IKKE skulle ha den, haha. Jordmora og Kato har vist ledd av meg i skjul under fødselen for jeg var så sur og ubesluttsom... Men jeg har ikke ord på hvor vondt dette var forhold til den forrige fødselen, det var så intens, jeg trodde virkelig ALDRI jeg skulle komme meg gjennom det, så jeg lå der bare, spente, hylte, slo og gren. Jeg sa etter første fødsel: fødsel er ikke så gale som alle skal ha det til. Vel, det er hvertfall et bevis på at ALLE fødsler er forskjellig. For min andre fødsel var minst like vond som det jeg før trodde var overdrivelser fra damene...

Det ble altså til at hun ikke ga meg epidural, og bra var nå det, for lille Alexandra kom fortere enn forventet. Jeg sa at jeg måtte presse, men jordmora sa klart å tydelig nei, det var ikke tid for det enda. Jeg ble ildsint å sa JEG MÅ PRESSE. Jeg begynte å presse av meg selv, men både jordmora og legen fortalte meg at jeg skulle la vær, for jeg måtte spare kreftene. Jeg holdt meg 5 minutter uten å presse, så sjekket de åpningen, den var 10cm og da kunne jeg endelig få låv til å presse. Det var utrolig vanskelig, men jeg presset for harde livet, endelig skjedde det, jeg var få minutter fra å se datteren vår, den følelsen fekk meg til å presse SÅ hardt, at etter 3 pressrier va lille jenta på 3162g og 47cm ute. åhhh<3 Både jeg og Kato falt en del tårer. å få ungen på brystet for første gang, det er noe som ikke kan beskrives. Jeg har ikke ord. Hele verden blir snudd på hodet, du er så lykkelig og hele kroppen har sommerfugler inni seg, og du klare bare ikke stoppe å grine, av glede!

Dette var altså en styrtfødsel, på mindre enn 2 timer. Så ikke løye jeg hadde de smertene, når det gikk så fort... Men smertene ble "glemt" med en gang Alexandra kom på brystet mitt! Nå er jeg en heldig mamma for to små prinsesser, Celine på 2 år og 10 måneder, og Alexandra på 2 måneder. Verdens hærligste familie på 4, og jeg kunne ikke erstattet dem mot alt i verden. Livet mitt er en dans på roser, og jeg elsker mine to døttre og min samboer mer enn hele mitt hjerte! 


 
<3

 

DET SISTE ÅRET

Jeg blogger, haha, wææ. Føler meg nesten barnslig haha, men nei, blogging er ikke barnslig! Bare litt.. neida, joda.. neida.. jo. Jeg skriver denne bloggen mest pga meg selv. Jeg har skrevet om hele det første året til Celine her inne, og det er så kjekt å se tilbake på! Nå som jeg har fått ei datter til, så vil jeg skrive utviklingen hennes på samme måte, samtidig som jeg skriver om min hverdag som mamma for to (og som ei HELT vanlig jente) :-) Det er lengre enn et år si jeg blogget sist, men her får dere oversikt over året dere har gått glipp av!

Først av alt, her er kjæresten min, støtten min, samboeren min og ikke minst tryggheten min! Denne fantastiske gutten traff jeg for over ett år siden, og livet mitt hadde aldri vært det samme uten han:-)
Jeg fikk vite i mars 2014 at jeg var gravid -igjen. Ææ... Jeg kjørte opp til kjæresten og tok gravidtesten der, phew, den var negativ! Vi kastet den da i bosset etter 5 minutter. "haha, tenk om vi hadde tatt den opp nå så var den positiv likevel," sa kato mens han tok den forsiktig opp fra bosset! Og guess what? den var positiv... Vent lengre enn 5 minutter når dere tar en test!
 Vi lå i sengen i evigheter og bare, hjelp.... Tror ingen av oss klarte å tenke skikkelig. Alle tankene, hvilket valg skal vi ta? Hvordan skal vi evt si det til folk? Hvordan vil lille Celine reagere hvis hun skal bli storesøster? Spørsmålene gikk i ett i hodet til oss begge! Men tiden gikk, og vi bestemte oss for å beholdet det lille nurket.

 
Babymage, åhh. Ingenting er finere enn gravid kropp syns jeg:-) Dere ser foressten hvor stor Celine er blitt på de to nederste bilde. De vokser så fort!! Hun er hele 3 år i mars. Verdens beste storesøster:-) Her kommer bilder fra året som har gått. Et år med fult i oppturer og nedturer, tårer, latter om hverandre. Men alt i alt, har det året gjort meg til den jeg er i dag, verdens LYKKLIGSTE. Jeg har nå 2 døttre, og jeg har flyttet sammen med kjæretsen min.Tyrkia!Sørlandet!

Bergen!

Dyrepark!

Hytteturer!

London!

Får lage en del 2 senere, siden jeg har haugevis med bilder fra kjekke kvelder med vennene mine!  :):)

hits