februar 2012

nytt design

Kjedet meg i dag tidlig, så jeg laget ny header og nytt design. Hva synes dere? Jeg liker ikke å ha samme design lenge, så da tok jeg meg tid til å mixe litt på designet i dag. 


Hva synes deree? Jeg klarte å miste beskrivelsen av meg i sidemenyen, derfor jeg har skrevet om meg på headeren, hehe:)

Jeg fikk foressten 6 er på innsendingen min i engelsk, lykkeliiiig!!!  

2200 gram

Kom hjem fra sykehuset for en stund siden, det gikk så fort så mamma fikk tid til å kjøre meg hjem mens jeg venter til neste time, så jeg ikke trenger vente i byen! Urinprøven var heeelt fin, wiii :D:D Ble sykt glad når jeg fikk det svaret! Så har babyen det fint inne i magen min, hun har enda ikke festet seg helt, men hodet hennes ligger djupt nede, og hun har ligget med hodet ned i flere uker nå så hun fester seg nok ganske snart! Jeg er 36 + 4 uker i dag, og babyen er blitt ca 2200 gram, som vil si at hun er ca 500 gram mindre enn normalt. Jeg skal på ny kontroll om 2 uker, og om hun forsatt er så liten så skal jeg mest sannsynlig ikke vente til over termin hvertfall! 

Nå skal jeg hvile øynene mine litt før jeg tar bussen til jordmor på fødselssamtale. Gleder meg til den timen, tror jeg har godt av å snakke om fødselen med jm, i og med at jeg gruer meg veldig! Gleder meg sykt til å få fødselen overstått, men gruer meg helt utrolig til å føde... Håper på en fin og ikke minst RASK fødsel!:)









Snakkes mest sannsynlig senere i dag, vil ikke låve noe siden jeg får besøk og sånn:)

kontroll på sykehus og jordmortime

Hei og god morgen! Nå sitter jeg foran ovnen å spiser frokost mens jeg steller meg litt. Skal på sykehuset på kontroll nå snart, skal være der kl 10, så skal jeg på time hos jordmor kl 15 der vi skal snakke om fødselen og sånn! Det som er drit er at jeg kanskje må vente i byen helt alene fra den første timen på sykehuset, helt til jordmor timen starter, herregud det er jo drit lenge!!.. Men men.







Ønsk meg lykke til på kontroll! Snakkes senere ♥

vinterferie fra bloggen

Vinterferie for meg betyr jo ingenting siden jeg ikke går på skole eller noe, så da tar jeg meg heller en "vinterferie" fra bloggen, haaha. Er veeeldig lei av å blogge, så har hatt null motivasjon de siste dagene. Blogger om hva jeg har gjort osv om litt mindre enn en uke :) Snakkiiis!



bestevenn date

Har prøvd å fått blogget i evigheter men blogg.no har ikke funket hos meg på ca 2 timer! Skal egentlig legge meg nå siden jeg skal til jordmor i morgen tidlig.  Men i dag har jeg hatt en koslig "date" med aller bestevenninna mi! Vi har kost oss med taco og frukt. Skulle egentlig dyppe jordbær i sjokolade osv, men vi failet  TOTALT når vi skulle smelte sjokoladen, haha, så vi måtte ha kremtopp og fløte i stedet!








tjokkeeeen











happy valentines day

Hei og god valentines dag! Håper alle får en fin dag, både de med og uten kjæreste. For meg er ikke valentines noe big deal, men jeg skal hvertfall tilbringe dagen med bestevenninna mi ♥



Snakkes :)

nå er alt klart!

Har akkurat vært å handlet det siste jeg trenger før lille gullet kommer! Nå er absolutt alt klart, hærlig følelse :-) 


Stellematte og sengekant

Diverse stellesaker

Søte bilder til barnerommet! Skal også kjøpe lyserosa gardiner, og skal sette opp sengen osv neste uke så kan nok vise barnerommet da!

To pysjamaser i minste størrelsen





Tre supersøte kjoler. Skulle egentlig bare ha en men endte opp med tre!

Så kjøpte mamma noen søte klemmer

Denne har mamma strikket til henne, utrooolig fin! Takk mamma ♥

Hva synes dere om innkjøpet?:)

noen som vet?

Hei dere :-) Jeg har begynt å fått litt halsbrann de siste dagene, heldigvis så varer det ikke lenge, men kommer en del ganger til dagen. Det er vel sånne 'sure oppstøt' som de kaller det! Så lurte jeg på hva som hjelper mot det som jeg kan ta nå som jeg er gravid? Setter pris på svar!




Milkshake fra tidligere i dag, mm ♥

hærlig

I dag er formen min mye bedre (!!) Har våknet nå i over en uke og har ikke kunnet sagt noe annet enn at 'formen er helt lik', men i dag merker jeg faktisk forskjell, hææærlig! Er ikke så slapp og sliten i kroppen, og har mye mer krefter i kroppen, aah. Nå sitter jeg å spiser havrefras og ser på gossip girl, og etter på skal jeg gå tur med hunden. Senere i kveld kommer Bjørn Tore en tur :-)




Vasket masse babyklær i går, nå er snart alt helt klart til gullet kommer!




Ha en fin dag videre alle sammen ♥

gravidbilder

Først av alt vil jeg bare si takk til noen søte gamle venner av meg som kom opp å besøkte meg i går, og hadde med seg pakke som inneholdt litt godiser og barneklær. Utrolig søtt ♥ 
Jeg har jo ei venninne som er utrolig flink til å ta bilder, så hun skal ta gravid bilder av meg en dag. Men i dag så prøvde jeg litt ut selv, er jo vanskelig å få noen bra bilder når man tar selv da, men ble hvertfall fornøyd med noen av dem :) Har ikke sminke i ansiktet på bildene, kun maskara for det var ikke meningen at jeg skulle vise hele meg på bildene egentlig, men her er noen:




















Hva synes dere? 

33 uker + dagen i dag

Hei og unnskyld for sen oppdatering,  men har faktisk gjort noe annet enn å være bare hjemme i dag! Selv om jeg ikke er frisk enda da, men er så lei av å være hjemme så jeg bare måtte finne på noe annet i dag:-) Har vært hos Miriam med folk og spist taco, snop og sett på tv. Kjempe koslig ♥ 






Og så har jeg spilt litt wordfeud med mamma da, standar haha. SJEKK POENGSUMMEN MIN DA! Fliink.

Ellers så er jeg 33 uker på vei i dag ♥ Er ikke lenge igjen nå! Her er magebilder:



Gullet mitt ♥

Men jeg kjenner at jeg har vært ute av huset i dag hvertfall! Jeg har ikke gått mye egentlig, gått til Miriam og hjem igjen, + at vi har vært nedom butikken to ganger, men alt er jo nærme! men likevel så kjennes det helt syyykt hos meg! Ryggen er blitt vondere, og jeg har blitt slakkere, blæ. Så nå skal jeg legge meg, gleder meg syykt til å sove ♥ God natt!

bare en av mine normale dager

Nå er jeg klar for å sove, har ikke gjort noe i dag, bare vært  en tur hos legen. Jeg har jo tydligvis blitt en av de-som-bare-klager-bloggere etter at jeg er så mye syk, så for å være ærlig så vet jeg ikke hvorfor det enda er så mange lesere på denne bloggen, haha. Men jeg kan jo desverre ikke blogge om noe annet, er jo ikke min feil at jeg er så mye syk  som jeg er. Hadde det ikke vært for verdens beste lesere så hadde jeg nok ikke blogget i det hele tatt når jeg er syk! Har jo ikke så mye å blogge om når dagene går i å sove, slappe av, se på tv og være syk generelt.






Bilder fra i dag.. Hva kan jeg siii? Er dritt lei av å være syk, mesunner alle gravide som får et så lett svangerskap:(

hits