februar 2015

Travel mamma

GOD MORSDAG, ALLE GODE MAMMAER DER UTE! Ble vekt på senga med frokost og tegning fra Celine og Kato, åhh <3 Er så heldig som er mamma for de fantastiske prinsessene mine! 

Jeg er så  s l i t e n  for tiden, fytti. Unnskyld for null oppdateringer, men jeg har vært utrolig opptatt hele tida omtrent! Kjæresten min kom hjem, noe som var sååå deilig, men han var blitt syk stakkars... Så han lå med feber, så ble til at jeg tok meg av tre stykker i stedet for to, hehe. Føler jeg står på hele dagene, og jeg kjenner at jeg GLEDER meg til jeg og kjæresten skal til London og Liverpool å se på liverpool kamp og nyte en lang helg, helt alene, vekke her fra. Men savner nok gull jentene mine etter bare et lite døgn kjenner jeg meg rett.

I skrivende stund sitter jeg med skolebøker ved siden av meg, jeg har hele 6 eksamener å lese til, som er om knappe 4 måneder. Så masse lesestoff, vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Får lese så mye som mulig mens Celine er i barnehagen, og på kveldene. Kommer til å savne å se på serie hver kveld, haha! 

Uten om klaginga mi, så var vi på visning i dag, og det var GØY :-) Blir så gira!Nå skal jeg lese og lese og leseeeeeee, spiixz ♥♥♥
 

Min onsdag!

Åh, vinteren er så fin! Elsker når snøen faktisk ligger, og ikke bare regner vekk. Celine ble levert sent i dag også, og når vi hentet henne så gikk vi på visning! Kjempe fint hus, kanskje familien vår blir hus-eiere snart?? hihi. Jeg blir så sykt gira med en gang jeg er på en visning, kribler i hele kroppen. Det er så gøy!

Ellers så krøllet jeg håret i dag, men jeg syns ikke jeg får fine krøller med den lengden jeg har på håret mitt, så ble til at jeg tok det i en hestehale likevel.. Haha!  I morgen skal Alexandra på kontroll på sykehuset, etter opplevelsen vi hadde for en måneds tid tilbake, og utenom det har vi absolutt ingen planer for dagen! Blir nok avslapping på formiddag, og litt aking når vi har hentet Celine i barnehagen. Må nyte snøen så lenge den varer, og det å ake i bakken er like kjekt for meg som det er for Celine, yay! 

Nå skal jeg snart legge meg, vi sover hos mamma og pappa til i morgen. Herlig å være i sitt gamle hjem av og til ♥ Å få middagen servert, uten å trenge lage den selv. Apropos middag, tips til hva jeg kan lage til middag i morgen?:-)
 

snow ♥

Åh, tusen takk for fine meldinger etter gårsdagen innlegg, dere er god ♥ Celine ble ikke levert i barnehagen før klokka 11 i dag, så vi koste oss lenge i senga før vi sto opp. Hun var ikke i slaget i barnehagen, så da droppet vi turn, og gikk heller til mormor og besten! Og med snø på bakken og lange nedover bakker utfor huset, kom humøret til Celine fort på topp igjen. Jeg, Celine og Marita (tante) tok med oss hver sitt rumpebrett og akte i en times tid, og det var gøy det! For både store og små, hihi. Trist at vi ser snø så alt for sjeldent..

Ellers koser jeg meg med litt godiser og serie nå med Alexandra sovende ved siden av meg  ♥
mm♥ 

 

i dagens samfunn, er det alltid noe å klage på

Du gir henne snop på en onsdag, hun får med seg en flaske i senga når hun skal sove, hun bruker fortsatt tutt, dere spiser ikke nok grønnsaker, gir du ikke ungene dine tran, hun får nugatti på skiva, du sminker deg for mye, du sminker deg for lite, du poser med ræva ut på bilder, du viser for mye kløft, du tenker for mye på deg selv, du er dårlig på skolen, du har ikke noe fremtid, du ligner en barbie, den buksa passet ikke til genseren, du burde tatt silikon, lol æsj har du silikon, du har små lepper, æsj du har restylane, du har det ikke ryddig nok, du går alt for mye i slaske-klær, du går i trenings klær uten å trene, du snakker rart, du skriver ikke rett, du parkerer bilen din feil, du burde heller brukt pengene dine på splitter nye barne-utstyr en den bilen der, du viser for mye hud, du viser for lite hud, du spiser first price produkter, du bruker alt for masse penger på mat, du kjøper weightless bukser for å få sprettrumpe fordi du ikke klarer få det selv, du har kviser, du har uren hud, du er bleik, du er mørk.

Hvorfor er det slik, at enkelte alltid har noe å klage på? Leser gjennom kommentarer på de mest leste bloggene i Norge, og, jeg er sjokkert. Altså, hvorfor klage på at det er litt rust helt nede på bildøren deres? 

La oss ta mitt utgangspunkt da, som en mamma. Til dere oppgitte mammaer der ute, DET FINNES FLERE som ikke tvinger ungene sine til å spise tran, det finnes flere som sniker frem en slikkepinne til ungene etter en lang dag selv om det ikke er lørdag, det finnes flere mammaer som ikke skjærer opp frukt til lørdagsgodt, men som faktisk gir de en pose med god gammeldags smågodt -slik som vi fikk! Det finnes flere som ikke alltid er ute i skogen å lærer ungene om planter når de er hjemme fra barnehagen, eller går en evig lang tur med dem hver eneste dag etter barnehagen, det finnes flere som lar ungene se på film på kveldstid, eller sitte med nettbrettet, det finnes flere som av og til gir de en flaske på senga etter en lang dag, selv om de ikke er under 1 år lenge, det finnes flere som har dager der de NYTER en god, billig og usunn take-away i lag med ungene sine.
-og jeg er en av dem

En unge som aldri spiser noe usunt, som aldri ser en film, som  er ute hele dagene og som har fast leggetid, som en absolutt aldri kan utsette, har det ikke bedre av den grunn? Det å aldri gi ungene snop, når ble det å være den perfekte mammaen? Og hvorfor har en den evige kamp om å være den mest perfekte mammaen? Er det ikke kjærligheten og tryggheten vi gir til ungene som har noe å si? Det at ungene er lykkelige og føler seg elsket? Jeg blir helt oppgitt!

I dagens samfunn er det virkelig ikke rart at en tar silikon og plastikk operasjoner i en alder av 18 år. Her får en klager på at en har for brei nese, for små pupper, for tynne lepper, for bleik hud, for kort hår, for uren hud, for gule og stygge tenner, for mange fregner; altså hallo -alle er forskjellige! For mange klager om en for brei nese, får ei jente til å ville forandre nesa. Når nesen er forandret, hva skjer da? jo, enda mer klager. For da er hun falsk!

Alle har dager hvor de føler seg så langt nede på bånn, at de ikke vil noe annet enn å ligge i senga for seg selv, se en hel sesong med frustrerte fruer og gomle i seg oste-popp til de sprekker. Jeg husker appen Ask.fm som om det var i går. Den verste appen jeg noen sinne har vært borti av sosiale medier. Jeg husker godt hvor mange hjerteskjærende "spørsmål" (de fleste brukte det jo til å skrive noe til en person stedenfor å spørre dem om et spørsmål som appen egentlig var lagt for) jeg fikk. Jeg sank på bånn etter bare et par dager med denne appen,  der jeg følte meg som et reint offer, akkurat som alle ville meg vondt.. Jeg slettet denne appen fort! Selv om det bare var noen teite klager på hvordan jeg så ut, eller hvordan jeg var som person. Klager på at jeg ble mor i for ung alder, og var langt ifra en like god mamma som de på 30. Jeg innså etterhvert, at det er ikke jeg som fikk kommentarene det var sunn på, men de som faktisk hadde et så kjipt liv at de fant interesse av å sitte der å klage på et utseende eller hvordan en er som mor når de ikke en gang kjenner personen. Og så stygg kan jeg jo ikke ha vært, ettersom at jeg har lagt to nydelige prinsesser. HeheMen når jeg da leser gjennom våre kjære topp bloggere, Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen, så blir jeg helt stum. Fy FLATE for noen sterke unge damer. Alt den dritten de har fått, er det mulig? Sophie er en døds dyktig jente, hun blogger, for dere, hver dag, flere ganger daglig, hun inspirerer, hun er vegetarianer (creds!!) og den mest snilleste jenta jeg noen gang har fulgt med på når det gjelder dyr, hun er åpen og deler livet sitt med dere, hun synger, hun danser, og hun er tvers igjennom en god person. Men hallo, hun har jo tatt neseoperasjon,  silikon, tatovert øyenbryna og tatt restylane, derfor må vi jo gi henne drittslenging, Hører dere ikke hvor teit det er? Til og med drapstrusler har denne uskyldige jenta fått. Med grunn? Aldeles ikke.
Caroline er en utrolig god mamma, hun er en mamma som vi flest har sett opp til. Hun trener så og si hver dag, hun skriver utrolig bra, hun deler sine oppskrifter og trenings tips, inspirerer oss innenfor både mat, fashion, bolig og interiør. Hun er også, tvers gjennom en god person. Men hallo, hun retusjerte en tynnere arm og en smalere midje på et par bilder noen av dagene hun følte seg elendig, så derfor må vi jo gi henne dritt-slenging og drapstrusler. Altså?????

 Nå skal jeg legge med ned i senga, spise chips og se på serie i kjæresten sine klær resten av kvelden. Spiste nettopp sjokoladen Pops også mens jeg skrev dette innlegget. Jeg burde dusjet, men jeg venter til i morgen. Jeg er ikke perfekt jeg heller skjønner dere
 


På dette bildet har jeg redigert lengre hår, og toppen jeg har på meg viser litt pupp (som har brystspreng og er fulle i melk.) Så nå trenger dere ikke klage på det heller, for det er allerede gjort. -om dere ikke skal klage på at jeg har en hårstikk rundt hånda da istedenfor en splitter ny Micheal Kors klokke. 

◊ Amen ◊  

Home sweet home

Nå er vi hjemme fra Bergen, åh, var godt å se Celine igjen! Kato kjørte oss hjem fra Bergen, og er allerede på vei tilbake igjen for en ny uke med jobb. Snill han er ♥ Vi fikk også vår nye bil i dag! yaay:-) Som jeg sikkert bruker et år på å vende meg til å kjøre, for den syns jeg var mye større enn min.. Men vi trenger en familiebil så, haha!


Endelig hjemme hos jenta mi <3 Malte hverandre som hello kitty. Hihi!Blogges♥♥♥
 
 

hits