april 2012

6 uker

I dag er jenta mi hele 6 uker! Tiden går fort ♥ Vi skal ta bussen til helsestasjonen om et par timer, så da får vi vite litt om hvor stor hun har blitt nå, gleder meg til å høre det!


Qutieee!

Magen ca. 6 uker etter fødsel

Heisaann! Jenta mi har vært ganske så våken i natt, så jeg er veeeldig trøtt nå egentlig. Hun sover nå, men i stedet for å legge meg nedpå så har jeg måttet gjort andre nyttige ting mens hun sov, og nå regner jeg med at det ikke er vits å legge meg for nå våkner hun snart for å få mat, haha... Så derfor tenkte jeg å blogge :) Hadde ingenting å blogge om, så jeg tenkte å blogge om magen etter fødsel, som jeg egentlig har gjort tidligere men det var en god stund siden! 

Om to dager er det hele 6 uker siden jeg lå på sykehuset og fødde, sykt! Magen min har blitt fort normal igjen, så den var jeg heldig med! Bildene over viser hvordan magen min ser ut nå, ca 6 uker etter fødsel. Jeg er kjempe fornøyd :) Jeg har begynt å tatt sittups o.l. på kveldene for å stramme opp det lille jeg har igjen. Har også lyst å begynne på treningssenter, men i og med at jeg har det svimmelgreiene mine så tror jeg ikke jeg bør begynne med det enda! Meeen, se på navlen miin! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på at jeg tok den navlepiercingen, har fått verdens styggeste arr.. 

hits