august 2012

Sommerdag - bildedryss

Nå har vi vært på lang tur, vært ute å kost oss på terrassen, og jeg har fått solt meg litt alene mens hun har sovet. Knall fint vær, og utrolig varmt. DEILIG! Nå ligger Celine å leker, og etterpå skal hun få melka si :):) 


Celine ligger heller å smiler og ler av Tyson som chiller på gulvet, i steden for TVen

Haha Celine ELSKER Tyson! Mens han er liiiitt mer overlegen... haha

Liker å leke med mamman siinNå ble det litt for varmt, måtte kose oss litt inne!
Hahaha


Celine er 5 mnd i dag!

Snart et halvt år nå! Store jenta mi <3 Her er en oppdatering, og før / etter bilde :)

Litt fakta for de som er interreserte:

Min 5 mnd gammel baby spiser nå grøt to ganger til dagen, av og til litt fruktpure. Hun har lært seg å spise mye bedre, vil si at hun gaper når jeg kommer med skjeen, noe hun ikke gjor i begynnelsen! Hun ruller seg fra rygg til mage, og rulte seg for første gang i går (!) fra mage til rygg! Hun holder hode oppe ved hjelp av hendene når hun ligger på magen. Hun løfter hodet og nakken opp uten hjelp (som sittups på en måte, haha), hun løfter seg helt opp på bena, fra liggende stilling ved hjelp av to fingrer som hun holder i. Hun hopper som en gaaal, haha, tullejenta. Hun ler skikkelig mye, og smiler av alt! Hun er blitt veldig opptatt av hunden, noe som er veldig morsomt å se på, hun kan smile bare når han går forbi. Hun skal ha BOKSTAVLIGTALT ALT i munnen!! Klarer å strekke seg til det hun vil for å ta det i munnen. Hun ligger på eget rom nå, mens jeg har babycall på det rommet jeg sover på. Hun legger seg for det meste fint, og legger seg kl 8, og hun sover rundt til kl 7-8. Hvis hun griner når vi legger hun, så finner hun fort ut at nå er det natta-tid, så gir hun opp. Hun er for det aller meste alltid glad og smilenes. Sine bestevenner er føttene hennes, haha. Stikker føttene i munnen hele tida. Hun flytter ting fra ene handa til den andre. Hun ler når vi leker 'henne mamma/pappa/++?' og gjemmer ogg bak henda, og sier 'DEEER', hun smiler og ler når vi tar klappe-søte, lille petter edderkopp, og ro ro ro din båt. Hun liker trilleturer HVIS hun sitter i sportsvogn, så hun kan se mer. Hun ELSKER bæremeisen. Hun kan sitte selv med støtte. Hun står utrolig stødig på bena når hun holder i fingrene mine. Hun  vil absolutt holde flasken selv.  Hun elsker Disney junior, med masse farger, haha:) Hun elsker å snakke med seg selv, tror hun er veldig glad i stemmen hennes. Hun bruker strl 62 i klær, av og til 68, men det er nok bare pga vi har tørketrummel, som gjør at klærna krymper en del! 

Ja nå ver det plutselig så masse å skrive, så nå glemte jeg sikkert en hel del, men skrev i hvertfall det jeg kom på! Jeg og Celine ligger i senga på rommet mitt nå og ser på Disney, som vanlig. Elsker morningene med Celine :-) I dag er det også meldt utrooolig fint vær, så vi får tilbringe dagen uten i dag! Her kommer før etter bilde:

Før;


Etter;


Det er så sinnsykt for ungene vokser!! Tiden bare flyr avgårde, har det så utrolig kjekt med denne jenta her ♥ Nå skal vi se litt mer på Disney, så skal hun legge seg litt igjen før det er opp for å få grøt :-) Snakkes! 

"photoshoot" meg og Celine

Hva synes dere? :)

Pappa er løyen - VIDEO

hits