september 2011

Fredagskos

Hatt en hærlig fredag med de beste jentene ♥ Isak gikk videre i idol, wii, satser på at dere stemmer på han videre, siden jeg ikke kan:))) stemt 20 ganger uten grunn, for mamma har sperret sånne ting så kan ikke stemme-.-

Noen bilder fra kvelden:Nachoos  ♥ 


Miriam og sin bedre halvdel... haha!

bytur og jentekveld

Hei allesammeen! Nå skal jeg straks til byen med Charlotte og kikke i noen butikker. Digg med fint vær! Senere så skal jeg, Miriam og Charlotte være hjemme hos meg å se på idol, lage nachos osv 
babyen miiin ♥♥♥♥

Foressten, gratulera med 2 års dagen, Tyson!! verdens beste vovve:*

Rommet mitt

Nå får dere bilder av rommet mitt, selv om det ikke er helt ferdig. Jeg skal kjøpe nye gardiner, nye sofa puter og andre slags accessories, henge opp noen bilder osv:)
Hihi, denne søte sparegrisen med tutt fikk jeg av moren til Bjørn Tore. Sparer penger til babyen oppi den. Døds søt!Har kastet to STORE søppelsekker med klær! Så nå har jeg endelig god plass i skapet mitt 


Tycks?

Det er veldig mange som vil at jeg skal ta bildet av barneutstyret som jeg har til nå, men det får vente til det nærmer seg heller, for utstyret ligger spredt over alt, ikke alt som er i huset vårt enda en gang. Og de fleste tingene ligger på loftet så ja:)

Starter nå i uke 16!

I dag er jer akuratt 15 uker på vei, 25 uker til ungen kommer til verden!eg elske deg allerede, babyen min<3

 

There`s always...Miriam på besøk

Hei! Nå sitter jeg her med Miriam. Vi har laget is med non stop i dag, nam! Ellers så har vi ikke gjort så mye annet enn å sittet her. Hun har prøve i morgen så hun har måttet øvd på den, mens jeg bare har spilt tetris, hehee. Avhengiskapenes... NAV har foressten kontaktet meg i dag, wiii. Skal opp til dem i morgen kl 10 og underskrive ting, så får jeg nok begynne i jobben snart! Gleder meg! 
Haha, slasken!

Halsen min har ikke blitt bedre, neeei. Har nok fått halsbrann som jeg leste i noen av komentarene. Ble ganske lei meg når jeg hørte at det kan kommme og gå igjen i 9 måneder når vi er gravide:( Det er jo så vondt! Men men, babyen min er verdt alle bivirkninger jeg kommer til å få!

Nå skal jeg bare spise og stelle meg, så skal jeg faktisk legge meg! Er ikke vandt med å stå opp i 8-9 tiden jeg som verken går på skole eller jobber, så må forberede meg litt og legge meg tidelig, haha. Natta <3

Travelt

Hei dere! Jeg har det travelt nåå, skal sove hos kjæresten i natt så skulle egentlig dratt allerede. Men måtte jo blogge først! Jeg var hos jordmor i dag, alt var fint, bare at jeg hadde 95/55 i blodtrykk, noe som er veldig lavt, men det er ikke noe farlig. Er nok derfor jeg er så utrolig svimmel og har vondt i hodet konstant hver dag! Ellers fikk jeg desverre ikke høre hjerte til babyen i dag, var for tidelig. Var vanlig å sjekke så tidelig før, men nå har de sluttet med det, grunnen til det er fordi at det av og til ikke går ann å høre hjertelyden så tidelig, å da blir vi engstlige og tror det er noe galt! I dag flauet jeg meg helt sykt ut også... Jeg tok bussen hjem fra sentrum, og merket på bussturen at jeg var kvalm, og sekundet jeg gikk ut av bussen så spydde jeg som en griiis, og der var jeg jo selvfølgelig ikke alene! haha..

Men dere får hvert fall bildet av magen min da, 14 uker på vei i dag, 26 uker igjen til babyen min kommer <3Såånn!! Nå må jeg gå, tar med pcn så blogges kanskje i kveld hvis jeg finner noe å blogge om :D

Om valget jeg tok

Fikk en del spørsmål om hva som fikk meg til å ikke ta abort, om det er ansvarlig av oss og beholde barne, hva som fikk meg til å beholde barnet osv, så tenkte å lage et innlegg om det.

Allerede i uke 7 så har fosteret fått fingrer og tær! Det er en minimini versjon av oss, like stor som en negl på en finger ca! Jeg var i uke 8, og så på bildene nedenfor da jeg fikk vite at jeg var gravid. Jeg begynte å grine da jeg så bildene, og tingene ble enda vanskligere, og bestemte meg egentlig veldig fort at jeg ikke klarte å ta abort ette å sett disse bildene. Det fikk meg til å innse at jeg og Bjørn Tore har faktisk skapt et liv inne i magen min. Et liv som kommer til å bli en nydelig baby, en nydelig unge, en nydelig ungdom and so on. Vi hadde skapt et liv som kan bli akkuratt som alle oss andre, et liv som kan oppleve kjærligheten, oppturer og nedturer, få mange fantastiske venner, få utrolige minner osv. Da jeg gikk til legen og var på innvendig ultralyd, fikk jeg vite at jeg var akkuratt 8 uker og 2 dager på vei, jeg fikk en abort time og en abort pille (i tillefelle jeg ville ta abort, så var det bedre å ha en time og avbestille den, enn å finne ut at jeg vil det senere å bestille ny time senere, om en skal ta abort, gjør det tidligest mulig før fosteret blir vokser mye) , men det gikk ikke lang tid før jeg kastet abortpilla å og avbestilte timen! Det er mitt eget barn som er inne i magen, som jeg skal lære å gå og snakke. 


ADVARER TIL DE SOM IKKE TÅLER BLO, ELLER SKAL/HAR TATT ABORT OM Å IKKE SE BILDENE NEDENFOR!


Uke 7 i svangeskapet:Uke 8 i svangerskapet (der jeg var når jeg fikk vite at jeg var gravid)Uke 9 i svangerskapet:Uke 10 i svangerskapet:Uke 11 i svangerskapet:


Alle bilder hentet fra: http://www.abortionno.org/Resources/AbortionPictures/01.html 

Uke 12 er fristen på abort, altså kan ikke ta abort etter det, og da er fosteret enda større en bilde ovenfor. Det verste av alt, folk kan søke om å ta abort i uke 18!!!! Dere har vel alle sett ultralyd bilder? De er som regel fra uke 18, tenk å drepe fosteret da! Off, jeg klarer ikke tanken en gang. Jeg er utrolig glad for at jeg tok det valget jeg tok, og jeg kommer aldri til å angre.

Jeg håper hvem som helst av dere tenker seg nøye gjennom før dere tar abort. Og til dere som syns det er uansvarlig av en 16 åring å beholde ungen sin, er det da ansvarlig av oss å ta abort og drepe fosteret?

Tilbake i bloggverden

Ja, det har jeg begynt å blogge igjen, på en litt annen måte. Noe jeg har holdt hemmelig en stund (som ikke gikk så bra) , er nå blitt offentligt. Jeg, som 16 år, er gravid 13 uker på vei, og har termin mars 2012! Denne bloggen vil da handle mest om svangerskapet, men også litt andre ting. 

For de som ikke kjenner meg, så kan jeg fortelle litt om meg selv; Jeg er 16 år gammel og bor i Haugesund. Jeg har kun fullført ungdomsskolen, og har tatt to "fri" år pga svangerskapet,  har reservert plass på Medier og Kommunikasjon på Vardafjell videregående skole om 2 år. Jeg har verdens beste kjæreste (barnefar.) Hverdagen min går ut på å være med venner, kjæresten og familien, og andre "jente" ting som sminke, shoppe osv! Venter nå på godkjenning fra NAV, sånn at jeg kan begynne i praksisjobb i Rufus Barnehage, frem til 4 uker før termin. Jeg elsker å ta bilder, og bildene jeg kommer til å bruke på bloggen er tatt med canon 500D!Om dere ellers lurer på noe, legg igjen en kommentar i komemntarfeltet, og om det er no mer personlig; mona_ruud_309@hotmail.com :)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits