oktober 2011

Sparker for fult

Hallaa, missed me?? Sorry for null blogging de siste dagene, og takk til min besteveninne som gjesteblogget for meg ♥ Har desverre ingen unskjuldninger, hehe, jeg har rett og slett bare tatt meg en liten pause. Har heller ikke tatt noen bilder, dårlig blogger? eeh ja.. Tida jeg ikke har blogget har jeg sovt hos kjæresten, og så har Miriam overnattet her, koseliiig ♥ 

Foresten, babyen sparker helt siiinnsykt mye for tiden. Synes utpå magen også nå så skal få det på film! Det som er irriterende med det er at babyen sparker mest når jeg skal legge meg, eller tiiidelig på morningen, så jeg får ikke sove når jeg vil, haha. Klarer ikke å få sove når babyen sparker sånn, men men :_ 

Her er magebilder 19+2:
Søte fletter, hehe. Nå ligger jeg i senga og ser på 'the woman' på kanal FEM, i den store gode teskjorta til kjæresten min.  Blogges!

Gjesteblogging

Heihei:)  fikk egentlig beskjed om å gjesteblogge for mona i går, men orket ikke så gjør det heller idag. Jeg er ingen ekspert på dette me å blogge, men skal gjør mitt beste,hehe.. Jeg heter da miriam, og kommer til og blogge om mona ikke har muligheten=) 

Her har dere noen bilder av meg og mona.  meg

megmeg og mona, her hadde jeg mørkt hår:)meg og mona 

Jeg og mona er da bestevenner, noe vi har vært helt siden første klasse ♥

Nå har jeg nesten akkurat våknet, har bare dusjet og spist frokost. Har egentlig ingenting og blogge om, så kan fortelle litt om hva jeg gjorde igår. Og så er det bare til og komme med forslag til hva jeg kan blogge om når jeg skal gjesteblogge, for livet mitt er ikke no spesielt kjekt og lese om da, for å si det sånt. 

Igår var jeg på en liten jentekveld hos ei vennine elise, sammen med to andre venninner sissel og selma. Var kjempe koselig, vi bakte brownies, lagte smoothie og så en film som heter "unknown" veldig bra film, annbefales;). 

Her er et bilde av meg akkurat nå


hehe
har vått hår forresten, er ikke fett^^ 

Synes egentlig dette er veldig kleint, men siden mona spurte meg så fint om å gjesteblogg såå.. neida, hun hadde allerede bestem at jeg skulle gjøre det haha. men gjør det for det om , siden hun jeg er sååå glad i henne hehe ♥

snakkes! 

kos med miriam

Hei! Dere suger til å kommentere så har ikke giddet å blogge før nå, hehe:))) Jobb dagen i dag var vellykket, og jeg skal hvert fall ikke bli sykemeldt igjen! Nå sitter jeg her med Miriam og spiser masse dritt mat. Mat er en standar når vi er sammen ♥
Fattie's ♥

home sweet home

Da er jeg hjemme. Har hatt det utrolig koslig på hytta med familien! Var ikke nett der, derfor jeg ikke har fått blogget. Var også innom camipingvogna våres, som vi skal selge. Der sprang hunden vår laus, som gjor til at jeg ble gjennomvåt 2 timer før selskapet begynte, flott!


Ser det ikke så godt her, men skoene mine er hvert fall heeelt ødlagte nå, og det var en dam i skoene..


Fikk tak i han til slutt :-)

Nå skal jeg bare slappe av før jeg legger meg. Begynner å jobbe igjen i morgen, wii, så jeg skal legge meg tidlig!

chill day

Hei alle sammen! I dag har jeg ingen planer, så skal rett og slett bare slappe helt av i dag. Skal kaskje på kino eller noe i kveld med Bjørn Tore eneste ♥ Og tuuusen takk alle sammen  for alle gratulasjoner, både her på bloggen, på facebook og på meldinger. Dere er søte!Blogges senere i dag! :-)
 

ultralyd bilder og julegaveshopping !

Da lå jeg ENDELIG i senga mi, etter en lang dag. Har kjøpt alle julegavene mine for i år, untatt en, og vi er ikke en gang i november! Fliiink.  Så kjøpte jeg et par ting til min lille da ♥

Og her er ultralyd bildene! Som dere ser på bildene så er det litt av ei spreking, hihi, bena ligger over hodet, søøøtt. Men på de to nederste bildene ligger ungen på en annen måte, så det nederste bilde kan du se hun har fingrene med øynene. Smelter når jeg ser på bildene, iiih!

Ååh, lille jenta miii ♥ Hun var også utrolig aktiv inni der, haha! Gleder meg sånn til hun kommer nå.

Vi venter..

ei lita prinsesse!! Åååh, jeg gleder meg ♥ Terminen min ble endret til 6 dager senere, altså 26 mars. Jeg er 17 uker og 6 dager på vei i dag, så er ikke store forandringen! Alt så kjempe fint ut. Babyen var 4,2 cm fra tinning til tinning på hode, 4 cm på mage og ca 2,5 cm på lår. Ultralyd bilder får dere i kveld. Hadde ei lita turn jente inni meg, haha, bena va rett over hodet liksom. Var utrolig deilig å få se! Alt er mye virkligere nå ♥ Men nå skal jeg kose meg med kj?resten, så får dere glede dere til utralyd bldene i kveld!

Ultralyd i morgen!!

Yeeey, i morgen skal jeg og kjæresten min på ultralyd ♥ Gleder meg så urtolig masse til å se babyen våres (som foresten sparker nå, hihi.) Har hatt det utrolig kjekt i dag, spiste først pasta med Charlotte, så gikk jeg, Charlotte og Miriam på kino og så Abduction, utrolig bra film! Dårlig blogger som jeg er, så tok jeg ingen bilder i dag, hehe. Er utrooolig trøtt nå, så skal snart logge ut her fra og lese litt før jeg sovner. 


Ligger å kjenner på babyen's hærlige små spark♥♥Verdens beste mamma (kommende mormor) har foresten strikket teppe til babyen, taaakk mamma ♥ Det er sånn teppe som ungen pleier å ligge i de første månedene. Ble utrolig fint:Nååå skal jeg lese litt før jeg legger meg. Hvilket kjønn tror dere det er som ligger inni magen min?
 

Før / Etter

SPØRSMÅLSRUNDEN ER OVER, IKKE VITS Å SPØRE MER!!:) skal svare på videoblogg, noe jeg egentlig syns er drit flaut, meeen la gå :)

Jeg og Miriam kom hjem fra Amanda for litt siden, der jeg kjøpte noen ting til rommet, og en søt liten innedress til babyen. Rommet/stuen min har blitt fiiin nå. Her ser du før etter bilder

Før:
 

Etter:


Tycks?:D

Og her er den søte dressen til littlegull ♥
babyrom - inspirasjon

Utrolig mange fine forslag om navn! Kom gjerne med flere ♥
Aah, elsker å se på babyrom, er så mange søøøte!! Rommet til babyen min kommer nok ikke til å bli sånn som disse jeg har sett på, med helt blå'e eller rosa vegger osv, i og med at jeg enda bor hjemme med familien. Men er utrolig gøy å se på rom og få litt inspirasjon!De fleste bildene fra weheartit, og noen få fra google

Utolig søte rom, ikke sant??
Nå gleder jeg meg bare mer og mer til babyen kommer. Om to uker så kan jeg begynne å telle nedover også! Da er jeg halvveis i svangerskapet, wii ♥♥

Forslag til navn

Sorry lite blogging, men har bloggsperre til 1000. Aner ikke hva jeg skal blogge om, selv om jeg har tid. Jeg sov hos Bjørn Tore natt til i går, og han hos meg natt til i dag, vi har kost oss med masse godt, god mat og film. Så kjørte vi og familien min på middagbesøk til familien til Bjørn Tore, kjempe koselig! Elsker kjæreste-helg, hihi ♥

Nå er det bare 4 (!!!) dager igjen til vi skal på ultralyd, og får mest sannsynlig vite kjønnet. Det er utrolig mange fine navn, både jentenavn og guttenavn. Selv om det er enda noen måneder til babyen kommer så elsker jeg å tenke på navn. Lurte på om dere kunne komme med forslag? Både til jenter og gutter :)

Jeg skal jo som sagt også ordne mer på rommet mitt, så nå har jeg kjøpt noen bilder (skal kjøpe flere, hvertfall et stort) , så har ei veninne hjelpt meg med å henge opp bilder på den ene veggen. Der jeg har hengt masse bilder, det er pipen, så den veggen er ganske stygg synes jeg, og da var det en genial ide og lime masse bilder sånn den ikke synes:Den hvite veggen skal fylles ut.


14. oktober

Heeei! Nå sitter jeg her med Elise, vi har kost oss med smoothie og fikset litt på rommet. Snart skal jeg sove hos Bjørn Tore :) 

Foresten, jeg trooor jeg kjente et spark natt til i dag!! Men det var bare ett. så fikk ikke tid til å kjenne etter:/ Håper jeg kjenner flere snart ♥

da jeg var liten

Jeg kikket i boka om meg selv, fra da jeg var liten. Tenkte å dele bildene med dere! Skulle egentlig være noen ultralyd bilder også, men vist nok så har ultralyd bildene blitt helt hvite etter den lange tiden det har gått.
Jeg sov seriøst hele tiden da jeg var liten! Kunne sovne da jeg telte til 30 på gjemsel, hahahaTegninger:Hahaha, tegnet mange i familien, + noen rare ting som pølse og 'stort fly med barnesete' haha. Tegnet også flygenes hunder og katter osv. flink jente på 3 og et halvt år!

Sist men ikke minst, autografen :

Fint!

Og her er noen søøøte tøffler som babyen skal få, hihi, elsker de!
Nå må jeg gå, skal sende ballkjolen min, og levere noe hos NAV og på jobb. Typisk min flaks så har jeg jo blitt sykemeldt igjen, etter besvimelsen. Har fått hjernerystelse og sånn, så jeg må holde meg med ro, er derfor jeg ikke har blogget så mye:-)

 

fruktsalat

Nå sitter jeg, Miriam og mamma å ser på hotel cæsar. Har akuratt spist døds god frukt salat!

Haha, tiggeren!

Nommiii ♥

Disse før etter bildene av magen ble ganske vanskelig, vil ikke legge ut bikinibilder av meg, og har ingen bilder der jeg vises fra siden. Men om jeg finner noen som passer bra å legge ut, så skal jeg legge ut ! :-)

sixteen weeks

Nå har jeg akkuratt støvsuget alle etasjer i huset, + vasket bad! Fliiink. Sto opp klokka 7 i dag, var døds trøtt men må bli vandt med det:-) Miriam sov hos meg i natt, etter at vi GIKK til tito i går kveld, i mørket, bare for å kjøpe snop, hehe. Så årket vi ikke gå hjem igjen så satt og ventet på bussen leeenge, elsker søndagsruter!

I dag er det mandag, som betyr at jeg er 16 uker på vei i dag, wiii  Babymage-utsikten min ♥ Har olje på det nederste bildet, ser ut som jeg er svett, haha.

Sååå anbefaler jeg alle gravide å kjøpe disse vitaminene på apoteket:Fire tabletter til dagen. De gjør at du får i deg det meste du trenger som er bra for deg. Du kjøper først en pakke som er nesten helt lik, så når du er ferdig med den så starter du med denne pakken over. Jeg spyr nesten av den røde tabletten, er døds ekkel, men det må til!


Nå skal jeg ta meg en vellfortjent powernap, natta 

pictures


hits