desember 2011

ballet

Har ikke tid til å legge ut flere bilder, reiser til Sauda nå å blir der frem til 2 juledag. Snakkis ♥

svar på spørsmål DEL 3

Har dere bestemt navn? Eventuelt hvilke? Nei, ikke enda

Blir bloggen din sponset, og eventuelt hva/hvor mye får du for det? Nei, har prøvd å blitt sponset meeen har ikke blitt det enda:) Eneste jeg tjener på bloggen er det lille fra bloggerfy

Hva gjør du om barnet ditt er født med en form av sykdom/syndrom? Kommer du da til å begynne på skolen igjen såpass fort, eller skal du være lenger hjemme med barnet da? Det var et vansklig spørsmål, men skal selvfølgelig la ungen komme først i tankene mine, så om det gjelder å utsette utdannelsen min enda mer, så selvfølgelig gjør jeg det.

Skal du bo hjemme med barnet til du er ferdig på vgs, eller skal du og Bjørn Tore flytte for dere selv? Skal bo hjemme

Hvor mye har du lagt på deg siden du ble gravid? Hva veide du før, hva veier du nå? Har lagt på meg 5 kg ca. Hva jeg veide før og nå trenger dere ikke å vite, ikke for at jeg er flau over vekta mi, men fordi vekt ikke har noe å si!:)

Hvor høy er du? 1.59, FOHÅPENTLIGVIS nådd 1.60 nå... Haha

Er du redd for at det skal skje noe under fødselen? Selvfølgelig

Hvordan merket du at du var gravid? Fikk du store smerter i magen? Jeg fikk kvalme, og fikk ikke mensen. Nei, fikk ikke store smerter i magen, tror ikke det er noe normalt heller, eller spørs hva du mener med 'store' ;)

 Sånn, det var det!

 


God morgeeen! Nå skal jeg komme meg opp fra senga å spise litt frokost, er skrubbsulten...

julestemning og innkjøp

Hei alle sammen! Sov over hos Bjørn Tore i natt, så sto jeg tidlig opp får å ta bussen til tannlegen. Etter det så kom jeg hjem og lagde middag osv, gikk tur med hundene, var på Amanda og kjøpte noen småting til ballet i morgen, ooog pyntet juletre! Har sykt julestemning nå wii ♥


Haha, dette var ikke alt en gang.. Går ikke ann å unngå julestemning i dette huset ♥
Såå gikk jeg på Amanda og kjøpte noen små ting:

tube bh, fordi mine har blitt ALT for små etter jeg ble gravid, og selvbruning :D

Kjolen og ballskoene til i morgen, gleder meg ♥


Glemte foressten å si at jeg fikk sterk 5 på den første innsendingen i engelsk i dag, lykkee!! Nå skal jeg legge meg ned å svare på de siste spørsmålene, så kommer de i kveld eller i morgen tidlig :) Snakkis

svar på spørsmål DEL 2

Spørsmålene om private ting, som sex, økonomi osv blir ikke besvart :) Del 3 kommer så fort jeg får svart på dem.Fikk du noen av de vanlige symptomene før du ble gravid? Eh, før jeg ble gravid? Jeg fikk jo vanlige symptomer på at jeg var gravid før jeg viste om det, men jeg kan jo ikke få symtomer på at jeg er gravid før jeg faktisk er det, hehe. Men jeg fikk jo kvalme og sånne ting.

Hva er det rareste du har fått lyst til å spise siden du ble gravid? Vet ikke, er ikke noe sinnsykt rart egentlig, er bare ofte jeg får utrolig lyst på noe som jeg ikke aner hvor jeg har fått i fra, haha.

Var det vanskelig å fortelle vennene dine det? Nope, og heldigvis fant jeg ut hvilke venner som var til å stole på etter det ble fortalt :)

Er det mange som gir deg stygge blikk på gata? Ingen stygge, men mange som kikker en god del da som vet hvem jeg er. 

Hvordan er det å gå gravid? Føles det rart? Det å gå gravid er ikke det aller kjekkeste, og slitsomt til tider når du får en del bivirkninger, men samtidig er det helt fantastisk! Det kan jo føles litt rart ja, liksom vi har jo en unge, VÅRES egen unge inni magen. 

Hvordan er det å gå på skole? Går ikke på skole, begynner på skole sammen med 1997-modeller, og jeg er selv 1995. Grunnen til at jeg venter så lenge er med tanke på ungen for det meste, det første året er det utrolig viktig for ungen med masse nærkontakt med mammaen sin, og i tillegg så vil jeg ikke sene ungen min i barnehage når hun kun er 5 mnd gammel. Men jeg tar engelsk over nett, via NKI, er veldig fornøyd med det! :)

Hva tanker har du til fødsel? Jeg prøver å ikke tenke så mye på det egentlig... Men jeg skal hvertfall fø normalt, ikke KS eller noe. Så skal jeg ha mamma og Bjørn Tore med meg ♥

Hvilke prevensjonsmiddel skal du bruke etter fødselen? Vet ikke enda:p

Vil du amme? Hvis det ikke går, vil du prøve alt for å få det til, eller har du ikke noe i mot å bruke flaske? Ja, jeg vil absolutt amme. Og om det ikke går vil jeg prøve alt for å få det til.

Hvordan kommer du til å bli som mor? Kommer du til å være streng på spesielle måter? Jeg kommer til å bli den moren som jeg er vant til å ha selv. Verdens beste mamma! Jeg skal ikke være for streng, men ungen min skal ikke få låv til alt heller. Når hun er liten skal jeg være veldig streng på mat og snop og slikt selvfølgelig, er viktig at de lærer å spise bra fra de er babyer av, hvis ikke kan det bli vanskeligere senere å vende de av det å spise masse og sånn. Og hun skal vite at er det nei, så er det et nei. 

Hvem fortalte det til foreldrene til Bjørn Tore? Han selv

Hvorfor var ballet ditt totalt misslykket? Merker at jeg ikke skulle skrevet det, etter at jeg fikk en del spørsmål. Det som skjedde på ballet i fjor er privat, og jeg skjønner egentlig heller ikke hvorfor det er så viktig å vite for dere som ikke kjenner meg.

Hvor kjøpte du ballkjolen din, og hvor mye kostet den? Den kjøpte jeg av den dame via finn, den var ikke blitt brukt før og jeg fikk den for 2000, billig! Den er fra agape, år2009 katalogen tror jeg.

Kjenner du Katrine Knutsen, i så fall, hvordan? Haha. Jeg kjenner henne ikke, men vi har gått på samme skole sammen, og jeg vet godt hvem hun er :) Tror vi gikk på samme fotball lag når jeg gikk på fotball også, hvis jeg husker rett ^^

Angrer du på at du ble gravid? Nei!

Gleder du deg til barnet kommer? Ja, absolutt.

Gruer du deg til fødsel? Både og

Kommer du til å blogge når barnet ditt har komt? Vi får se :)

svar på spørsmål del 1

Kan vi få se bilder av kjæresten din på bloggen? Han vil ikke være med på bloggen, men kommer nokk noen bilder av oss to sammen etter hvert;)

Hvordan ble du kjent med Bjørn Tore? Kjente folk som kjente han, så begynte vi å snakke over nett, og bestemte oss etter en stund for å møtest, hihi

Gleder du deg til babyen kommer? Ja!

Hvilke navn har dere får babyen? Ingenting er bestemt enda

Hadde du lyst på baby, i så ung alder?Altså, jeg planla jo ikke å bli gravid liksom, er jo selvfølgelig bedre å ha utdanningen osv ferdig først. Men jeg angrer ikke på valget jeg tok :)

Hva var det første du tenkte da testen slo positiv? 'what to do:S' hehe... Jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, og det gikk heller ikke opp for meg med det første.

Hvordan sa du til Bjørn Tore at du var gravid? Vi hadde begge en anelse, og han viste at jeg skulle teste meg den dagen, så jeg skrev bare melding at jeg var gravid når han var på jobb, så ringte han meg i pausen husker jeg.

Hvordan reagerte han? Likt som meg egentlig, vi var jo ikke så utrolig overrasket, og det gikk ikke opp for noen av oss med det første

Tror du at du får den støtten du trenger fra både din og Bjørn Tore sin side? Ja :)

Hvem av foreldrene synes du det var flauest og fortelle det til? Dine eller Bjørn Tore sine? Hehe, det var vel mer vanskelig å si det enn flaut da, men det var ikke jeg som fortalte det til Bjørn Tore sine foreldre, så da må det vil bli til mine;)

Hva er det du gleder deg mest til ved å få babyen? Absolutt alt ♥ Det å følge opp min egen unge, lære å gå og snakke, lære hva som er rett og galt osv. Det å få en unge kommer til å være det beste som har hendt meg!

Hvordan føles det å være gravid når vennene dine er ute i helgene? Det er jo litt kjedelig selvfølgelig, og føler meg litt sånn "nolifer" hehe, men er verdt det!

Hva tid har du det best? Hva skal til får at du får det perfekt? Når jeg koser meg i lag med kjæresten, er i god form, og ligger å ser film mens lille babyen sparker ♥ Ellers det å være med mange av vennene mine, å finne på noe kjekt, er jo mindre med venner osv nå når alle går på skole og sånn. Og når jeg koser med i lag med familien :)

Er det gøy å være gravid? Jeg synes ikke det egentlig, men er jo forskjell fra person til person det da. Jeg synes det er hærlig å kjenne bevegelse og spark osv, og få se ungen min på ultralyd, og det er jo spennende og se hvordan magen vokser fra uke til uke og sånn. Men det er ikke så utrolig gøy, nei.

Hva er favoritt maten din? Spørs fra hver dag som går, noen dager har jeg sinnsykt lyst på store middager som biff m/fløtegratinerte poteter, kjøttkaker i brunsaus og sånne ting, mens andre dager frister kebab og pizza mer enn alt. hihi

Har du fått noe mat du har blitt hekta på etter du ble gravid? Ja, men det kommer og går. I begynnelsen spiste jeg ikke annet enn knekkebrød med brunost til frokost, det var et must! Så ble jeg hekta på chillinøtter, og sååå ble jeg hekta på søppeldunga eller hva det nå heter, de bonbon dropsene. Så det har vært litt forskjellig.

Leser du mamma blogger? Leser noen ja :)

Savner du hvordan ting var før du ble gravid? Litt, det må jeg innrømme. 

Hvordan fortalte du at du var gravid til foreldre og venner? Jeg og Bjørn Tore fortalte det sammen til mamma, så snakket hun med resten av familien, jeg tørte ikke med en gang (hadde ingen grunn til å ikke tørre, men ja, alle blir vel litt småredde i den situasjonen.) Og til venner så ringte jeg eller snakket med de over nett. Men en av mine nærmeste fortalte det jo videre til alle da, så det ble ikke holdt hemmelig til 3 månden, slik det skulle.


Del 2 kommer i morgen, spørsmålsrunden er ikke avsluttet så dere kan bare forsette å spør :) Nå skal jeg legge meg snart, skal tidlig opp i morgen for å gå til jordmor. Så vi snakkes i morgen :) Sorry for ingen blogging i dag, har hatt besøk av Miriam og sånn. Kommer kanskje ett innlegg til før jeg legger med, vurderer å legge ut litt bedre før/etter bilde, men liker ikke legge ut bikinibilde av meg så vi får seee:)

spørsmålsrunde

På tide med en ny spørsmålsrunde folkens, spør om hva som helst :) Har en del nye lesere, så regner med det er noe dere lurer på! Spøøør i vei ♥Innlegg blir kjedlige uten bilder, så avslutter med et gammelt bildet av meg, hoho! 3-4 år siden, heh

 

4 søndag i advent

Hei dere! I går hadde jeg overnattingsbesøk av kjæresten, vi spiste hjemmelaget pizza sammen med familien, etter det så vi Avatar med snop osv, koslig ♥ I dag skulle jeg og familien egentlig på dagstur til Sauda får å feire søskenbarnet mitt som har blitt 3 år i dag, men hun våknet desverre med vannkopper osv så da ble vi heller hjemme. Så nå sitter jeg her, uten noen planer for dagen, kjeder meg... Har helt ubeskrivelig vondt i nakken også! Men tror jeg skal få jobbet litt mer med engelsken i dag, åsså er det jo 4 søndag i advent, så må nok kose meg litt med noe julekaker og sånn, hihi :D


 Hahaha, dagens look ♥ Seriøst det styggeste bilde av meg selv, haha

16 desember

Ah, jeg mesunner virkelig 10ende klassingene i år som har stooort ball i dag, selv om mitt ball i fjor var totalt misslykket, så savner jeg det å stelle meg, bruke flere tusen på stor ballkjole, sminke og stelle seg i flere timer, limmo osv!! G Ø Y! 


Var ikke stelt på bilde over, men åååh kjolen ♥♥


Jeg har heller tatt meg en SLØV 16 desember i dag, våknet i 12 tiden og var helt sinnsykt trøtt, babyen la seg ikke før halv 5 i natt liksom... Men i 5 tiden på dagen så fikk jeg på meg sminke, så var jeg med bursdagsbarnet på Amanda (kjøpesenter i Haugesund) der hun kjøpte seg sko. Heldigen har jo fått en del penger nå som hun har bursdag! Så var coca-cola bilen der, det var en stor skuffelse, trodde den skulle være drit stor, men det var den altså ikke. Men tok bilder med verdens søøøteste nissefar, åh han var så søøt og gammel, hihi! Bildene er på mobilen til Miriam så har de ikke her desverre. Senere så vi Idol finalen med familien, med masse chips og digg ♥ Og nå skal jeg se den siste episoden av jul i blåfjell og jesus og josefine, som jeg ikke fikk sett i dag, så skal jeg begynne å lese litt på engelsken før jeg sovner. Vg1 engelsk bøkene har endelig komt!Wii ♥ Ha en fin fredagskveld søtinger!

26 uker + magebilde

Siden klokka er 4 på natta (eller morningen) og jeg har ingenting å gjøre, så tenkte jeg at jeg kunne forhåndskrive ett innlegg til i morgen, sånn jeg slepper å stresse med det i morgen tidlig, hihi. Har blitt sykt dårlig til å blogg i det siste, så jeg kan vel begynne å benytte meg av de sjangsene når jeg er våken på nettene:)

Jeg er altså 26 uker på vei i dag, og det er kun 14 uker igjen av svangerskapet ♥ Jeg gleder meg i hjel til å bli mamma nå, klarer ikke å vente! Tiden går heldigvis utrolig fort, så er ikke lenge til jeg ligger med verdens mest fantastiske unge i hendene ♥ 


Jeg begynner å føle meg litt stor nå ja! hihi

lille nurket er blitt ett nattmenneske

H e r r e g u d  hvor trøtt jeg er nå! Øynene mine svir og har ekstremt lyst til å sove, klokka er  jo snart 3... Men lille babyen i magen er helt lys våken, haha. Den siste uka har hun vært så ekstreeemt aktiv om nettene, og jeg har våknet av det, og sovet lite om nettene. Og det varer leeenge, begynner fra 11 om kvelden og holder på utover natten med smååå pauser. Snakk om et bra søvnmønster da!! Haha, håper hvertfall det endrer seg når hun kommer til verden ♥ Og dere må ikke missforstå, sparkene og bevegelsene til babyen er verdens hærligste opplevelse, men det kan bli litt mye når jeg får så dårlig søvn pga det. Kommer liksom til å få så dårlig søvn osv når ungen min er komt ut, så vil jo helst sove godt før hun kommer ut. Får jo mer hormoner også når jeg sover dårlig.

Prøvd å lese litt rundt på nette, noen som sier at det hjelper å ligge på venstre side, men det har jeg altså prøvd og det fungerer ikke hos meg hvertfall.. og jeg vil nå tro at det kommer helt ann på hvordan babyen ligger? Regner med det ikke er noe som hjelper egentlig, så jeg får bare håpe hun legger seg snart, kunne gjerne trengt litt søvn nå ja! 
Trøøøtt!
Noen gravide som sliter med det samme?

GRATULERA MED DAGEN BESTEVENN!

Gratulera så masse med dagen, verdens verdens bestevenninna, Miriam Jensen ♥ Håpe du kose deg mer enn noe aent, det fortjene duuu! Du betyr masse for meg, og du komme te å bli verdens beste fadder ♥

LOVE YOOOU!

photoshoot og julehandel

Hei dere ♥ Miriam sov hos meg i går, og så tok vi noen bilder av henne. Jeg hadde ikke stelt meg så jeg var ikke med på noen, hihi. Og i og med at jeg har hatt dårlig med søvn de siste dagene så våknet jeg ikke før halv 2 - 2 i dag, sykt. Jeg pleier å stå opp 11-12 tiden liksom. Men men, når jeg sto opp så lagte jeg middag til familien, så jegg jeg og mamma på julehandel (hjalp henne me å kjøpe pakker siden jeg er ferdig med mine.) Så såg vi på utstyr som jeg manglet til babyen, er ikke mye jeg mangler da! Så vi har bestilt en voksipose nå, som kom ut best i test, og de andre småtingene vi så på venter vi til vi nærmer oss med å kjøpe. Babygym, stellematte og babycall har jeg fått arvet av tante, så nå mangler jeg nesten ingenting! wii ♥
Verdens nydligste!

Og så har jeg bestilt voksiposen som er på bildet under, jeg forstår egentlig ikke meningen med pingvinen da, haha, men den går den ann og ta av, er bare en pyntepute :) 


Nå skal jeg se på jul i blåfjell på nett, fikk ikke sett det i dag. og til dere som lurer på hvor jeg har bestilt pakken med bøkene; på denne siden HER  finner dere utrolig mange gratis pakker til babyen, kjempe lurt! På noen av pakkene får du kvittering som du viser i en butikk og henter pakken, gratis, og på noen bestiller du på nett, og da må du betale frakt, men det er verdt det, du får utrolig masse nyttig i pakkene!

til leser/lesere

kan du PLIIIIS svare på dette i et eget innlegg:

Ble du gravid når du gikk på p-piller? Så vil det si at p-pillene ikke funket ?

Jo da, kan svare på det for tusende gang, i ett eget innlegg :) Men vær så snill og gå på kategorien 'spørsmål og svar' og les der før dere spør meg. Begynner å bli passe lei av like spørsmål dag på dag som jeg har svart på før. Ja, jeg gikk på p-piller da jeg ble gravid. Jeg hadde ikke glemt det eller noe, men jeg tror det var fordi jeg var syk så jeg spydde et par ganger, og da ga ikke p-pilla skikkelig virkning. Men det er ingen prevensjonsmidler som er 110% sikkre.

Så lett var det, vær så snill å gjør dette før dere spør så masse neste gang

Ellers så har jeg akkurat kommet hjem fra Mathilda nå, godt å se henne igjen ♥ Jeg, Mathilda og Miriam var først på amanda en stund, så gikk vi til Mathilda og så idol og koste oss ♥ 

babymagen miiin

Det ble senere avgårde til Bjørn Tore enn jeg trodde, for Miriam skulle i familieselskap først. Så vi skal ikke bort før i 7 tiden:) Så nå skal jeg se greys anatomy og blåfjell før jeg går. Btw, fyyy så kaldt det er!! Fryser meg i hjel...

Tok noen bilder i sted av meg når jeg har stram genser, så her kan dere se skikkelig hvordan magen min ser ut nå. Jeg synes den eg ganske stor, men den er jo egentlig ikke så stor til å være i uke 25 da. Har ikke på følelsen av at magen min kommer til å bli all verdens stor akkurat, hehe.Selvutløser <333 Elsker babymagen min! Og med tanke på at lille gullet mitt ligger inni der så elsker jeg den enda mer, hihi. I morgen er det kun 15 uker til termin, og det skal gå fooort ♥

video nr 2 og time hos 3D ultralyd

Ny video av små spark og bevegelse. Noe som er irriterende er at det vises så utrooolig mye bedre i virkligheten, haha. På det frste klippet er det mest bevegelse og romstering, mens på det andre klippe er det mange små spark.


Legg merke til at babyen sparker nedover på klipp nr 2, så det er på en måte under magen det vises, hihi ♥


Har fått time hos 3D ultralyd 9 januar, gleder meg i hjeeel til å se babyen min i 3D!! 

venninne besøk

Tjoheei, nå venter jeg på at Elise skal komme til meg. Snakkis senere :*

Fiin på håret

fra tenårings livet til graviditeten

Hvem skulle trodd at jeg, lille barnslige 16 åringen (eller 15 åringen som jeg var da) skulle bli mamma? Når jeg ser på bilder fra før jeg ble gravid, så surrer tusen tanker rundt i hode på megSurrer så mange tanker, men vet heldigvis at jeg har tatt rett valg. Tenåringslivet - venner, familie, jentekvelder, selskaper, festligheter, skole, kjæresteproblemer, valg, krangling med familie og venner, drama, ja alt en tenåring har gått gjennom, både vondt og godt. Livet mitt nå, blir helt anderledes! Jeg skal bli mor, mamma som 16 åring. Det er nå jeg skaper en unge til verden, som jeg skal lære å gå og snakke, lære hva som er rett og galt, gi trøst, ros og glede, jeg skal bli mammaen som skal passe på at ungen har et godt  liv, akkurat som jeg har hatt. 

Denne lille babyen skal jeg bli mamma til, lille babyen som allerede har tatt stor plass i hjertet mitt. Hun er mitt lille gull, og jeg skal være den beste mammaen som finnes, og gjøre alt jeg kan for henne, skal følge henne opp helt til hun er voksen og flytter for seg selv. For å være helt ærlig så har det ikke gått helt opp for meg enda, altså jeg skal bli mor!!! Det er nokk det største jeg kommer til å oppleve i hele livshistorien. Men, jeg er litt redd også. Dette er så stort, og det blir så mange tanker som fyller opp hodet mitt. Jeg er redd for at jeg ikke skal klare meg så bra som forventet og blir avhengig av hjelp fra de nærmeste, jeg er redd for å ende opp som alenemamma og er ikke minst redd for at det skal skje noe galt! Jeg er ganske sikker på at disse tingene ikke kommer til å skje, men redselen og tankene er der fordeom.

Men jeg føler meg som verdens heldigste 16 åring, jeg har verdens beste kjæreste, og verdens beste familie og venner, og nå venter jeg verdens søteste prinsesse. Jeg ber til gud om at alt går bra med babyen, at jeg klarer mammarollen fint og at jeg og kjæresten aldri går i fra hverandre ♥ 


i♥u

ønsker

Har en del ønsker frem til ungen min kommer, fra de nærmeste. Får jo mange gaver når ungen min kommer, og da er det jo bedre å ha noen ønsker, i stedet for at alle kjøper det samme! Så dette ønsker jeg meg til lillegullet mitt kommer♥Stellebag, skinnåpose/voksipose (får av mamma og pappa), babycall, kantbeskytter til senga, babygym, boken om meg, elektrisk brystpumpe, pute til stellebord, matte til gulver som babyen kan ligge på, myggnett og regntrekk til vognen og en sengehimmel til prinsessa ♥

selskap

Heeei. Nå har jeg akkuratt våknet. Var i selskap hos Selma i går, utrolig koslig ♥ Har ikke sett mange av de som var der på leenge, og fikk desverre ikke snakket med så mange av dem i går heller, menmen! Her er noen bilder:

Koooslig kveld :D Så ble jeg hentet av Bjørn Tore og faren når jeg kom hjem, så har jeg sovet her i natt. Bjørn Tore er utforbi og jobber eller noe, så egentlig ligger jeg bare å kjeder meg, haha...

snow

Da var siste ting som kjennetegner jul i boks, nemlig SNØ ♥ Ah, jeg seriøst elsker snøen, håper den er her med jul også, blir ikke jul ute snø!Liker dere snø?

1 Desember

Endeliiig, verdens beste måned er kommet ♥ Kun 24 dager til jul, 24 dager med kos, julekalender, blåfjell, julekaker, julefilmer, kakao og teppe forann peise og masse mer! looove it. Og ja, jeg ser på blåfjell og har pakkekalender selvom jeg snart skal bli mor, det blir ikke desember uten det :) 

Nå skal jeg hive i meg frokostblandingen, se ungkardkvinnen sååå trene ♥ Blogges!
 

hits