pictures

Bilder!

Unnskyld for sen blogging! Natt til i dag sov Miriam hos meg, vi reiste hjem fra hytta igjen pga ting som skjedde, så da kom bestevenninna til meg. Hærlig å se henne igjen, hun har vært syk i tre uker!!:/ Vi så på film, snakket masse, kjøpte litt godiser, og lagte taco kl 1 på natta, haha. Celine var helt SINNSYK i natt, herreguuud. Trodde jeg skulle sprekke til slutt.. Hun la seg kl 2(!!) på natta, våkna igjen kl 4, var våken til 5 før hun sovnet, så våkna hun forgodt igjen kl halv 7, er det mulig.. Heldigvis tok mamma og pappa henne et par timer så jeg fikk sove litt mer :-) I dag trilte vi tur og sånn, og etter det har jeg holdt på å pakket og sånn. Vi reiser nemlig til TYRKIA på fredag, iiih, gleder meg så sykt.

Love uuuu

Glemte også å si at jeg og Celine var med Cecilie og Maria på torsdag! Cecilie er ei venninne av meg som også har baby, hun er snart 4 mnd, kjempe søt!! De er utrolig søte sammen. Er utrolig gøy å ha ei venninne som har det akkurat likt som meg, og som jeg kan være med på formiddagene osv! Håper det er greit at jeg la ut bildene ceciliee :DNoen som vil se videoer av disse små tuttene? ♥


NÅ må jeg legge meg, etter så lite søvn som jeg fikk i natt til i dag.. Håper hun er flinkere i natt! God natt kjære lesere! Og takk for så masse fine kommentarer jeg får, det varmeer!

Bildedryss

Her er noen bilder jeg har tatt av Celine i dag:


Nam, fjernkontroll

Er hun ikke nydelig??

Hun har lært seg å sitte! Med og uten støtte, fliink

Grisekopp

Åww, prøvde dressen hennes på, litt for stor enda så passer fint til vinteren!Kose oss

Blei trøtte nå!


HUSK Å STEM PÅ CELINE HER!

Sommerdag - bildedryss

Nå har vi vært på lang tur, vært ute å kost oss på terrassen, og jeg har fått solt meg litt alene mens hun har sovet. Knall fint vær, og utrolig varmt. DEILIG! Nå ligger Celine å leker, og etterpå skal hun få melka si :):) 


Celine ligger heller å smiler og ler av Tyson som chiller på gulvet, i steden for TVen

Haha Celine ELSKER Tyson! Mens han er liiiitt mer overlegen... haha

Liker å leke med mamman siinNå ble det litt for varmt, måtte kose oss litt inne!
Hahaha


"photoshoot" meg og Celine

Hva synes dere? :)

Familiebilder

Stjelte bilder blir annmeldt!!

 Hva synes dere? ♥

Flere bilder av jenta mi!

Stjelte bilder blit annmeldt!!

 
trutemuuunn
Hva synes dere? ♥

My angel

Stjelte bilder blir annmeldt!!Hva synes dere? ♥

Bilder i kurv - jenta mi

Stjelte bilder blir annmeldt!!
Haha venneen

Grimaseen! haha <3

Hva synes dere? ♥

Verdens fineste lille gull
Her er noen av bildene som Maria tok, syyykt fine ikke sant? Kommer flere innlegg med bilder♥

Bilder - de siste dagene


:PP
Jeg blogger ikke så mye så legger ikke ut så mange bilder, så hva synes dere om det jeg har gjort de to siste gangene, at jeg legger ut et innlegg med en del bilder fra de siste dagene?:)

Bilder - de siste dagene


Haha, wii, skille ette ein dag i norsk sool!! 


heart u
Verdens søøøteste!!

photoshoot og julehandel

Hei dere ♥ Miriam sov hos meg i går, og så tok vi noen bilder av henne. Jeg hadde ikke stelt meg så jeg var ikke med på noen, hihi. Og i og med at jeg har hatt dårlig med søvn de siste dagene så våknet jeg ikke før halv 2 - 2 i dag, sykt. Jeg pleier å stå opp 11-12 tiden liksom. Men men, når jeg sto opp så lagte jeg middag til familien, så jegg jeg og mamma på julehandel (hjalp henne me å kjøpe pakker siden jeg er ferdig med mine.) Så såg vi på utstyr som jeg manglet til babyen, er ikke mye jeg mangler da! Så vi har bestilt en voksipose nå, som kom ut best i test, og de andre småtingene vi så på venter vi til vi nærmer oss med å kjøpe. Babygym, stellematte og babycall har jeg fått arvet av tante, så nå mangler jeg nesten ingenting! wii ♥
Verdens nydligste!

Og så har jeg bestilt voksiposen som er på bildet under, jeg forstår egentlig ikke meningen med pingvinen da, haha, men den går den ann og ta av, er bare en pyntepute :) 


Nå skal jeg se på jul i blåfjell på nett, fikk ikke sett det i dag. og til dere som lurer på hvor jeg har bestilt pakken med bøkene; på denne siden HER  finner dere utrolig mange gratis pakker til babyen, kjempe lurt! På noen av pakkene får du kvittering som du viser i en butikk og henter pakken, gratis, og på noen bestiller du på nett, og da må du betale frakt, men det er verdt det, du får utrolig masse nyttig i pakkene!

hits