Spørsmål og svar

videoblogg - ukas spørsmål

Okei, får å si det sånn så hadde jeg egentlig spilt inn denne på speilrefleksen, men det tok så forfeeerdelig lang tid å laste ned, herregud :O Så jeg filmet det heller på webcamera, som på min pc har SYKT dårlig kvalitet, sorry. Så må jeg advare om at musikken i videoen er dobbel så høy så i slutten av filmen bør dere skru ned før musikken kommer, haha!


Dette er flaut, just sayin... Hater å høre min egen stemme! Høres så mye bedre ut inni hodet mitt liksom, hahaha

FORESSTEN!! Skulle vært to sider med blogger på slutten, den ene siden har jeg klart å slettet ser det ut som(?) resten av bloggene er hvertfall:
-gulljentami.blogg.no
-ruth09.blogg.no
-mmf89.blogg.no
-lisa1993d.blogg.no 
Det var alle (tror jeg...) 

UKAS SPØRSMÅL

Skal du melde deg på ungemødre? Nei, det kommer aldri til å skje. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor folk vil melde seg på det, men alle er jo forskjellige. Jeg er lite keen på å dele hele livet til meg og babyen på TV.

Slutta du på skolen fordi du var gravid, eller gikk du aldri på skolen? Jeg fant ut at jeg var gravid i august, altså rett før skolen begynte, så da valgte jeg å ikke begynne. Jeg savner skole, men angrer ikke på at jeg ikke begynte, for jeg hadde jo ikke klart å fullført, og jeg hadde fått en god del fravær osv når jeg har vært så syk som jeg har vært. Så er glad jeg ikke startet.

Har du tenkt å forsette å blogge når ungen din kommer? Det vet jeg ikke. Er veldig redd for å hvertfall legge ut bilder av ungen min, som hele Norge kan se, men jeg tror jeg kommer til å blogge hvertfall litt. Men mye mindre enn jeg gjør nå. Og kommer sikkert ikke til å komme så mange bilder av ungen som dere vil, for må tenke på hvilke bilder jeg legger ut og sånn:)

Har du funnet navn til prinsessa, hvilke står det mellom? Nei, desverre. Men kommer mest sannsynlig til å finne det ut før jeg skal på neste kontroll den 13, må snakke en del med Bjørn Tore bare. Men om jeg røper navnet med en gang eller ikke, det vet jeg ikke:)

Når prinsessa de blir født, hvordan vil det bli med skole og sånt? Jeg skal være hjemme ett år med ungen, så starter jeg på vg 1 ikke denne høsten men neste.

Hva skjedde mellom deg og pappaen? Da jeg skrev det innlegget om meg og Bjørn Tore, så skrev jeg klart og tydlig at det IKKE var vits å spør om hva som har skjedd osv. Det som skjedde mellom meg og han, blir mellom meg og han. Forstår ærlig talt ikke hvorfor dere spør om det, for dere hadde vel ikke forventet at jeg deler sånt på bloggen?

Bare forsett å kom med spørsmål, så skal jeg ha ukas spørsmål hver søndag, om det blir nok spørsmål til å ha ett innlegg om det da selvfølgelig. Ellers så har jeg akkurat spist kjttkaker i brunsaus med familien, mormor og besten er her enda, men skal snart hjem igjen til Sauda. Er sykt trøtt og sliten i dag, vet ikke hvorfor... men vi blogges senere i dag uansett, selv om det sikkert bare kommer noen bilder av meg i slaskeklær uten sminke, for årker ikke finne på noe spessielt i dag, haha. Snakkis!
 

noen som vet?

Hei dere :-) Jeg har begynt å fått litt halsbrann de siste dagene, heldigvis så varer det ikke lenge, men kommer en del ganger til dagen. Det er vel sånne 'sure oppstøt' som de kaller det! Så lurte jeg på hva som hjelper mot det som jeg kan ta nå som jeg er gravid? Setter pris på svar!
Milkshake fra tidligere i dag, mm ♥

Leser spørsmål

På bloggen 'mandelasisters.blogg.no' sier en av de to bloggerne at hun er gravid. Hun er 14 år og er gravid i uke 17. Hun sier selv at hun har vært på ultralyd og har bilde av ultralyd bildet på bloggen. Bildet ser falskt ut, og magen er alt for stoey til å være i uke 17. Noen hevder at bildet er fra Google. På videone hun har lagt ut på bloggen tyder det på at hun ikke hr mage i det hele tatt. Hun har tenkt å ta abort.

Kan du uttale deg om denne saken? Hva mener du om bloggen? Tror du det er falskt, og at bildet er fake? Hva er ditt syn på saken? 


For det første synes jeg bare den bloggen der er helt lættiis:)) Var morsomt i begynnelsen men nå begynner den bare å bli teit egentlig. Ganske så sikker på at de kødder, og har ingenting i mot det, men det å late som de er gravid osv er bare teit. Og å bruke et ultralyd bilde av en annen baby er jo bare frekt? Hadde ikke likt om noen brukte mine ultralyd bilder og sa at det var deres barn liksom. 

Jeg er utrolig sikker på at dette ikke er sant, og hun ser jo ikke gravid ut heller. Vet at folk kan være så små i uke 17, men det er tvilsomt. Og det er iallefall tvilsomt at legene sier at det beste for henne er å ta abort i uke 17!! 2 trimester starter jo i 12 uke liksom. Om det skal bli tatt abort etter uke 12 så må det søkes, og det skal en god del til for at det går. Abort etter uke 12 etter min mening burde ikke vært lov!

Skjerpings;) Forstår godt at foreldrene deres kom inn i bildet og fikk dem til å slutte å blogge. Hadde alt dette vært sant så hadde ikke foreldrene fått dem til å slutte å blogge vell?

 

svar på spørsmål DEL 3

Har dere bestemt navn? Eventuelt hvilke? Nei, ikke enda

Blir bloggen din sponset, og eventuelt hva/hvor mye får du for det? Nei, har prøvd å blitt sponset meeen har ikke blitt det enda:) Eneste jeg tjener på bloggen er det lille fra bloggerfy

Hva gjør du om barnet ditt er født med en form av sykdom/syndrom? Kommer du da til å begynne på skolen igjen såpass fort, eller skal du være lenger hjemme med barnet da? Det var et vansklig spørsmål, men skal selvfølgelig la ungen komme først i tankene mine, så om det gjelder å utsette utdannelsen min enda mer, så selvfølgelig gjør jeg det.

Skal du bo hjemme med barnet til du er ferdig på vgs, eller skal du og Bjørn Tore flytte for dere selv? Skal bo hjemme

Hvor mye har du lagt på deg siden du ble gravid? Hva veide du før, hva veier du nå? Har lagt på meg 5 kg ca. Hva jeg veide før og nå trenger dere ikke å vite, ikke for at jeg er flau over vekta mi, men fordi vekt ikke har noe å si!:)

Hvor høy er du? 1.59, FOHÅPENTLIGVIS nådd 1.60 nå... Haha

Er du redd for at det skal skje noe under fødselen? Selvfølgelig

Hvordan merket du at du var gravid? Fikk du store smerter i magen? Jeg fikk kvalme, og fikk ikke mensen. Nei, fikk ikke store smerter i magen, tror ikke det er noe normalt heller, eller spørs hva du mener med 'store' ;)

 Sånn, det var det!

 


God morgeeen! Nå skal jeg komme meg opp fra senga å spise litt frokost, er skrubbsulten...

svar på spørsmål DEL 2

Spørsmålene om private ting, som sex, økonomi osv blir ikke besvart :) Del 3 kommer så fort jeg får svart på dem.Fikk du noen av de vanlige symptomene før du ble gravid? Eh, før jeg ble gravid? Jeg fikk jo vanlige symptomer på at jeg var gravid før jeg viste om det, men jeg kan jo ikke få symtomer på at jeg er gravid før jeg faktisk er det, hehe. Men jeg fikk jo kvalme og sånne ting.

Hva er det rareste du har fått lyst til å spise siden du ble gravid? Vet ikke, er ikke noe sinnsykt rart egentlig, er bare ofte jeg får utrolig lyst på noe som jeg ikke aner hvor jeg har fått i fra, haha.

Var det vanskelig å fortelle vennene dine det? Nope, og heldigvis fant jeg ut hvilke venner som var til å stole på etter det ble fortalt :)

Er det mange som gir deg stygge blikk på gata? Ingen stygge, men mange som kikker en god del da som vet hvem jeg er. 

Hvordan er det å gå gravid? Føles det rart? Det å gå gravid er ikke det aller kjekkeste, og slitsomt til tider når du får en del bivirkninger, men samtidig er det helt fantastisk! Det kan jo føles litt rart ja, liksom vi har jo en unge, VÅRES egen unge inni magen. 

Hvordan er det å gå på skole? Går ikke på skole, begynner på skole sammen med 1997-modeller, og jeg er selv 1995. Grunnen til at jeg venter så lenge er med tanke på ungen for det meste, det første året er det utrolig viktig for ungen med masse nærkontakt med mammaen sin, og i tillegg så vil jeg ikke sene ungen min i barnehage når hun kun er 5 mnd gammel. Men jeg tar engelsk over nett, via NKI, er veldig fornøyd med det! :)

Hva tanker har du til fødsel? Jeg prøver å ikke tenke så mye på det egentlig... Men jeg skal hvertfall fø normalt, ikke KS eller noe. Så skal jeg ha mamma og Bjørn Tore med meg ♥

Hvilke prevensjonsmiddel skal du bruke etter fødselen? Vet ikke enda:p

Vil du amme? Hvis det ikke går, vil du prøve alt for å få det til, eller har du ikke noe i mot å bruke flaske? Ja, jeg vil absolutt amme. Og om det ikke går vil jeg prøve alt for å få det til.

Hvordan kommer du til å bli som mor? Kommer du til å være streng på spesielle måter? Jeg kommer til å bli den moren som jeg er vant til å ha selv. Verdens beste mamma! Jeg skal ikke være for streng, men ungen min skal ikke få låv til alt heller. Når hun er liten skal jeg være veldig streng på mat og snop og slikt selvfølgelig, er viktig at de lærer å spise bra fra de er babyer av, hvis ikke kan det bli vanskeligere senere å vende de av det å spise masse og sånn. Og hun skal vite at er det nei, så er det et nei. 

Hvem fortalte det til foreldrene til Bjørn Tore? Han selv

Hvorfor var ballet ditt totalt misslykket? Merker at jeg ikke skulle skrevet det, etter at jeg fikk en del spørsmål. Det som skjedde på ballet i fjor er privat, og jeg skjønner egentlig heller ikke hvorfor det er så viktig å vite for dere som ikke kjenner meg.

Hvor kjøpte du ballkjolen din, og hvor mye kostet den? Den kjøpte jeg av den dame via finn, den var ikke blitt brukt før og jeg fikk den for 2000, billig! Den er fra agape, år2009 katalogen tror jeg.

Kjenner du Katrine Knutsen, i så fall, hvordan? Haha. Jeg kjenner henne ikke, men vi har gått på samme skole sammen, og jeg vet godt hvem hun er :) Tror vi gikk på samme fotball lag når jeg gikk på fotball også, hvis jeg husker rett ^^

Angrer du på at du ble gravid? Nei!

Gleder du deg til barnet kommer? Ja, absolutt.

Gruer du deg til fødsel? Både og

Kommer du til å blogge når barnet ditt har komt? Vi får se :)

svar på spørsmål del 1

Kan vi få se bilder av kjæresten din på bloggen? Han vil ikke være med på bloggen, men kommer nokk noen bilder av oss to sammen etter hvert;)

Hvordan ble du kjent med Bjørn Tore? Kjente folk som kjente han, så begynte vi å snakke over nett, og bestemte oss etter en stund for å møtest, hihi

Gleder du deg til babyen kommer? Ja!

Hvilke navn har dere får babyen? Ingenting er bestemt enda

Hadde du lyst på baby, i så ung alder?Altså, jeg planla jo ikke å bli gravid liksom, er jo selvfølgelig bedre å ha utdanningen osv ferdig først. Men jeg angrer ikke på valget jeg tok :)

Hva var det første du tenkte da testen slo positiv? 'what to do:S' hehe... Jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, og det gikk heller ikke opp for meg med det første.

Hvordan sa du til Bjørn Tore at du var gravid? Vi hadde begge en anelse, og han viste at jeg skulle teste meg den dagen, så jeg skrev bare melding at jeg var gravid når han var på jobb, så ringte han meg i pausen husker jeg.

Hvordan reagerte han? Likt som meg egentlig, vi var jo ikke så utrolig overrasket, og det gikk ikke opp for noen av oss med det første

Tror du at du får den støtten du trenger fra både din og Bjørn Tore sin side? Ja :)

Hvem av foreldrene synes du det var flauest og fortelle det til? Dine eller Bjørn Tore sine? Hehe, det var vel mer vanskelig å si det enn flaut da, men det var ikke jeg som fortalte det til Bjørn Tore sine foreldre, så da må det vil bli til mine;)

Hva er det du gleder deg mest til ved å få babyen? Absolutt alt ♥ Det å følge opp min egen unge, lære å gå og snakke, lære hva som er rett og galt osv. Det å få en unge kommer til å være det beste som har hendt meg!

Hvordan føles det å være gravid når vennene dine er ute i helgene? Det er jo litt kjedelig selvfølgelig, og føler meg litt sånn "nolifer" hehe, men er verdt det!

Hva tid har du det best? Hva skal til får at du får det perfekt? Når jeg koser meg i lag med kjæresten, er i god form, og ligger å ser film mens lille babyen sparker ♥ Ellers det å være med mange av vennene mine, å finne på noe kjekt, er jo mindre med venner osv nå når alle går på skole og sånn. Og når jeg koser med i lag med familien :)

Er det gøy å være gravid? Jeg synes ikke det egentlig, men er jo forskjell fra person til person det da. Jeg synes det er hærlig å kjenne bevegelse og spark osv, og få se ungen min på ultralyd, og det er jo spennende og se hvordan magen vokser fra uke til uke og sånn. Men det er ikke så utrolig gøy, nei.

Hva er favoritt maten din? Spørs fra hver dag som går, noen dager har jeg sinnsykt lyst på store middager som biff m/fløtegratinerte poteter, kjøttkaker i brunsaus og sånne ting, mens andre dager frister kebab og pizza mer enn alt. hihi

Har du fått noe mat du har blitt hekta på etter du ble gravid? Ja, men det kommer og går. I begynnelsen spiste jeg ikke annet enn knekkebrød med brunost til frokost, det var et must! Så ble jeg hekta på chillinøtter, og sååå ble jeg hekta på søppeldunga eller hva det nå heter, de bonbon dropsene. Så det har vært litt forskjellig.

Leser du mamma blogger? Leser noen ja :)

Savner du hvordan ting var før du ble gravid? Litt, det må jeg innrømme. 

Hvordan fortalte du at du var gravid til foreldre og venner? Jeg og Bjørn Tore fortalte det sammen til mamma, så snakket hun med resten av familien, jeg tørte ikke med en gang (hadde ingen grunn til å ikke tørre, men ja, alle blir vel litt småredde i den situasjonen.) Og til venner så ringte jeg eller snakket med de over nett. Men en av mine nærmeste fortalte det jo videre til alle da, så det ble ikke holdt hemmelig til 3 månden, slik det skulle.


Del 2 kommer i morgen, spørsmålsrunden er ikke avsluttet så dere kan bare forsette å spør :) Nå skal jeg legge meg snart, skal tidlig opp i morgen for å gå til jordmor. Så vi snakkes i morgen :) Sorry for ingen blogging i dag, har hatt besøk av Miriam og sånn. Kommer kanskje ett innlegg til før jeg legger med, vurderer å legge ut litt bedre før/etter bilde, men liker ikke legge ut bikinibilde av meg så vi får seee:)

spørsmålsrunde

På tide med en ny spørsmålsrunde folkens, spør om hva som helst :) Har en del nye lesere, så regner med det er noe dere lurer på! Spøøør i vei ♥Innlegg blir kjedlige uten bilder, så avslutter med et gammelt bildet av meg, hoho! 3-4 år siden, heh

 

til leser/lesere

kan du PLIIIIS svare på dette i et eget innlegg:

Ble du gravid når du gikk på p-piller? Så vil det si at p-pillene ikke funket ?

Jo da, kan svare på det for tusende gang, i ett eget innlegg :) Men vær så snill og gå på kategorien 'spørsmål og svar' og les der før dere spør meg. Begynner å bli passe lei av like spørsmål dag på dag som jeg har svart på før. Ja, jeg gikk på p-piller da jeg ble gravid. Jeg hadde ikke glemt det eller noe, men jeg tror det var fordi jeg var syk så jeg spydde et par ganger, og da ga ikke p-pilla skikkelig virkning. Men det er ingen prevensjonsmidler som er 110% sikkre.

Så lett var det, vær så snill å gjør dette før dere spør så masse neste gang

Ellers så har jeg akkurat kommet hjem fra Mathilda nå, godt å se henne igjen ♥ Jeg, Mathilda og Miriam var først på amanda en stund, så gikk vi til Mathilda og så idol og koste oss ♥ 

hits